Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 2

• 37 551
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas
Директорката в нашата градина е казала на свекърва ми, която работи там, че тази такса от 18 лв лятото няма да я има със сигурност /дали не бърка  Thinking /.
Ми може би отпада ако детето отсъства цял месец, не знам  newsm78
Аз това разбрах. През учебната година дори цял месец да не ходи на градина се дължи такса от 18лв., а през лятото не, което е и редно като се има предвид, че в повечето детски заведения принуждават родителите да спрат децата си от градина за месец.
И според мен трябва да е така, но дали е?

# 121
  • Бургас
миналото лято нямаше такса.
а тези 18лв кога се дължат - ако детето е било болно пак ли се плащат? или само, ако е спряно с родителска бележка?

# 122
  • Burgas
Здравейте,момичета! Пуснах отделна тема, после се зачетох при вас. Бихте ли споделили мнения за яслените групи в ОДЗ 3 "Звънче"?

# 123
  • Burgas
Здравейте,момичета! Пуснах отделна тема, после се зачетох при вас. Бихте ли споделили мнения за яслените групи в ОДЗ 3 "Звънче"?
На моя приятелка детето ходи там от октомври за сега каза, че е доволна, не съм я разпитала за подробности.

# 124
  • Бургас
Днес е 20-ти, дебна в сайта на общината да изкарат условията за прием 2012/2013, но все още няма нищо.....

# 125
Днес е 20-ти, дебна в сайта на общината да изкарат условията за прием 2012/2013, но все още няма нищо.....

И аз така.

# 126
  • у дома
Те условията са ги публикували, но аз не виждам никъде, какви документи трябва да подготвя  ooooh!
Желания, точки  - глупости на търкалета...

# 127
Така е. Никъде не са посочени документите. Може би ще станат ясни когато започне пробното използване на сайта.
Разгледах варненския електронен регистър. Там са дадени документите и нашите най - вероятно ще са съвсем същите.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 19:40 от hurlyburly

# 128
Добре де, вие разбрахте ли кога реално децата ще постъпват в яслите/градините??? Когато се запишат на 31 май ли?

# 129
От септември.

# 130
  • Бургас
Пресни новини. Mr. Green

Аз като гледам в яслата, която искам (номер 3) нямаме шанс. Номер 1 ни се пада с предимство по местоживеене, но там не ми се иска. Rolling Eyes Общо взето моето дете от всички критерии ще забърше само една точка за адресна регистрация в района на яслата. Mr. Green

# 131
От това което са публикували в главата ми стана пълна каша.   
Основни критерии
Друго дете на същите родители, което посещава същото заведение - 3 т.

Документите показващи предимство се дават при записване,ами след като баткото сега е 4 гр към датата на срока за 1 класиране явно ще имам тези 3 т,но ако се случи че на 1 не го приемат ,то означава ли че на 2 няма да ги имам тези точки?
А това изобщо не го разбирам,веднъж една точка за адресна регистрация + съответните  за желание ли означава?
    Критерии на база избор на детско заведение
    Адресна регистрация в района на детската градина - 1 т.
1 желание: 3 т.
2 желание: 2 т
3 желание: 1 т.

# 132
  • Бургас
Момичета знаете ли дали можеш да избираш при коя госпожа да запишеш детето си newsm78
Аз май се ориентирам към ОДЗ 3 Звънче-особено госпожа Орманджиева ми е направила много добро впе4атление.Ще се радвам да чуя мненията ви относно градината.  bouquet

# 133
  • Burgas
дали можеш да избираш при коя госпожа
Мисля, че можеш да избираш - повечето от моите познати си имаха предпочитания и им ги уважиха.
А знаете ли дали можем да кандидатстваме за ДГ тази година, с набор 2009, ако сме родени януари 2010?
И да повторя поста си:
Бихте ли споделили мнения за яслените групи в ОДЗ 3 "Звънче"?

# 134
  • Бургас
Здравейте момичета, бих искала да попитам  някоя от вас дали има впечатления или е чувала  мниния за Ясла 1 ,понеже тя ни се пада по район .Все пак ако кандидатстваме в нея ще имаме 1 ТОЧКА ПРЕДНИНА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт