Любители на кучета-25

• 41 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Джоджо, чудесна новина! Мнго се радвам за Лъки и ви желая една наистина весела и щастлива Коледа! Сигурна бях, че ще се оправи душичката. Hug Hug Hug

# 61
Джоджо, браво на Лъки! Голям герой е милият! Да го нацелуваш от нас!    Hug

# 62
  • Варна/UK
И тук искам да споделя, че много се радвам за Лъки! Браво на момчето! Hug
На всички любители на кучета искам да пожелая весели празници! Нека нашите любимци и те бъдат здрави и да ни носят много усмивки!
Аз съм горд собственик на пекинез, който се казва Шоши. По паспорт е Бени, но започнахме да му викаме така като беше малък, защото тогава той приличаше на една космата топка. В момента най-обича да спи под елхата... Явно се мисли за коледен подарък, а той си е такъв за мен, защото Шоши попадна при мен точно на Коледа преди 6 години. Не подлежи на тренировка, много е доминантен, раздава го шефската и доста своенравен. Приели сме го такъв и го обичаме. Преди две години, ако мога така да кажа, той спаси сина ми от задушаване. Бях сложила детето да спи на обяд, а аз простирах. Чух някакви странни звуци от спалнята, но си мислих, че малкия си пее, защото така той се приспиваше като беше по-малък. Шошката дойде на няколко пъти при мен, като лаеше и отиваше пак при детето. Реших да видя какво става и какво виждам... Малкият лапнал една голяма капачка от една играчка и тя се беше заклещила между горните и долните зъбки. Едва дишаше и се опитваше да вика. Извадих я на секундата и всичко се размина, но благодарение на Шошката. Това са моите деца и те са най-добри приятели. Винаги се защитават, карат се за играчки, но не могат един без друг Simple Smile

# 63
Благодаря ви Hug
Дядо коледа ще остави на Тара повод тип ролетка и почваме да се учим Wink

# 64
Добър ден!

Нора, и тя има подарък за Коледа, предварително подарен от майка ми - жилетка в актуални цветове за този сезон  Laughing

И една весела Коледна снимка, която децата направиха  Heart Eyes

Весели празници на всички  santa2

# 65
Здравейте!  Simple Smile
Следя темата с голям интерес още преди да има най- мечтаното куче, но досега не съм писала.
Възползвам се от възможността да пожелая на вас и на всички, които ви носят щастие светъл празник и преди всичко здраве!
Това е Моли, която е на почти четири месеца и въпреки малките си размери е едно голямо щастие Simple Smile
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2341698815153&set=a. … ype=3&theater

# 66
Честити празници и от нас!

# 67
О, прекрасни сте всички!    Hug
luska, прекрасни кучета са пекинезите. Този на нашите е татко осиновител на всички прииждащи вкъщи животни - без значение от вид и пол.    Hug   Страшно е добронамерен, но за съжаление остана слепичък съвсем вече.   Cry   Ориентира се по слух. Това не пречи всички да го обичаме от все сърце, разбира се!    Hug

Нора е красавица! И как кокетничи пред фотоапарата.    Flutter

Не успях да видя Моли. 

Весела, изпълнена с уют и настроение Коледа, момичета!    Close-mas:

# 68
  • София
Невероятно много се радвам за Лъки!  Hug
luska, добре дошли  Hug
Моли е страхотна! Изглежда много нежна  Hug
Реа, моята любима Нора лакирана ли е или така ми се струва?  newsm78 На коледната снимка е уникална както винаги  Hug

# 69
  • София
Да бъде Коледата ви незабравима,
а годината - неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

# 70
  • София
Здравейте и от нас! Честито Рождество Христово, с пожелания за много щастие, късмет, любов и най-вече здраве.

Ние благополучно пристигнахме нощес след 2 полета и 12 часа по въздух и по летища. Добитъците са в относително добра кондиция, сърфират из новата обстановка. Simple Smile Очаквах, че ще е доста по-сложно при преминаването по вет. контролите, но се оказа относително леко. Много се притеснявах как ще мине всичко това, но беше безпроблемно, слава Богу. Кокерът пътуваше в багажното и беше най-ощетен от всички. Пинчерът през цялото време ми беше в скута и беше ок. Още от София успяха да счупят клетката на големия - изтръгнали предните две колелца, за да не се търкаля явно. Но това е бял кахър, важното е, че всички са добре. Simple Smile
Тук има много сняг, лед, -10 е, днес им давам почивка, а утре ще ходим да изследваме терена. Simple Smile

# 71
Реа, моята любима Нора лакирана ли е или така ми се струва?  newsm78 На коледната снимка е уникална както винаги  Hug

Blush да, и виновни за това не са децата, а моя милост  Embarassed Оня ден се лакирвам за банкета и тя не спря да се вре в мен, абе викам , я ела да видя на твойте ноктенца ще задържи лак  Joy Признавам си , че за първи път от 6 години и слагам малко лак на 2-3 нокътя  Grinning

Моли е голяма сладурка  Heart Eyes

Честита Коледа на всички!  santa2

# 72
  • София
Здравейте и от нас! Честито Рождество Христово, с пожелания за много щастие, късмет, любов и най-вече здраве.

Ние благополучно пристигнахме нощес след 2 полета и 12 часа по въздух и по летища. Добитъците са в относително добра кондиция, сърфират из новата обстановка. Simple Smile Очаквах, че ще е доста по-сложно при преминаването по вет. контролите, но се оказа относително леко. Много се притеснявах как ще мине всичко това, но беше безпроблемно, слава Богу. Кокерът пътуваше в багажното и беше най-ощетен от всички. Пинчерът през цялото време ми беше в скута и беше ок. Още от София успяха да счупят клетката на големия - изтръгнали предните две колелца, за да не се търкаля явно. Но това е бял кахър, важното е, че всички са добре. Simple Smile
Тук има много сняг, лед, -10 е, днес им давам почивка, а утре ще ходим да изследваме терена. Simple Smile

Браво на вас!
Със студ не мож ни уплаши и тук е -10!
Весело прекарване!  Hug

# 73
Весела Коледа и много щастливи мигове и от нас с Чери! Много се радвам на добрите новини за Лъки! Милинка, весело да си прекарате, чудесно е, че сте пътували без проблем!
Бъдете всички здрави и повече поводи да се усмихвате!!!  Hug Hug

# 74
Весела Коледа на всички  Kissing Heart
Имам няколко въпросчета които съм сигурна че са задавани  ooooh!
Малкото ни кученце гризе всичко което му попадне , най-вече се притеснявам за мебелите.
Когато сме на работа го оставяме сам в стаята си, днес видях че е нагризал гардероба, а сме под наем  Embarassed
Взели сме му играчки, кокалче , вече се замислям какво да правя.
Имам няколко варианта които хич не ми харесват-или да го затваряме на остъклената тераса /където е студено/ или да го затварям в кутията която му е за колата .Посъветвайте ме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт