Математически турнири - 13

• 86 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София

...

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 13:42 от elfi

# 61
Задачите за Варна и София 8-12 клас не са били никак леки.

И аз така чух за задачите на 8 клас - трудни, но решими все пак.

# 62
Синковеца твърди че задачите за 4 клас във Варна и София са еднакви.

# 63
Синковеца твърди че задачите за 4 клас във Варна и София са еднакви.
Както и за всички останали класове.

# 64
 Ако, ми кажете от къде да намеря резултатите ще е супер!                                                                               ПС: Разбрах, че резултатите ще се съобщят в училищата, но кога???                                                                   HELP

# 65
  • София
Дидева, супер си!  bouquet
Отивам да решавам задачки.
  bouquet

# 66
  • Русе
http://dox.bg/files/dw?a=f15b664482
5кл русе ом

отваря ли се?

# 67
Днес КМС беше в Шумен, някой знае ли къде ще публикуват резултати?

# 68
Моят хубавец е мръднал запетайката в първа задача (5-ти кл.) и Х е грешен...съответно крайния отговор-също. Y му е вярно, но какво от това?!  #Cussing out На втора задача едно от нещата, които е намерил, никой не го е питал! Има две намерени неща в нея, които са му верни. Трета му е вярна, като е дал два начина за решаване... Излезе в 10.30 и гордо заяви, че ще има около 20 точки...след като видях задачите, ми се искаше да го фрасна зад врата...до кога ще се дъни по състезанията???!!! Не зная вече какво да го правя! Наказахме го без телевизия до Кенгуруто...Не зная дали съм права, но и не зная как да постъпя! Ще решава задачи до безумие и несвяст следващите 2 месеца, пък ще видим...бясна съм! #2gunfire

# 69
ОМ-София-2011/2012 - 6 клас:
отговорите, според детенце (изобщо не съм ги проверявала):
1. а) 2
    б) 8
    в) -3
    г) М=3, -9
2. 10,8s,
    108s=1min 48s
    150m
3. c=0, b=1, a=-5
Ако някой ги е решил, казвайте вашите отговори.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 19:32 от mst

# 70
Задачите за София и Варна, за 4кл. са еднакви. На 3-та задача и синът ми се е затруднил. Кога могат да се очакват резултати?

# 71
  • София
Задачите за София и Варна, за 4кл. са еднакви. На 3-та задача и синът ми се е затруднил. Кога могат да се очакват резултати?
В писмото на РИО-София пише , че до 23.12.2011г. трябва да се изпратят протоколите с резултатите.
Логично е до 22.12.2011г. в у-ще да са изнесени резултати.
Моят син на 3 зад. /4 клас/ е намерил сбора на всичките 30 числа със сбор на цифрите 19.

# 72
  • София
В писмото на РИО-София пише , че до 23.12.2011г. трябва да се изпратят протоколите с резултатите.
Логично е до 22.12.2011г. в у-ще да са изнесени резултати.
Моят син на 3 зад. /4 клас/ е намерил сбора на всичките 30 числа със сбор на цифрите 19.
А утре сутрин, в 9, ще публикуват критериите за оценяване.

# 73
Цитат
Наказахме го без телевизия до Кенгуруто...Не зная дали съм права, но и не зная как да постъпя! Ще решава задачи до безумие и несвяст следващите 2 месеца, пък ще видим...

Гласувам за преразглеждане на наказанието. Аз съм на принципа, че нищо добро не може да се получи с лошо.

# 74
Цитат
А утре сутрин, в 9, ще публикуват критериите за оценяване.
Тамън това щях да питам... Peace

Крис излезе в 10,45 ч. (излязъл е, по-точно, и не ми се е обадил веднага, защото искал да играе тенис на маса), каза, че 3-та задача го е стреснала първоначално. По черновата му пише 4218 и 13, дано да е така и на официалния лист. Доколкото разбирам от черновата, на задача 1 не е намерил обиколката, не знам защо. Като се върне от стадиона, за където изхвърча веднага щом се прибрахме, ще го попитам. За 2-ра задача също нищо не знам... Sad

Общи условия

Активация на акаунт