Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 26

• 71 244
  • 694
  •   1
Отговори
# 525
Успех утре Пепита!
Според мен по-нататък имаш доводи да искаш херцептин - 24 извадени-23 изследвани ,твойта онколожка ще ти гарантира ли,че този 1 неизследван няма мета?(и той няма щом другите нямат,но мисля че това ти е основание) плюс че тумора е точно на границата 1 см

# 526
  • София
Ако мога да бъда полезна с моя опит...
В далечната 1995 година претърпях пореден рецидив, последван от съответните лъче и химии.
Оттам насетне нищо, ама нищо - нито лечение, нито някакви други интервенции, просто нищо...
Даже, увлечена в ежедневието забравях, че трябва да си правя някакви изследвания и не ги правех. Бях здрава, не кихах, не се сополивех, не кашлях. Имах си други проблеми, родиха ми се прекрасните внучки, радвах се на живота.
До момента, в който си напипах бучичката/ незная, дали има по-умалително/ там, където много отдавна нямаше цица. При това толкова мъничка, че едва направиха необходимите изследвания.
Тези, които са чели перипетиите ми по това време, знаят какво преживях тогава. Преживявам го и сега, защото по дебелите книги /и това, което четях в нета вече, за разлика от миналото време/ не  приложиха прилежащото лечение.
Направих консултации с най добрите патолози в БГ. Резултата беше ???
И се оставих на течението, както преди.
За Светла Петрова бих казала само едно - и тя е една от нас, но не се спира...
Ако може да завладее целия пазар на ХЕР...
Плачеше ми по телефона преди години да не я излагам...

# 527
Хули не можах да разбера какво имаш в предвид?че по-добре без херцептин или с херцептин?коя е светла петрова?

# 528
  • В царството на игрите:)
А, бе вие верно ще ме побъркате Mr. Green Какви 24 извадени - 23 изследвани? #CrazyВ мойта епикриза пише: извадени множество ЛМ. Няма наличие на засегнати ЛВ....Сега пък да си мисля за мети в костния мозък ли? Момичета, момичета, напоследък не мога да се позная..След гадния грип, който наистина ме повали, започнах да се стягам много по - малко и да не си мисля, че ще умра всеки ден...Имам предвид скоро Mr. Green Дори престанах да пия доста от илачите си. Май се уморих най - накрая и аз да рипам. Моля се и се надявам PraynigДокторите са прави: никой не може да предвиди развитието /ако има такова/ на тази болест, така ,че по - малко четете. Peace Що се отнася до Херцептина май само дядо Боже знае дали е добре или зле newsm78
Хули, коя е Св. Петрова и каква и е връзката с Хера?

# 529
  • София
Проф. Св. Петрова, шеф на патологията в Александровска болница.

# 530
Здравейте момичета Mr. Greenднеска мина първата химия , малко ми е нервно, не мога да си намеря място в леглото и бях като ударена с мокър пърцал - явно кръвното ми беше паднало.Иначе се чуствам добре , то не очаквах и друго  Party За лимфните възли - моя оператор си беше поиграл да преброи лимфните възли, вадил ги е един по един.Като отидох да си взема блокчетата , бяха прибрани в една кутия от обувки - толкова много са на брой Laughing Иначе за четенето , старая се да отсявам важните неща и да не се вторачвам във всяко нещо което прочета .По принцип аз съм доста спокоен човек , пък и професията ми ме е научила да приемам нещата без излишна паника  Wink разбира се друго е като ти дойде до главата, но............ ooooh!

# 531
  • В царството на игрите:)
Пепи, дано проблема ти покрай химиите да остане само кръвното.Пази леглото и пий повече течности Peace

# 532
http://www.curenaturalicancro.com/
Прочетете тази статия, може би повечето от вас вече са запознати , но все пак ще ви разкажа накратко. Доктор Симончини е италиански лекар който се занимава с онкологични заболявания. Според него и практиката му, ракът успешно се лекува със сода бикарбонат, понеже в основата на този вид заболяване е гъбична инфекция- канидида.

# 533
Тъкмо малко се поуспокоих, че мина първата химия и сега пак проблеми.
От вчера майка е с температура и кашлица. Въобще не знам какво да правя,най-вероятно е грип
всички в къщи бяхме болни. Явно не можах да я опазя.
Не знам на какъв доктор да се обаждам и какво да правя, личната се притеснява да даде каквото й да е лекарство. Аз й дадох парацетамол, поне да свали температурата. Не знам колко е правилно.
Чудя се утре ако отида до онкологията, някой от докторите там които се занимават с химиотерапия дали ще ми обърнат внимание. Ако се наложи от бърза помощ нещо могат ли да направят.
Давайте някакъв акъл, че ми се реве.

# 534

Давайте някакъв акъл, че ми се реве.

Доколкото си спомням парацетамол може. Но най-добре е да се консултираш с онколога, който й следи химията.

# 535
Силве, онколожката ми е препоръчвала даже /заради болки в костите?!?/ фервекс, ама аз го пазя за децата и взимам Парацетамол. При последната химия го взимах и даже я прекарах по-леко. Не се обвинявай, че не си я опазила, хора сме като всички други и е нормално нещо да ни се "лепне". Давай й чайчета, витамини, но утре направи консултация с онколог. Дано по-бързо се оправи и без антибиотик! Hug

# 536
Утре първата ми работа ще е при онколозите.
Фервекс и дадох, но тя го повърна. За това и дадох парацатамол, него поне го пие без проблеми.
Да изкара до утре  Praynig, без високи температури.

# 537
  • у нас - на брега на морето
silveto_5, трябва да я водиш при химиотерапевта и. По принцип парацетамолът вреди на черния дроб, а след химиотерапия той е достатъчно натоварен. Може би трябва нещо антивирусно като ремантадин, но това го решават лекарите. За високата температура дали не може капки Хексалгин /нещо като течен аналгин /, може да са по-безобидни  newsm78.

# 538
  • Пловдив
silveto_5, пробвай с хомеопатия. По време на химията аз пиех хомеопатия.
Успех!

# 539
Здравейте, Девойки!   bouquet
Аз не съм писала, нито чела от поне половин година. Не искам да знам нищо за тая болест, защото съм склонна към депресии, а мисля, че именно тва ме докара до състоянието ми. Може и някой да ме помни, но да кажа пак - Казвам се Гергана, на 28 години, от Русе и имам или имах Медуларен карцином на Щитовидната жлеза. Последната ми операция беше на  09,07,11 и сега вече мога да отида на ПЕТ-скен. Въпроса ми е някой от вас ходил ли е? Ако може да ми разкаже?
Пожелавам ви всичкото здраве на света!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт