Защо мъжете си падат по майки?

• 27 228
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
връзката със самотна майка не е предпочитана; тя се случва, но не е умишлено търсена

Това е така, макар да не вдявам каква е връзката с импотентността??

# 151
Ох, magarcho, ми и такива познавам, да. Какво те учудва? Мъже, които не могат да имат деца, но искат, в такива връзки получават всичко наготово: не само дом и любов, но и най-вероятно работеща жена с най-често дете, минало колики и зъбни проблеми, че на всичкото отгоре не трябва и да му плащат издръжката. Мога да пиша, да пиша, но мисля, че няма смисъл да си развявам личните истории по форумите.

# 152
  • Варна
Ох, magarcho, ми и такива познавам, да. Какво те учудва? Мъже, които не могат да имат деца, но искат, в такива връзки получават всичко наготово: не само дом и любов, но и най-вероятно работеща жена с най-често дете, минало колики и зъбни проблеми, че на всичкото отгоре не трябва и да му плащат издръжката. Мога да пиша, да пиша, но мисля, че няма смисъл да си развявам личните истории по форумите.

Едва ли ще има връзка ако е импотентен. Mr. Green
Да не би да бъркаш импотентен със стерилен?

# 153
До съвсем скоро битуваше масово мнението, че разведен човек или самотен родител е втора категория човек и едва ли не срамно.
И все още една голяма част от българските мъже не могат да свикнат с мисълта, че ще живеят с жена, която има деца от друг мъж, а и не се опитват много да свикнат.
А какво да кажем за жените тогава? Колко жени приемат "чуждите" деца? Всъщност достатъчно теми има от рода на - детето му се намесва в семейството ми, детето му иска, детето му това, детето му онова... Уж майки, уж очакваш да разбират, пък то...

# 154
 Nekomusume, аз писах за егоизма на гените в темата "Страх ли ви е да не останете без деца", но те ми говореха за любов.  Mr. Green

# 155

Мъже, които не могат да имат деца, но искат, в такива връзки получават всичко наготово: не само дом и любов, но и най-вероятно работеща жена с най-често дете, минало колики и зъбни проблеми, че на всичкото отгоре не трябва и да му плащат издръжката. Мога да пиша, да пиша, но мисля, че няма смисъл да си развявам личните истории по форумите.

С това се съгласявам напълно .. все пак живота не е справедлив за всички.  Peace

Всъщност достатъчно теми има от рода на - детето му се намесва в семейството ми, детето му иска, детето му това, детето му онова...

Демек.. твоето и моето..бият нашето!!!  Laughing

# 156
  • Бургас
Ми не знам що си падат по майки. И от личен опит не мога да кажа, щото пак не знам  newsm78. Само знам, че си падат, но причината не ми е известна. Заради секса едва ли, щото секс под път и над път. Пък и по-лесен секс, безрежимен един вид, несъобразен с училищните смени на детето и пребиваванията му извън дома, какъвто е в случая с майките (в частност и моя). Друго ще да е, ама какво ли? Може би готвя хубаво?  Току-виж след петдесетина страници някой стигне до прозрение, че да не ме тормози тоз неизяснен въпрос по празниците  Grinning

# 157

Току-виж след петдесетина страници някой стигне до прозрение, че да не ме тормози тоз неизяснен въпрос по празниците  Grinning

И да не се изясни ще е без значение.. значение има че са намерили това което търсят и двете страни.. значение има да се обичат и да са щастливи.. останалото са празни приказки!!!  Peace
Бъдете здрави и весели празници.
Обичайте се, за да ви обичат и децата ви!!!  Hug

# 158
Понякога една зряла жена след 30 г. може да е по-атрактивна, по-опитна и по-интересна от едно младо момиче, което се интересува от парцалки и дискотеки.

Но аз съм за това всеки да си знае статуса и възрастовия диапазон, в който да се простира.Намирам за подло да се подмамват млади мъже, които да живеят чужд живот и да бъдат лишавани от брак и наследници, защото половинките им не искат.

По тази логика момичата на 22 г. трябва да развалят семейства или да търсят разведени.

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 14:38 от viola2003

# 159
  • София

Но аз съм за това всеки да си знае статуса и възрастовия диапазон, в който да се простира.Намирам за подло да се подмамват млади мъже, които да живеят чужд живот и да бъдат лишавани от брак и наследници, защото половинките им не искат.

Не е ли най-добре всеки да си взема осъзнатите решения и да си носи последствията, а не да бъде съден от "обществото" и да плаща данък обществено мнение!  Mr. Green Mr. Green

# 160
Но аз съм за това всеки да си знае статуса и възрастовия диапазон, в който да се простира.
И такова ли изискване има?

# 161
  • София
Но аз съм за това всеки да си знае статуса и възрастовия диапазон, в който да се простира.
И такова ли изискване има?

Е как ще заприличаме тогава на западнячките!!  Mr. Green Mr. Green Да си разширим диапазона! hahaha hahaha

# 162
всичко е въпрос на личен избор, изказах мнение.

Но който желае може да си експериментира и с подрастващи и с майки, разведени, стари моми и т.н докато намери своята половинка или поне си мисли, че я е намерил.

А може би изгубил години с някоя ангажирана, да му се приискат и  някоя свободна наборка.

# 163
  • София
Защо годините, прекарани с някой, с който после сме се разделили, ги наричаме пропаднали? След като не сме мислили по това време така, то и след това не трябва. В момента, в който усетиш, че си губиш времето - беж да те няма, но докато си във връзка, за която си струва за момента, после недей да се жалваш. Не прекарвай време във връзка, за която не си струва, не разправяй след това, че си изгубил времето си!!  Laughing Laughing

# 164
Защо годините, прекарани с някой, с който после сме се разделили, ги наричаме пропаднали? След като не сме мислили по това време така, то и след това не трябва. В момента, в който усетиш, че си губиш времето - беж да те няма, но докато си във връзка, за която си струва за момента, после недей да се жалваш. Не прекарвай време във връзка, за която не си струва, не разправяй след това, че си изгубил времето си!!  Laughing Laughing

Защото докато си в една връзка  по собствено желание, реално си мислиш, че си струва. Изоставят ли те обаче си мислиш , че си си загубил времето с човек, който не те е обичал. Просто е, нещата опират до моментното възприятие. Когато се творят грешки няма как да го видим като такава. Трябва ти време , за да го отчетеш нещо или връзка с някого като грешка.

Общи условия

Активация на акаунт