Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 26

• 71 248
  • 694
  •   1
Отговори
# 495
Ооооо,Кабзималка,добре завърнала се!  bouquet
Сега ще те мъмря ,още от рано и като за добре дошла Mr. Green. А бе,момиче,ние защо сме тука,а? Да не ни се оплакваш и да не ни разказваш ли?! Та нали човек в най-трудните моменти иска да сподели за да му олекне!Ама както и да е-минала си го това време на затваряне и отчаяние!
Косата на нито една не е окапвала напълно.Просто всички се остригахме 0 номер,щот все пак не  емного практично да си монтирам прахосмукачка на гъза,нали... Joy Joy
Сега ще ти расте и ще ти се къдри ли къдри...
Золадексът ти е спрял цикъла,както си забелязала.Нолвадексът щиси го пиеш сутрин и вечер и ще си си ок...Само трябва на 6 месеца да си вземаш нов протокол за Золадекса.
От тук насетне идва периодът на успокоение.
апочваш да си вършиш спокойно обичайните ежедневни задължения и след има няма година ще си забравила и за химия и за друго... Laughing

Мацки ,пожелавам ви усмихнат и успешен ден!  bouquet

# 496
# 497
  • Пловдив
kabzimalka,  bouquet Hug Hug
 А сега започни от ново да живееш. Всички сме минали през тази гадост, но живота продължава. Прегърни си децата, започни да се смееш и живей!

Поздрави от снежен и бял Пловдив!
Много целувки на всички от мен!

# 498
  • Варна
Момичета,
Благодаря за пожеланията ви!

Гледам за моя любим Херцептин си говорим Simple Smile Аз се радвам на цветущо здраве вече 2 години след операцията като стискам под мишница ХЕР /3+/ както кака ни ХУЛИганка Simple Smile Имах кратка среща с Херцептин, но затова пък запомняща се ! По-скоро трябва да черпя за това, че ми го спряха навреме и разбрахме какво ме беше повлякло надолу-надолу - към вечния живот ... хахаха Simple Smile Планувам в следващите 60-70 години да не ми се налага да се замислям по темата.

kabzimalka, трудно е наистина. Много неща преживяхме. Сега търпение, почивка. Времето лекува и най-дълбоките рани. Ти си силна !

# 499
Момичета,благодаря ви!   bouquet  bouquet  bouquet
Взех се в ръце. А цикълът ми спря след втората химия. И според гинекологът ми,може и да не ми дойде повече. Даже се бъзикам с мъжа ми,че спи вече до млада бабичка  Mr. Green.

Силните сте вие,които не спирате да пишете и да давате кураж на другите!

# 500
И според гинекологът ми,може и да не ми дойде повече. Даже се бъзикам с мъжа ми,че спи вече до млада бабичка  Mr. Green.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
мдамммм, и за да е пълен купонът, синът ми като ме види с плетката (нещо напоследък нямам време Twisted Evil), току изтърси "..... мале мамо, като някоя бабичка си...".... Mr. Green Joy

а иначе прав е гинекологът ти. мойто  Mr. Green цикъл ич го нЕма... Joy от втората химия ....вече 5 години... Joy Joy Joy Joy но не ми липсва... Mr. Green

# 501
  • Пловдив
И моя Илиан ми каза, че съм като баба е тези шишове. Плетох си един шал и правих сметка да му плета гети. Но след забележката на малчо си прибрах плетките и му купих гети от магазин. Simple Smile

# 502
 Благодаря ви за поздравите мили момичета  bouquet
 Кабзималка добре дошла в отбора приеми тези състояния за нормални и се опитай да не ти пука.
 В началото така им се ядосвах че,сама не се понасях и всячески се опитвах да се скрия и справя сама-но няма смисъл и нужда да хабиш енергия в това.Просто бъди такава каквато си в дадения момент пък другите да свикват  Wink
 Сисанка на нея ако и се караш мен ша трябва да ме по-натупаш Blushщото се си мисля че,не е редно да натоварваш другите /ЩЕ ме прощавате да не се обиди някой/опитвам се да споделям на глас.Малеееееее отплеснах се ама това е от Золадекса дето го сложих ставам хипер активна smile3533  Обичам ви

# 503
  • пловдив
Не, не си !
Всяка информация е полезна за всички нас.
Просто обяснявай защо публикуваш, а най добре е да се обърнеш към автора на темата, за да може всичко полезно да бъде публикувано на първа страница, която  всички ние преглеждаме постоянно.

Определено ще ми е в помощ.... дори и да не пиша редовно, наглеждам темата, но има моменти, когато поизпускам постове  Embarassed
Ако прецените, че дадена информация искате да я има на първа страница дайте ми едно червеничко например значе.... нещо като светофарче, за да ми светне на мен заплесчето и да го добавя  Mr. Green
пример:
antom-че,  стига спи, това е важно имфо.... в началото го постави   newsm53
разбира се може и с ЛС  Peace

newsm51 за всички изпразнували напоследък празници и останалите списващи и четящи темата

