Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Каква е рецептата, споделена в публикацията?
Какво мислите за хранителната добавка Натанал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително здраве, болести като рак, лечение и подкрепа за хора, които се борят с тези заболявания. Членовете също споделят пожелания за здраве, обменят съвети за подаване на документи за винетка при социалните служби и дори споделят лични преживявания и празнуват рождени дни.
-
Каква е рецептата, споделена в публикацията?
Рецептата, споделена в публикацията, включва смес от алое вера, червено вино, мед, кафе инка и алкохол. Тази смес се приготвя в стъклен съд и се оставя да престои 5 дни. След това се приема по определена схема - първо 5 дни по 3 пъти дневно по една чаена лъжичка, след което 5 дни по веднъж на супена лъжица и така нататък.
-
Какво мислите за хранителната добавка Натанал?
Хранителната добавка Натанал е обсъждана във форумите, като някои участници изразяват съмнения относно нейната ефективност. Въпреки това, има и мнения за положителни ефекти върху организма. Важно е да се отбележи, че резултатите от приема на хранителни добавки могат да варират в зависимост от индивидуалните особености на организма.
-
Какво да очаквам по време на химиотерапия в онкологията в Дъбница?
-
Коя диагностична техника е по-надеждна и по-безопасна за проследяване на здравето на черния дроб?

Аз се радвам на цветущо здраве вече 2 години след операцията като стискам под мишница ХЕР /3+/ както кака ни ХУЛИганка 
щото се си мисля че,не е редно да натоварваш другите /ЩЕ ме прощавате да не се обиди някой/опитвам се да споделям на глас.Малеееееее отплеснах се ама това е от Золадекса дето го сложих ставам хипер активна
Обичам ви

за всички изпразнували напоследък празници и останалите списващи и четящи темата 
правилно ти се е накарала Сисссс! Защо в най-тежките ти моменти не се обади? Аз не преставам да го повтарям, че ако не бяха приятелките в темата, не зная, как щях да я изкарам!? Е, важното е, че си се справила сама, което означава, че си много силна. Що се отнася до последващите състояния, аз също ги изпитвам, но трябва да се опитваш да не им се оставяш да те завладеят. Ти си още толкова млада и животът е пред теб! Това е бил един момент, от който ще излезеш по-силна и по-мъдра. Моя колежка, която мина през това преди 6 години ми каза, че след като и спрели Золадекса и се е възстановил цикълът, а тя е на 52 год. Прегръдки за едно силно момиче!
Докторката искаше да ми даде 7 дни, но аз отказах и взех само 2, за да не натоварвам колежките със заместване. Не зная от доброта или от будаллък го правя, но аз си страдам в крайна сметка.
И аз на 6-ти си правих Золадекса, ама на мен не ми действа така. Само дето вече много ме болят ставите.