Любители на кучета-25

• 40 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Джесика също беше захранена с Еукануба, но след това твърдо минахме на Роял, защото за ставите и за кастрираните кучета са едни от най-сполучливите при тях  Peace

# 421
Вземете си английски пойнтер. Страхотна порода. Най-жизнените животинчета.

# 422
  • София

Това пък какво е ?
Ни в клин, ни в ръкав ...

# 423
Бях сега до борсата, взех нова храна, пак среден клас, но забравих марката. Довечера ще я пробваме и ще пиша повече.  Peace

# 424
Снарки, тя мойта яде не среден, ами нисък клас боклуци, ама не искам да й давам такива неща  Tired Май има кучета, които изобщо не ядат гранули. Ветеринарят ме убеждава, че е въпрос на навик и че не бива да им се дава друго, защото че чакат  newsm78

Това пък какво е ?

Реклама на куп неща в подписа  Tired

# 425
  • София
Аз съм заплес, не забелязах рекламата.  Laughing

# 426
  • София
Нещо напоследък народът поголовно изтрещя. В тема за кучкари ни увещават да си вземем пойнтер, в Клюкарника през час-два се появява тема да ни убеждава в позитивизъм...  Sunglasses

# 427
  • На земята, която е всъщност звезда.
Снарки, тя мойта яде не среден, ами нисък клас боклуци, ама не искам да й давам такива неща  Tired Май има кучета, които изобщо не ядат гранули. Ветеринарят ме убеждава, че е въпрос на навик и че не бива да им се дава друго, защото че чакат  newsm78

Това пък какво е ?

Реклама на куп неща в подписа  Tired

То е както при нас, хората, джънк фууд- а по вкусен, защото е наблъскан със съответната химия. Може би ветеринарят е прав, кучетата са много интуитивни и усещат дали отсрещната страна ще поддаде.

# 428
Нещо напоследък народът поголовно изтрещя. В тема за кучкари ни увещават да си вземем пойнтер, в Клюкарника през час-два се появява тема да ни убеждава в позитивизъм...  Sunglasses

Laughing

# 429
  • София
След туй лирично отклонение, да се върнем на прозаичната кучешка храна...  Laughing
Та тази К9, която ми препоръчаха, защото кучката е капризна и следователно слаба.
Този вид храна има по-голямо съдържание на протеини и така щяла да понапълнее.
Освен това взех и някакви витамини, за апетит - Канина, някой да има опит с тях ?

# 430
  • София
Давала съм витамини на Канина, не са лоши. Бях взела два вида - някакви с морски водорасли и едни овкусени, но не помня за какво бяха. Морските никой не ги помирисваше, трябваше насила да ги тъпча. Другите си ги ядяха доброволно, добре им се отразяваха.

# 431
някакви с морски водорасли. Морските никой не ги помирисваше, трябваше насила да ги тъпча.

Е, щеше да ми е странно куче да лапа с охота морски водорасли  Joy

# 432
Истината е, че моето куче не харесва купешката храна  Mr. Green. Яде всичко, но не и нея  ooooh! У дома трохи от храна нямам, защото имам "робот" Нора. Понякога се инатя и не и давам нищо друго освен гранули и тя не яде 1 ден и после с триста зора отива и започва да се бори с гранулите си ooooh! Чувам как хрупа, бавно и трудно храната си  Mr. Green

# 433
И при нас не се тачат гранулите. Сухи, накиснати - няма значение. Дори добавяме разни деликатеси вътре - не! Обират другото и гранулите остават самотни в купата.   Laughing

И двете са способни да ядат сух хляб, но не и гранули.    ooooh!

Да се оплача от Ая - днес, както се изтягаше(или поне така се правеше) на леглото, се изпишка. Скарах й се, тя се притесни и повече не ми досажда. За пръв път й се случва. Не е като да не е извеждана малко по-рано навън.    Crossing Arms

# 434
И нашата не яде кучешка харана. Само се заиграва с кожените кокали ама и те май й омръзнаха. Sad Вече не знам какво да й купувам. Много е взискателна откъм храна  ooooh! Не мога да измисля с какво да си играе. Само обича да дърпа разни неща и не може да играе сама. Все се закача с нас ...

Общи условия

Активация на акаунт