Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 744
  • 743
  •   2
Отговори
# 555
Идеята, тази ниша да се направи като прозорец много ми харесва, ще стане много уютно! Heart Eyes

# 556
И аз искам линк към блога

А за нишата - аз бих направила рафтчета от стъкло

# 557
Ето го блога
http://krasivdom.com/

Не взимам отношение по тази ниша и блог, тъй като ги зная отдавна и съм чела и препрочитала, та не ми е ново. Харесва ми и адмирирам целите на блога - има интересна статия по въпроса. Не е точно моя стил, обаче, малко кукленско ми идва.

# 558
П.С.  Барбабо, тия лампи с чупещите рамена, дето е нощна вече взех да ги харесвам  Laughing  След като преди време изнесох цяла лекция защо и как не ги харесвам, ама никак  Naughty  та сега...  Simple Smile
Laughing
Моето възприемане също се променя с времето. С натрупването на повече информация, предполагам.

Много хубав този апартамент в Мадрид, толкова жизнено място!
Не ми харесват тия висулки, които са закачили на лампата в кухнята обаче. Laughing
Мивката в банята ми е любопитна. Има нещо като тесен керамичен плот към нея, но само от едната страна, асиметрично? Някой виждал ли е такава?

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 17:40 от Barbabeau

# 559
     Много е як апартамента в Мадрид. Само две неща не харесах - полюлея с висулките и картината с хербаризираните пеперуди. Потрисам се от такова нещо...

# 560
Страхотна ниша и най-хубавото е, че може периодично да си сменя предназначението  Heart Eyes

iv4i_79, много се смях на това решение за съхраняване на бижута http://www.shelterness.com/50-cool-jewelry-storage-ideas/pictures/14345/. Тавата за мъфини големи функции имала  Joy

arnavonit, не е нужно да дупчиш стените, аз скоро разбрах от една тема, че има пластелин който се използва за тези цел, но лично все още не съм лепила нищо.

И на мен много ми хареса апартамента в Мадрид  Heart Eyes

# 561
arnavonit, не е нужно да дупчиш стените, аз скоро разбрах от една тема, че има пластелин който се използва за тези цел, но лично все още не съм лепила нищо.

Ааа веднага искам инфо - какви са тия пластелини, че в момента имам пълна забрана да дупча стените  Crossing Arms и подобен пластелин направо ще ме окрили  Laughing

Влюбена съм!!!!! Имаш ли идея дали се продава някъде - ибей, туй-онуй?
[/quote]

По принцип в сайтът, от който съм го взела, има информация от къде може да се купят повечето от нещата. Но в момента нямам достъп до сайта (не знам защо). При първа възможност ще проверя и ще ти кажа  Peace

И на мен нарисуваният прозорец ми допада като идея за нишата. Сетих се също, че може да се сложи стъклена витрина, но примерно с рисувано стъкло, и зад стъклото - каквито съкровища си прецените.

# 562
Ааа веднага искам инфо - какви са тия пластелини, че в момента имам пълна забрана да дупча стените  Crossing Arms и подобен пластелин направо ще ме окрили  Laughing

Пускам ти линк към темата за да разбереш всичко 1:1.  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611338.msg20689986#msg20689986

# 563
Чета си тук обичайните списания и какво забелязвам - три от тях в последните си броеве показват къщи bohemian style, bohemian chic или някакво друго bohemian словосъчетание. Laughing Не знам какво им става, наговорили са се сигурно, понеже това не е нещо ново, което сега изведнъж да гръмне като тренд, ама ей на. Оглеждайте се значи. Laughing

Ето една добре илюстрирана статия от, забележете, 31st March 2008.

# 564
Ах, разкошен е този бохемски стил! Аз трудно правя границата и съвсем не мога да определя кое какво е. Струва ми се, че се използват по- художествени определения, не са като точна наука. А защо е бохемски? Нещо общо с Унгария ли има или с епоха някаква?

# 565
И понеже се разрових да погледам малко снимки, да кажа че от първата тема до сега съм показала доста снимков материал, който илюстрира въпросния бохемски стил. Той е един от най- любимите ми, да не е и най- любимия. За в къщи нещо такова целях, без да съм знаела името му и смятам, че има нещо общо. Е, доста по- постно стои сякаш, но може да го разчупим с времето и с напредването на моите знания и умения  Laughing

# 566
Не, не с Унгария. Употребено днес и в смисъл на мода, аз го свързвам по-директно с Boho-сhic стила при дрехите.
Изразява неконвенционалност, артистичност, умение да се открият скъпите и ценни материи и аксесоари сред вехториите и да се направи един наглед непринуден микс. Много персонален стил.

# 567
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И аз имам сериозни затруднение с определянето на каквито и да било стилове.

Стана ми интересно и ето какво намерих........ доколко е вярно - не зная!

A true Bohemian room should look like it's been furnished over decades of globetrotting and a lifetime of creative scavenging and upcycling. But how do you create this kind of space without an actual sojourn on a caravan?

П.П. Ей това ме грабна жестоко много!

# 568
Реа, златна си с тази информация   bouquet

Да ви покажа за какво си мечтая
http://www.thegoodstuffguide.com/wp-content/uploads/2009/09/MG_2274.jpg
http://www.thegoodstuffguide.com/wp-content/uploads/2009/09/MG_2311.jpg
http://www.thegoodstuffguide.com/wp-content/uploads/2009/09/MG_2318.jpg

Heart Eyes

Понеже много харесва високите тавани ми се вижда доста оригинално решение - няма нужда да се "хаби" цялата площ на къщата - може да се направи само за една стая  Whistling

А този дом все още не мога да реша дали ми харесва или не  Thinking Има някои прекрасни неща, но съчетанието на ново и винтидж тук-таме не ми допада  Crossing Arms

pina, като заговори за предишните теми искам да кажа, че съм много разочарована, че не мога да видя снимките от твоя дом  Blush Яд ме е (на мене си, разбира се  Laughing ), че толкова късно открих темата и сега трябва да наваксвам  Crossing Arms

Аууу прекасна е  Heart Eyes

Относно темата за бохемския стил - не мога да се изкажа адекватно, затова отивам да чета в Уикипедия и да се образовам  Crazy

# 569
  • Тракийка в Софийското равно поле....

О-Б-О-Ж-Е-М-О-Й, дет се вика  Mr. Green ..... Особено първата снимка направо ме......... Жестоко!

Онзи дом и мен нещо ме тревожи. По-скоро, освен пластмасовите столове (които ми идват в повече), намирам нещо стерилно в него, но не знам какво!

Общи условия

Активация на акаунт