Любители на кучета-25

• 40 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Каква е цената на кг Еукануба при вас?

20ина еуро е 3кг за малка порода. Последният път беше на оферта за 16

# 406
Вече взех да се убеждавам, че в марките с кучешки храни няма никаква логика...или поне аз не намирам такава. ooooh!
До годинка хранехме жУотното с висок клас, пробвахме хилс, про план, еукануба, нутрам.... ooooh! само про план ядеше с по-голяма охота, а хилс опаковка от 3 кг я яде сигурно месец. ooooh!
Сега сме на дог чоу, яде я, но да не е с пиле. ooooh!
Сега мисля пак да пробвам нутрам, имат за хубава козина, само чувала да е на поносима цена...че ми писна да давам по над 100 лв за чувал и тя да не го иска... ooooh!

Искам да й резна ноктите, четох, че при белите нокти живеца се виждал. Утре ще я погледна, но откъде да си купя уред? Да ми препоръчате някакъв?
На вет не мога да я водя, няма да даде. Naughty

# 407
  • На земята, която е всъщност звезда.
Каква е цената на кг Еукануба при вас?

20ина еуро е 3кг за малка порода. Последният път беше на оферта за 16

И тук е 13-14 лв./кг, но в опаковка от 15 кг излиза около 9 лв./кг., с намаление може да падне и на 8 лв./кг

# 408
Диди има проблем със задните лапи и я заплашваме, че ще й обуем чорапи:) Вижте какво ми е изпратила моя приятелка  Mr. Green

# 409
Вселена, аз уж купувам 3кг, за да не й писне, че на нея й писва да яде едно и също, трябва да редува, но се замислям дали да не й купя 15 и лека полека ще ги изяде.. излиза по-евтино
Аз й купувам ето този вид

# 410
Провери като цени Акана и Орижен как са?  newsm78 Може тях да хареса повече и да не й омръзва. Всъщност, ако храната се отразява добре на кучето, няма нужда да се сменя.   

Аз съм доволна от тези, с намалението от сайта ми излизат много добре като цена /4,50 лв./кг/, а са без оцветители и консерванти:

http://zoomagazin.eu/categories/vsitshko-za-kutsheto-167/suhi-hr … 19/start-from-50/   

# 411
  • София
Аз в момента храня Капризия с това: http://zoomagazin.eu/admin/images/categories/N_19404_N_19403_performance.jpg

Яде я с умерен ентусиазъм, което е направо чудо!
Явно ще трябва да се бръкна за един голям чувал,
защото дребните опаковки са скъпички.

# 412
Аз в момента храня Капризия с това: http://zoomagazin.eu/admin/images/categories/N_19404_N_19403_performance.jpg

Яде я с умерен ентусиазъм, което е направо чудо!
Явно ще трябва да се бръкна за един голям чувал,
защото дребните опаковки са скъпички.

А големите опаковки са по 20 кг. Нямам преки впечатления от тази храна, но щом е канадска /много добър контрол върху производството/ и супер премиум, бих й се доверила.  Peace

# 413
Сега ще се почувставаш още по- объркана и сигурно ще поискаш да ме застреляш, че ти давам да четеш...

Глупости, много съм ти благодарна   bouquet

Еукануба има тук (не можах да се сетя името вчера, преди някой ми я беше препоръчал), само нея не сме пробвали. Мисля да взема с агнешко и да пробваме, може да ударим джакпота  Crazy

Кучето с чорпаките е много яко  hahaha На мойта ротвайлерка бях обувала и така стъпваше, голям смях  Joy

# 414
  • София
Някой питаше за Нутрам: в София хранех кучетата с нея, определено им харесваше. Пробвала съм ги с какво ли не, най-много се радваха на Нутрам и Акана. Хепи дог също не е лоша, особено една лилава, нещо ирландско се водеше, много й се радваха. Проблемът е, че им омръзва бързо и гледам да я сменям периодично, защото при по-големи разфасовки накрая престават да я хапват.,
Тук сме на Роял Канин, уж като най-читава от наличното. Другите храни, които се предлагат са на Хилс, Еукануба, Про План. Кое е по-добра алтернатива от изброените?

# 415
  • Варна
Да се включа и аз за храната. Нашият лабчо беше хранен с Еукануба. Продължихме с нея. Но той определено не я харесваше. Може и пратката да не е била читава, но гранулите бяха много тъмни, едри за Джуниър и доста сухи.
Преминахме към Роял Канин. Ами харесва я. Веднъж се наложи да вземем ПроПлан. Не я ядеше със същото удоволствие. Така че, от мен глас в полза на РК. Но съм решила да пробвам и Акана.

# 416
Милинке, мисля, че Хилс са най-добри, стига кучето да ги хареса; защото нямат подобрители и овкусители. Съдържат около 50 процента месо. Нещо, което на други сухи храни не съм срещала  Peace

# 417
Всяка храна се отразява съвсем индивидуално, затова е добре да се пробва първо, преди да се купи цял чувал. Например тук някои от вас са много доволни, а аз съм чувала от друг собственик ужасни неща за Eukanuba, просто на конкретното куче не е понесла никак.

Като гледам рейтингите в разни независими сайтове, Орижен и Акана се класират най-високо от това, което е достъпно при нас. Отскоро в България може да се купи и Taste of the wild, с месо от диви животни, уж най-близкото до това, което ядат вълците.

Високото съдържание на протеин не е непременно добро за кучето. То е  подходящо за работещи и активно движещи се кучета, иначе се натоварват бъбреците.

Аз сега пробвам Нутра Нъгетс, но ще смесвам малко с ориз докато свикне, че при смяна почва да я кара на дрисък  Stop

# 418

Високото съдържание на протеин не е непременно добро за кучето. То е  подходящо за работещи и активно движещи се кучета, иначе се натоварват бъбреците.

Peace Тази забележка е много вярна и важна!

# 419
  • София
За Хилс съм чувала, че са много безвкусни от кучешка гледна точка. А моите господа са капризни.
Струва ми се, че някъде бях гледала Акана и си казах, че трябва да запомня къде, но в момента грам не се сещам. Ако се присетя, ще караме на нея.
В момента са на Роял, но в България го купувах по изключение, твърде прехвален ми се струва. 

Общи условия

Активация на акаунт