Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 367
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
то това с благодарността е много относително.
аз бях на живо,благодарих й парично.при мен 10 дена трябваше да чете,попитах я дали трябва да ходя,да нося нещо,да платя..не беше необходимо.
беше ми познала професията и здрав.проблем.споделих тук за нея.и след седмица щях да водя приятелки при нея.обадих се и се оказа,че споделянето ми за нея тук,са я сасипали от звънене..
като така не й е удобно и не получава за труда си,не знам защо не отказва по тел.
теменуга и добринка директно казват,че пари не вземат,но и по тел.не гледат.
та с величка и аз изпаднах в голямо объркване..

# 256
И аз да споделя съвсем пресни впечатления от Величка от Катуница.
Звънях й снощи. Тя каза, че е спряла да гледа по телефона, но понеже аз съм далеч от нея, записа ми данните. Обадих й се след десетина минути.
И на мен прочете думите на бог отец. За съжаление обаче нещата, които ми каза бяха абсолютно неверни. Надявам се поне крайния резултат да е този, който каза.
И на мен каза, че имам направено проклятие, и трябва да чете, но аз отказах да чете и да прави каквото там прави.
Незнам тези, които ходите при нея и плащате, какво ви познава newsm78

# 257
Момичета и аз съм звъняла на Величка - само хубави неща ми каза жената, много отзивчива беше, на мен не ми е казвала че ще ми чете нещо, но дори и да беше аз не искам друг освен Поп в църква да ми чете молитви или майка ми, или аз самата.
Извинете, но ок може и да има дарба жената, все още не съм разбрала т.к. нещата за които я питах предстоят, но тя не е попадия или клисарка. Това малко не го разбирам... newsm78
А и най - силни са молитвите на Св. Киприян четени в църква на главата на човека, който търси помощ. Четох на скоро за една църква в гр.Пещера - мисля че Св. Димитър беше - там имало някакъв Поп, който четял молитвите на Св. Киприян и като ги четял, те държал за главата и в същото това време се усещало как ръката му изтива до замръзване.
Чували ли сте нещо подобно? Аз съм твърдо решена да отида като се постопли малко.

# 258
В Асеновград има църква - Рибната Света Богородица - доколкото знам това е единствената църква в БГ, където се развалят магии с молитви. Имат и светена вода против магии. Лично съм посещавала църквата два пъти /просто повече не съм слизала нататък Simple Smile/
Иначе Киприянови молитви могат да се четат във всяка църква.

# 259
И на мен ми каза само хубави неща, но не се случват... изумена съм от "думите на бог отец", който иска "благодарност". Чели са ми Киприянови молитви миналата година в Арбанаси, манастира св.Николай Чудотворец. Веска от Джулюница ми каза да направя Петохлебие в манастира в Лясковец, направих го. Сега не е за мен, но се отразява и на мен.

# 260
и аз четох,че най-силното място против магии е тази църква в асеновград.там има и мощите на св.киприян.
а за намиране на любов,здраве,работа са силни молитвите към св.мина.в плд се четат на 2 места,но било хубаво да се отиде в манастира край софия.
някой в тази връзка знае ли нещо?

# 261
и аз четох,че най-силното място против магии е тази църква в асеновград.там има и мощите на св.киприян.
а за намиране на любов,здраве,работа са силни молитвите към св.мина.в плд се четат на 2 места,но било хубаво да се отиде в манастира край софия.
някой в тази връзка знае ли нещо?

Чувала съм, че трябва да те заведе омъжена жена в манастира на Св. Мина в София

# 262
Момичета,утре ако черна котка не ми мине път,ще пътувам до Добрич за среща с Керанка

# 263
Доволна от скайп консултация с Ани.Точни неща,отнасящи се до мен и човек,за когото бях дала данни.С някой неща направо ме разби като точност.Ще споделям по нататък за развитие на прогнозата и.

# 264
  • Sofia
Доволна от скайп консултация с Ани.Точни неща,отнасящи се до мен и човек,за когото бях дала данни.С някой неща направо ме разби като точност.Ще споделям по нататък за развитие на прогнозата и.
Peace  Praynig

# 265
Величка от Катуница и на мен "чете" молитва/и, ама разлика не намирам. На един от въпросите ми беше дала срок до Нова година да се случи, ама няма развитие. Тя, се застрахова жената, че сроковете можело и да не са така.

Аз да питам за тези англоезичните, на които писахме, на някой нещо от казаното, сбъдна ли се?
А аз още си чакам хороскопа от Ани.

# 266

Браво! И при мен така!
Дано да се сбъдне. Praynig

# 267
Величка от Катуница и на мен "чете" молитва/и, ама разлика не намирам. На един от въпросите ми беше дала срок до Нова година да се случи, ама няма развитие. Тя, се застрахова жената, че сроковете можело и да не са така.

Аз да питам за тези англоезичните, на които писахме, на някой нещо от казаното, сбъдна ли се?
А аз още си чакам хороскопа от Ани.

Ще си го получиш хороскопа. Каза, че има страшно много работа и много да пише. Имай търпение, не те е забравила със сигурност. Simple Smile

# 268
Предполагам, че не ме е забравила, каза към 10, ама вече нямам търпение.

Кажете, моля, за англоезичните.

# 269
Здравейте Simple Smile ,
с какво е по-различна АЯ ? И какво на вас е познала ? това, че някаква сервитьорка се е разплакала....не говори за гадателката нищо конкретно...???

Мерси,
калина

Общи условия

Активация на акаунт