Коледа 2011 - тема 5

• 58 625
  • 389
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Весело посрещане на празниците! Пожелавам на всички вас и вашите семейства много здраве, късмет и любов! Благодаря за страхотните идеи и неоценимата помощ.  Hug

# 271
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Бени2, страхотна красота си показала.   bouquet

Моят АКК стана много хубав, украсата ми се получи, нищо че се притеснявах и не вярвах. Работих с готова ММ за първи път. Снимки ще покажа утре, че фотоапаратът не е в къщи в момента. Толкова ми харесва, че ще ми е жал да го разрежа.  Laughing

Желая ви топла и сърдечна бъдна вечеря, много уют и топлина в домовете ви, вкусни гозби на трапезите ви и да изтеглите най-мечтания късмет от питата.
Благодаря и аз за помощта и споделянето при подготовката на Коледната трапеза - най-вълшебният празник в годината!

# 272
  • София
Наталина,  wafi, благодаря за отговорите!
Ето и малко от  моите тазгодишни сладки

Имам и снежни човеци, но не ги намерих в бързината.
Желая на всички приятно изкарване на Бъдни вечер и весело посрещане на Коледа!

# 273
  • Sofia
Ето и моята питка!

Весело посрещане на Коледа!

# 274
Чудесно беше да се подготвяме заедно за този хубав празник! Весела Коледа на всички и много здраве пожелавам Simple Smile .

# 275
  • ГОре на черешата...
Честито Рожедство Христово! Здраве, мир и благодат за вас и вашите домове!

# 276
На всички българи здраве и много щастие !

# 277
  • пак на Рив Гош
Момичета, весело посрещане на коледните празници! Много радостни моменти с близките ви!

Благодаря ви за приятната компания по време на подготовката и за споделените рецепти!

Пускам едно от последните си сладки неща:
- плодов коледен кейк (Florentine Fruit cake)

- и без снимка - да похваля страхотните  шоколадови сладки с марципан на Ирина - http://sunshineskitchen.com/christmas-cookies/ - просто неприлично вкусни са!  Laughing  Hug

# 278
  • софия
Момичета ,Весело посрещане на празника и от мен,и благодаря за споделените рецепти на страхотните вкусотии с които зарадвах близките си   bouquet

# 279
Момичета ... newsm45...., весело посрещане на коледните празници! Много радостни моменти с близките ви!

# 280
  • Sofia
bongo,
аман от сълзи и пищови!
Хем нищо съществено не казваш, хем ревеш на поразия, че те изпуснали, пък и защо във всяка тема очакваш да те споменават, не знам...
Хайде, Честито Рождество Христово и си пожелай догодина по-малко разочарования!

# 281
Момичета,радвам се, че бяхме заедно в подготовката за тази Коледа!

Това е моя Коледен пудинг

# 282
Весела Коледа, момичета! Много здраве на вас и семействата ви, много топлина в душите ви и много сбъднати мечти!
Тази година приготовленията за този хубав празник бяха още по-приятни благодарение на вас   bouquet

# 283
Весела Коледа!!! Много здраве, щастие, любов, уют и топлина за вас и вашите семейства!!!

Благодаря на всички, които помагаха на начинаещите, като мен, да могат да подготвят една още по-красива Коледа. Страхотни сте, момичета! Голямо Благодаря Hug

# 284
  • София
Весела Коледа, мили момичета Hug Беше ми повече от приятно да правя сладки с вас! Да сте живи и здрави, сладостта на коледните меденки да следва семействата ви през цялата година! Догодина пак Hug

Общи условия

Активация на акаунт