А на Овко съм взимала само ябълка, без захар, другите не съм ги и гледала.
Предпочитам готовите пюрета, от гледна точка на време, това цедене ми отнема толкова много, че ако трябва и пюрета да правя, не трябва да излизаме от вкъщи

ама с това лигавене и ръцете до гърлото напъхани, вече не издържам. Вечерно време особено подгизват от лиги
На майка ми като й казах че ще ги водя на ортопед (още на 2-ри месец) и тя се стресна, че им имало нещо, тъй като нас хич не са ни гледали никви ямки.... ще видим, иначе много благодаря за инфото
Относно отглеждането на близнаци, много ме терзае момент на прохождането
не че на Хип тиквичката с картоф е много хубаво де.

).
и браво за гърнето
ние бяхме започнали, но прекъснахме с моите работни дни и сега пак ще трябва отначало...
Диването като се пльосне по корем и се увие в одеалцето като пашкул, като реши да се завърти - не може и съответно се разревава, та мама става да го обръща....
Ако има някоя мама от младост 3 и вярно цените в метро по-стават, може да се кооперираме да си разменим бурканчета от стекчето. те са по 6 бурканчета в стекче - по-добре е да са по-разнообразни
на мен ми трябват предимно плодови, заек, риба. (не че съм дала риба, де.) иначе имам една приятелка, която си изхрани детето с пюретата на ДМ, пък то злоядооо
Ти от промоцията им възползва ли се?
ликвидираше магазин за бебешки храни - та за 1.50 бурканчето си накупих 10 стека био сънвал и алете - най-вече меса и разни подходящи първи пюрета пак по 190гр. - ябълка, морков и ябълка, спанак и картоф... дадох 90 лв на куп, ама си имам манджа и купувам само за разнообразие 
Това, което казваш за българските марки - и моите съображения са същите - живях в близост до консервна фабрика. Излишно е да казвам, че консерви не консумирам... Друга причина е, че като ползват един куп сгъстители, сол и захар се демотивирам да ги купувам. По- добре да му сваря пазарски зеленчуци и да ги мина на пасатора... Ей тука има заешки рецепти - разкажи как си се справила
Иначе една приятелка казваше, че си прави супа топчета на детенце от фино смляно месо - с малко ориз в топчетата и после топчето го намачква и така го предлага...
Ама нямам идея за какво месо ставаше дума. Предполагам с всяко ще стане - така хем няма да е голям къс, хем ще си тренира дъвкателния рефлекс...
вярно, отврат са... особено пък както обичам да си хапвам соленко, пикантно... Като въведем сиренцето може да им се пооправи малко вкуса 
дано прегледа да мине ок 
а сега май ни е късно вече... Майка ми, горката, не смееше да даде никакъв съвет - пък и аз и брат ми сме изхождани на лигнин легнали от новородени, 3ти месец- легенче и така... кой ще ти чака 3 годишна възраст... Иначе нямам и аз намерение да го насилвам - ама то детето си се върти и врънка като му се ака, зорът ще е с пишкането(надявам се, де). Та затова лятото ще гледам да го оставям по гащички да почне да се намокря и да се сеща какво прави, че сега не мисля че изпитва некомфорт при пишкане...