Съвети за университети в Шотландия

• 129 205
  • 822
  •   1
Отговори
# 630
При нас пътуването е било безпроблемно и до секунда по график. Сега висят пред общежитието, че е затворено, студеничко било.

# 631
При нас пътуването е било безпроблемно и до секунда по график. Сега висят пред общежитието, че е затворено, студеничко било.

Разбрал ли е кога ще го отворят? Съученик на синът ми каза, че безпроблемно си е взел ключ когато отишъл по-рано.

# 632
За 11 часа ми говореше, но днес е неделя. Като се настанят, ще науча подробности.

# 633
Моето момиче лети с KLM в понеделник 7:30 София- Амстердам - Манчестър и от там с влак за Глазгоу. Записала е психология. Има ли други по тази дестинация? До къде пускат изпращачите на нашето летище?

# 634
  • някъде из облаците
Моето момиче лети с KLM в понеделник 7:30 София- Амстердам - Манчестър и от там с влак за Глазгоу. Записала е психология. Има ли други по тази дестинация? До къде пускат изпращачите на нашето летище?
До главния вход на залата за излитащи, т.е. отвън или от паркинга с  асансьорите се качвате и чакате пред тях( според мен е по-удобно), вътре, детето може да влезе да си чекира багажа и после да се върне при вас преди да мине всички проверки.Също така може да влезете и през залата на пристигащи и пак пред асансьорите чакате. Залата за излитащи е затворена, а залата за пристигащи е отворена. Срещу асансьорите има кафене и при него има табло с излитащите самолети, поне това са се сетили да направят, че през лятото нямаше никакво табло, трябваше всеки път да минаваш през проверка за да погледнеш дали е започнал чекинга за твоя полет.
Леко кацане и безпроблемно предвижване на детето.

# 635
Ние летим със същия полет, но след Амстердам после до Единбург.

# 636
Вече сме в общежитието, не са висяли навън, две момичета българки са ги поканили вътре, много мили и любезни,следобяд щяха да им показват евтин магазин и университета. Ние днес сме като трупове, от няколко дни и някакъв вирус ни мъчи, а мъжа ми направо го повтаря. Доста ни дойде напрежението, слава Богу, всичко досега мина безпроблемно.  Дано да няма някакъв пропуск в документите, но и да има, ще правим каквото трябва. Беше много сладка и ентусиазирана, като видяла Лондон, макар и от въздуха. Сега чакаме само да влязат в скайп,но не знам дали ще има сили за това.

# 637
Здравейте момичета, аз чак сега разбрах за този форум и реших да се включа . Моят син е приет в Aberdeen компютърни науки , заминаваме с него на 14.09. Опитах се да поизчета темата и много благодаря за подробната информация , която сте споделили .

# 638
Здравейте момичета, аз чак сега разбрах за този форум и реших да се включа . Моят син е приет в Aberdeen компютърни науки , заминаваме с него на 14.09. Опитах се да поизчета темата и много благодаря за подробната информация , която сте споделили .

С полета на Air France през Париж ли ще пътувате на 14-ти?

# 639
Moже ли някой да ми каже до колко часа след обяд извършват настаняванията във Фърхил?

# 640
Moже ли някой да ми каже до колко часа след обяд извършват настаняванията във Фърхил?
В дните от понеделник до неделя (без петък) - до 20.00 часа
В петък до 21.00 часа

# 641
  • Стара Загора
 Sad  дъщеря ми заминава на 15.09. Аз се безпокоя да не пропуснем нещо - документи, покупки, багаж, а тя само се чуди къде да отиде. Вчера купон извън града-прибра се днес следобяд, утре разходка до Пловдив - сякаш разполага с цялото време на света... Направих и забележка -тя се разсърди и какво - сърдити ли ще се разделяме... направо нямам сили
Извинете ме, но е по-лесно да споделя с вас

# 642
Че кой друг ще те разбере по-добре? Моята работи цяло лято на морето и  се върна нов човек. Приятелките и се виждат скучни, надрасна доста неща. Ти си пиши списъци и отмятай, ще ти бъде благодарна още на 16 ти.

# 643
  • Варна
simon4eto, моя цяло лято ходи по рок концерти . Караме се, сдобряваме се , нормално . Всичко ще е наред не се притеснявай  Peace

Гледам не пишете как са децата, сигурно ги грабна купона и нямат време за нас. Моя също ме информира набързо. Разбрах , че общежитията / Фърхил/ били покрай реката и имало патки и лебеди и веднага се сетих за "Мисия Лондон ", гладни няма да останат  Laughing Успял да намери магазина , днес щеше да търси университета. Добре се чувствал, като почнат и лекциите ще видим .

Момичета, за какви пари купихте билети през декември , моичкият както не искаше да се прибира, сега ми постави задача да търся , през УИЗ до Варна ми излиза около 650 лева и ми се вижда множко  newsm78

bvelikova72, писах ти на лични  Peace

# 644
Аз взех за 15 ти декември от Изиджет - Глазгоу-Лондон-София, излезе ми 106 лири, ама отдавна беше, но и сега не са чак толкова скъпи.  Побързайте, бързо поскъпват.

Общи условия

Активация на акаунт