kabzimalka  txtloves

# 504
  • у нас - на брега на морето
kabzimalkaNaughty правилно ти се е накарала Сисссс! Защо в най-тежките ти моменти не се обади? Аз не преставам да го повтарям, че ако не бяха приятелките в темата, не зная, как щях да я изкарам!? Е, важното е, че си се справила сама, което означава, че си много силна. Що се отнася до последващите състояния, аз също ги изпитвам, но трябва да се опитваш да не им се оставяш да те завладеят. Ти си още толкова млада и животът е пред теб! Това е бил един момент, от който ще излезеш по-силна и по-мъдра. Моя колежка, която мина през това преди 6 години ми каза, че след като и спрели Золадекса и се е възстановил цикълът, а тя е на 52 год. Прегръдки за едно силно момиче!  Hug Hug Hug
Сисссс, май попрекалих с хилотенето и от днес съм болна и няма да мога да нагушкам Надето.  smile3538Докторката искаше да ми даде 7 дни, но аз отказах и взех само 2, за да не натоварвам колежките със заместване. Не зная от доброта или от будаллък го правя, но аз си страдам в крайна сметка.
Лорън, що така, бе душко си хиперактивна?! newsm78 И аз на 6-ти си правих Золадекса, ама на мен не ми действа така. Само дето вече много ме болят ставите.
Хайде стига съм се жалвала! Хубава зимна вечер ви желая! newsm03

# 505
Докторката искаше да ми даде 7 дни, но аз отказах и взех само 2, за да не натоварвам колежките със заместване. Не зная от доброта или от будаллък го правя, но аз си страдам в крайна сметка.

Йовче, от будаллък.  Mr. Green ама и аз съм същата. пустата отговорност (служебна) ще ми изяде главата.  Flutter
тук сихо и кротко се сипе първият сняг. За жалост на децата, няма да натрупа.  Joy Joy
В неделя сме на карнавално парти с мънечкото, в нейното училище. Избра си и карнавалния тоалет - pop star  ooooh! ooooh! ooooh! за мой ужас. Шъ ви докладвам как е минало. ( с много какафония, викове, музика и т.н)...

# 506
Избра си и карнавалния тоалет - pop star  ooooh! ooooh! ooooh! за мой ужас. Шъ ви докладвам как е минало. ( с много какафония, викове, музика и т.н)...

Е ти какво очакваше-folk star ли да избере детето?! Mr. Green
Щот моята е rock star... Чек да ти покажа...
http://media.snimka.bg/8855/023965949.jpg?r=0

Снимката е правена юни миналата година в Несебър.Случайно попаднахме в това магазинче и направо откачихме и двете от кеф... Crazy
Избрахме си това онова,и докато аз плащам покупките,Сандри си свали роклята и си облече тениската-директно в магазина... Joy Joy
Продавачката каза" Е ,виждала съм фенове,ама такова фенче не бях виждала!"
После изкупихме де що имаше черепи из града-пръстени,гердани,преспапиета и т.н. Всичко с черепи... Дори един пич,дето продаваше сребърни бижута се опита да я контрира и казва "Ама чичо,то това не е за теб." Имаше предвид един медальон -череп... Пък тя му показва всичките си нови придобивки и му вика "Що пък да не е за мене?! Искате да кажете, че няма да ми отива ли?" и чичото  Shocked Shocked Shocked

Ама то на кой ли прилича... Mr. Green
http://media.snimka.bg/s1/0038/026320403.jpg?r=0

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 09:51 от Сисссс

# 507
здравейте отдавна ви чета и реших да ви пиша.На 35 год.съм .Април месец 2011 съм оперирана от рак на гърдата.Минах предоперативна химиотерапия 4 курсаи 3 следоперативна 25лъче.Диагнозата ми я сложиха след като родих.Вие сте много силни момичета изпълнени с оптимизъм и ме зареждате положително.Извинявайте че не мога да опиша всичко по лечението,но ми е трудно .Желая на всички много късмет.

# 508
  • София
   Привет! Simple Smile Първо,поздравления на тези вече изпразнували...с малко закъснение!Здраве и здраве!  bouquet
 Криси-криси, пиши в темата,момичетата са много гостоприемни,макар и диагнозите да са такива-каквито са...не им обръщаме внимание,тук само здрави и хубави мацки пишат!!
   Да ви кажа с Нелка какво стана.ами решение ще дойде до 3месеца...Ха ха добри срокове.Съжалявам че се захванах да обжалвам,всичко ни е сбъркано втази държава...пращаха ме по кабинети ..уж прегледи от специалисти да проверят състоянието ми..и какви прегледи,на око,стани,легни,съблечи се...нищо че съм със счупени китки .Една майка направи скандал,че съблякоха дъщеряй,младо онкологично оперирано мониче,гола по бикини,и какво ще установят...колко еонкологично болна ли..студено,течение ,не им пука...преглед на око...От 8ч,сутринта до 3ч.стоях,накрая ръцете ми посиняха от студ и гипса ме измъчи и им казах тръгвам си,не искам нищо ,прекратявам..при това им бях писсла че документално искам разглеждане,въпреки това ме викат и пращат по кабинетите.Ортопеда ме прегледа и каза,главата  на зад,я на пред сега,готово,наред е всичко...смешни прегледи ви казвам...
В един кабинет ме събече мъж ми и излезе,отиде да пуши,обаче нали прегледа е минута,трябваше да ме държат вкабинета и да се нервят ,наложително ли било мъжа ми да липсва вече5 минути.Облякоха ме те...х аха..нека им е..аз им предложих да изляза боса и гола..За да имат работа тези кабинетчета,тоес заплатки...ти губят цял ден време,то прегледи реално няма-смешни са...Една баба нямаше вече влак а и
 къде да преспи...Не знам,как да си търсим правата,като всичко  е сбъркано....

# 509
Да се разпиша и аз  Simple Smile
Мина първата химия  Hug . За сега няма някакви странични ефекти, майчето се чувства добре и сякаш се успокои. Назначиха й 4 химиотерапии, след което контролни прегледи.
Радвам се, че ви има   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт