Математически турнири - 13

• 86 517
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
P S
Вдянах! Щом като не са за първи клас, то това са задачите, които могат да се изтеглят от сайта "Математика за всеки" за втори клас. 

# 586
Дидева, а как очакваш да протече класирането на това състезание РХ? Предполагам, че ще има национално класиране. Аз така и не попитах кога се очакват резултатите.
Има ли още градове, в които не е проведено?

За какво национално класиране става дума,след като има доста градове,които не са провели все още състезанието,а задачите вече изтекоха в един сайт?Не зная как се процедира в такъв случай?

# 587
Дидева, а как очакваш да протече класирането на това състезание РХ? Предполагам, че ще има национално класиране. Аз така и не попитах кога се очакват резултатите.
Има ли още градове, в които не е проведено?

За какво национално класиране става дума,след като има доста градове,които не са провели все още състезанието,а задачите вече изтекоха в един сайт?Не зная как се процедира в такъв случай?

Верно ли?
Странна работа се получи!

Синът ми премръзна здравата на това състезание. Стаите били без парно, а след това ги изгонили навън да изчакват родителите си - 30 минути зъзнене на минусови температури!

За София как ще станат ясни резултатите?

# 588
  • Русе
  Здравейте!
Мисля, че е редно да се уведомят организаторите, ако задачите са едни и същи във всички градове
и вече са достояние в интернет пространството.
  По този начин и дума не може да става за национално класиране. Децата които са се явявали в събота ще се окажат най-ощетени.  Просто класирането ще е опорочено за  повечето участници.

# 589
  • София
Дали организаторите са толкова наивни, че да не предположат такова развитие...?

# 590
  • Sofia
На кой сайт са излезли задачите? Ако го споделите / може и на лични/ ще пиша дали са същите.
Ако някой вече знае , че са еднакви тези от събота и от понеделник - да сподели!

# 591
На кой сайт са излезли задачите? Ако го споделите / може и на лични/ ще пиша дали са същите.
Ако някой вече знае , че са еднакви тези от събота и от понеделник - да сподели!

през Гугъл открих сега, че наистина ги има в друг форум. Confused Не знам дали са същите (аз дори и нашите не знам какви са). Има само за един от класовете или поне само това мярнах. Доста тъпичко са подходили. Confused

# 592
Същите са.

# 593
http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=10&t=8809&p=4255 … 0%BA%D0%B8#p42557
За това ли става дума?
Съдейки по датата на пускане, вероятно ги е качил мой съгражданин.
Мога да сканирам и да кача задачите за пети клас, а някой ако има за други класове и той да направи това. След което да вдигнем подобаващ шум и ако състезанието тепърва ще се провежда някъде, поне задачите да не са същите.
Боже, даже за нас пише в тамошната тема!

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 07:18 от Анонимен

# 594
При нас състезанието беше в събота-28.01.-но им прибраха всичко(белови,чернови и задачите).Дори отговорите и резултатите не им казват,за да не изтече информация и сега хоп...

# 595
Дидева, по-добре не ги пускай задачите. Може би наистина трябва да се предупредят с мейл организаторите за проблема. Няма как да разчитаме само на това, че следят какво се пише за тях в мрежата.
Виждам, че темата за РХ в блога ми излиза доста напред в търсачките, ще предупредя и там (писах вече, пускам го и във всичките си социални медии и в "Капитал" http://id.capital.bg/). Ако пишете нещо до организаторите, мога да го пусна и при мен.
А пък може и всяка да пусне кратък мейл до организаторите, вместо да е общо писмо.
Добре, че slon информира.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 08:45 от Danybon

# 596
Момичета, на вълна Роман Хайнацки сме, ама Румен Грозданов наближава. Нещо знае ли се за този турнир?

# 597
Аз писах на организаторите на РХ или поне на този мейл на МГ в Ямбол mgatradev@abv.bg 
Помолих да ми препратят писмото до организаторите, ако не е точният адрес. Ще ви пусна отговора им, но ако искате и вие им пишете. Дано да вземат добро решение!

# 598
http://omg-bg.com/
Eто и търсената информация

# 599
Отговор за РХ (мейлът е личен и не става ясно дали е от организаторите, но вероятно):

Тук съм сложила и двете писма: http://danybon-hlapeta.blogspot.com/2012/02/danybon.html

"Здравейте,

Много Ви благодарим за интереса, който проявявате към състезанието, но всеки град, който не спази датата на провеждане на състезанието 28.01.12 събота от 10.00 часа носи риска учениците му да научат задачите.

Задачите са изключително хубави и неминуемо ще се разпротранят по мрежата. Кой не обича хубавото.

Дисциплината ще се наложи с времето.

Още веднъж благодарим Ви: Емил Карлов "

ПП Да, сега проверих по името през Гугъл. Наистина това е преподавател от Ямболската МГ.

Доста демократично приемат казуса.

"Краката му..." май има най-добър нюх за родната действителност. (Не, че смятам, че е права)

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:03 от Danybon

Общи условия

Активация на акаунт