Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 425
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Скъпи съфорумки, обръщам внимание на всички. Гледайте довечера ''Господари на ефира". Една колежка ми каза и преди малко си го изтеглих, направили са невероятна скрита камера на Боряна Тотева- ''СКЕНЕРА''. Довечера е продължението и развръзката. Нека един по един да ги изобличават. Репортажът е страхотен, няма да ви занимавам да ви разказвам, предполагам, че ще имате интерес да го видите, предаваният от понеделник и вчера, а довечера е продължението. Изправи ми се косата, ще видите.

# 211
Всъщност ето линковете от Вибокса за изобличаването на Боряна Тотева

http://vbox7.com/play:12a987c49a  Първата част

# 212
Втора част изобличаване на Боряна с поставено лице, ЕГАТИ СКЕНЕРА!!!

http://vbox7.com/play:059ebc4096

# 213
Втора част изобличаване на Боряна с поставено лице, ЕГАТИ СКЕНЕРА!!!

http://vbox7.com/play:059ebc4096

smile3508 smile3508 smile3508 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 

Браво Браво ей такива трябва да ги разобличат!!!Аман от шарлатанщина..

# 214
Момичета, ще направя опит да се срещна с Божидар Караджов през месец Февруари, записаха ме в лист на чакащите, ако някой се откаже! Иначе записват за София чак за месец Май! Ходила съм и преди при него, впечатленията са ми отлични! Ако успея да се срещна с него, ще ви пиша! Simple Smile

# 215
P.S. Забравих да спомена, че контактувах с Керанка от Добрич по телефона! Утре ще ви пиша как стоят нещата там! Simple Smile

# 216
  • София
P.S. Забравих да спомена, че контактувах с Керанка от Добрич по телефона! Утре ще ви пиша как стоят нещата там! Simple Smile

Пиши и аз се интересувам.

# 217
Ще пиша! Стискай палци! Praynig

# 218
тези,които си правиха хороскоп при Ани,може ли да споделят впечатления? Аз се консултирах с нея по скайп,но се чудя за хороскопа-дали изобщо има смисъл от него,в смисъл може би ще се припокрият нещата...

# 219
Здравейте и от мен.Честита нова година на всички вас   bouquet.Сега да ви споделя, нали имаше питане  дали  се е случило нещо казано  от Ани от Пловдив.Е да, аз мога да кажа че едно нещо което не е изобщо важно за мен се случи вчера, но когато го разбрах аз го знаех защото Ани ми го каза.Дано се случат и другите неща който тя ми каза.Дано има още като мен който да се похвалят че казаното от Ани им се случва. Peace

# 220
Ryannn  Hug

Изчисти си пощата!

ей Неви..радвам се Party

# 221
Здравейте,да споделя...днес имах час при Цветанка Рангелова-останах доволна,ходила съм и преди.Просто познава,макар да е доста остра на моменти.Сега чакам петък,записала съм си час за скайп с Ани...и мисля да спра,просто  някой неща,за да станат трябва време и търпение,макар често поне аз искам с магическа пръчка да реша проблемите си.Явно това са ми уроците,да се науча да бъда търпелива и смирена,тогава когато се налага.И че всичко е записано някъде,там горе за всеки един от нас съм убедена.Не винаги ни харесва това ,което ни се случва и това,което ни казват тези жени,голяма част от които наистина имат дарба не да познават,а "четат"онова инфо,и просто ни го предават на разбираем език...е да не винаги ни харесва,но ако погледнем от позицията на времето..колко неща,за които сме бленували,след време осъзнаваме как не са били за нас и добре че,не са станали така както сме искали....с една дума"да бъде волята ти,Боже"...

# 222
Здравейте:)

Ходила съм , а майка ми  направо им става  приятелка Laughing

Най доволна съм останала от Керанка - Добрич, и има една Ани в с. Сливенци  - пак около Добрич.

Но най - добрата  е Ая - София - уникална е, толкова много познава, че може да те разплаче, дори  дебил като мен Simple Smile

Hug

# 223
Някой ходил ли е при да Марияна Николаева от Варна?
Прави консултация и по скайп ...

# 224
Но най - добрата  е Ая - София - уникална е, толкова много познава, че може да те разплаче, дори  дебил като мен Simple Smile

Може ли да вметнеш повече информация за Ая ? Пари взема ли ?
Между другото и аз много искам да видя впечатленията на MayaN от Керанка

Общи условия

Активация на акаунт