Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 385
  • 724
  •   2
Отговори
# 270
  • София-Лагера
Добър вечер,видях че Ани е от Пловдив.
Как се свързвате с нея за хороскоп и как става плащането?
Мерси  bouquet

# 271
Кажете, моля, за англоезичните.
За мене времевата рамка е доста голяма - към края на годината според една Дороти. Но си спомням, че тогава я проучвах из нета и бях намерила страницата и във ФБ, и доста хора я хвалят Peace

# 272
  • Бургас
Вие чували ли сте за бай Иван от Горно Нанадолнище?
Всичко познавал!Няма грешка!

# 273
Вие чували ли сте за бай Иван от Горно Нанадолнище?
Всичко познавал!Няма грешка!

Давай го, близко ми е Wink

# 274
  • София
Някой скоро да е ходил или говорил с леля Искра от с. Бистрица ?

# 275
С нетърпение ще очаквам включване от Къдрокоска! Тя днес заминава за Добрич, за да посети Керанка! Стискам палци! Simple Smile

# 276
  • София
С нетърпение ще очаквам включване от Къдрокоска! Тя днес заминава за Добрич, за да посети Керанка! Стискам палци! Simple Smile

И на мен ми е интересно за Керанка Simple Smile

# 277
Говорих с нея преди 2 дни. Бях говорила с нея отдавна и ми беше дала срок януари, сега каза, че ще е след 4 месеца. По другия ми проблем налучкваше, казваше нещо, което ме провокираше да отговоря и след това тя го доразвиваше. Всъщност не ми каза нищо конкретно, че имам шанс...Вярно, мила и добронамерена жена, но... Thinking

# 278
Говорих с нея преди 2 дни. Бях говорила с нея отдавна и ми беше дала срок януари, сега каза, че ще е след 4 месеца. По другия ми проблем налучкваше, казваше нещо, което ме провокираше да отговоря и след това тя го доразвиваше. Всъщност не ми каза нищо конкретно, че имам шанс...Вярно, мила и добронамерена жена, но... Thinking

Очевидно при всеки е индивидуално, при мен леля Искра позна абсолютно всичко и то за бъдещи събития, нещата се развиха точно както тя ги предсказа, имаше само незначително разминаване в сроковете. Аз пък съм крайно недоволна от Ани от Пловдив  Simple Smile.

# 279
kateto1980,сподели за ани защо.  bouquet

# 280
  • София

Очевидно при всеки е индивидуално, при мен леля Искра позна абсолютно всичко и то за бъдещи събития, нещата се развиха точно както тя ги предсказа, имаше само незначително разминаване в сроковете. Аз пък съм крайно недоволна от Ани от Пловдив  Simple Smile.

Фактори като вторник или петък ти е гледала, или рано сутрин има ли при теб?

# 281
  • София
kateto1980,сподели за ани защо.  bouquet

Да Simple Smile
аз искам хороскоп и ми е интересно.

# 282
Здравейте! При мен до сега Ани беше безпогрешна - както за минало и настояще, така и за бъдеще. По един от въпросите ми обаче беше дала значимо развитие след Коледа, но тъй като абсолютно нищо смислено не се случваше се чухме отново и измести прогнозата с месеци напред във времето (на практика доближи сроковете с тези на астролога Галя, но от Галя нямам дългосрочна прогноза точно по този въпрос). Също ми посочи и възможни сериозни нови сюжетни линии по въпроса Simple Smile , така че предстои да видя какво ще се случва. Въпреки това  Ани ми е фаворит сред всички, с които съм разговаряла - както за анализ на минало и настояще, така и за прогнози за бъдещето в смисъл на точност, подробност и взаимовръзки.    

# 283

Фактори като вторник или петък ти е гледала, или рано сутрин има ли при теб?

Има ли значение по кое време се гледа?Аз бях във вторник и съм доволна.ще видим обаче по отношение на бъдещето ще познае ли. newsm78

# 284
Доволна от скайп консултация с Ани.Точни неща,отнасящи се до мен и човек,за когото бях дала данни.С някой неща направо ме разби като точност.Ще споделям по нататък за развитие на прогнозата и.

Браво! И при мен така!
Дано да се сбъдне. Praynig

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  ох дано дано на всички ни се сбъднат!Аз гледам в сайтовете за оферти тези следните:http://www.lapni.bg/offer/1918   http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1303&refid=23574&webid=67  и други но не съм чувала нищо за тези астроложки!Иска ми се да си направя и при друг астролог хороскоп  Wink Някой да си е правил при тези женички!!

Общи условия

Активация на акаунт