Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 402
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Навремето имаше една баба Зорка,от Орландовци в Сф.Заведе ме едно гадже при нея..тая бабетка ми скри топката.Първият и единствен случай в който отидох при"ВРАЧКА"щото съм Тома неверни..ама пусти бабишкер,разби ме.Някой има ли инфо за нея?Беше мн.възрастна..към 80-та..ама как познаваше тая жена..

# 226
Момичета понеже аз повдигнах темата за разобличаването на Боряна Тотева в ''Господари на ефира", ще кача и линковете до развръзката. Нека да ги видят всички съфорумки. Това е продължението от вчера където вече поиска да прави три изчиствания на жената за 1650!!!!!!!!!!!! Плюс допълнително 240 за сеанси. БРАВО НА ''ГОСПОДАРИТЕ"!!!!!!!!!!!!!!

http://vbox7.com/play:51b7d71efd

# 227
Момичета понеже аз повдигнах темата за разобличаването на Боряна Тотева в ''Господари на ефира", ще кача и линковете до развръзката. Нека да ги видят всички съфорумки. Това е продължението от вчера където вече поиска да прави три изчиствания на жената за 1650!!!!!!!!!!!! Плюс допълнително 240 за сеанси. БРАВО НА ''ГОСПОДАРИТЕ"!!!!!!!!!!!!!!

http://vbox7.com/play:51b7d71efd

шарлатанка!!!

# 228
здравейте! относно Марияна Николаева- не си губете времето и парите! ще ви пиша накратко за какво става въпрос. ходих при нея есента на миналата година. имах конкретен въпрос за конкретен човек. казах името а тя ми каза: ама той не е трябвало така да се казва, трябвало е да се казва еди как си! а той си е кръстен на дядо си по стара българска традиция и не е роден на някой имен ден че да се появи с името си! и естествено имал направена магия и трябваше да намеря негова снимка и да го накича с камъни-планински кристали, авантюрини и др.! нищо конкретно не каза, напротив, само увърташе, че името му не било правилното и след като го накича с кристалите да отида отново при нея да провери дали е премахната магията! никакъв конкретен отговор не получих! за мен беше изгубено време и средства! 

# 229
Какво да ви кажа за АЯ... Дръзка, груба , мърмори, може и да те обиди , като те нахоква едно хубаво.Но познава!

Сега е болна и чакаме да оздравее...

Ще разкажа случай - Седят майка ми и Ая  в едно заведение и идва сервитъорката, за да вземе поръчката.Ая започва да я оглежда и казва -"Ти защо  не отиде да учиш ма? Защо бе момиче, защо остави университета, баща ти ако знае , ще се преобърне в гроба....." Момичето заплаква , защото това е  истината......

Просто познава, ако някой очаква д аму казат какво го очаква идните  30 години, не може да стане.
Гледачките дават насоки  и напътствия.

# 230
тези,които си правиха хороскоп при Ани,може ли да споделят впечатления? Аз се консултирах с нея по скайп,но се чудя за хороскопа-дали изобщо има смисъл от него,в смисъл може би ще се припокрият нещата...
Аз още чакам!
Разбрахме се след нова година да ми го пусне,защото не ми се щеше да я натоварвам около всички празници.Ако не ме е забравила...,ще споделя скоро как стоят нещата с хороскопа Simple Smile
Хубав ден!

# 231
Но най - добрата  е Ая - София - уникална е, толкова много познава, че може да те разплаче, дори  дебил като мен Simple Smile

Може ли да вметнеш повече информация за Ая ? Пари взема ли ?
Между другото и аз много искам да видя впечатленията на MayaN от Керанка

# 232
Но най - добрата  е Ая - София - уникална е, толкова много познава, че може да те разплаче, дори  дебил като мен Simple Smile

Може ли да вметнеш повече информация за Ая ? Пари взема ли ?
Между другото и аз много искам да видя впечатленията на MayaN от Керанка

Да , взема пари. Предполагам около 30 лв.Не съм ходила от 2 години поне.Тази не е от системните, коите те карат да с евърнеш за да развалте магии и глупости.

Ще ви дам телефона тези дни, само да го изнамеря:)и да видим приема ли изобщо, нали е  болна.
Намира се в центъра на София...

# 233
Момичета, честита нова година! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!

Вижте първа страница на днешния "Телеграф"! Тази с яйцата е дискутираната надълго и нашироко тук Мария Асенова, а другата, с иконата - Станка Ангелова.

http://www.telegraph.bg

# 234
# 235
момичета,някой да е ходил скоро при баба дана и да има актуален телефон?

# 236
Момичета, има ли някой, който е бил при Величка от Катуница и му е чела молитви за разваляне на "направии"? Говорих с нея, каза ми, че ще чете, но нещата съвсем в обратна посока се развиха...мислех да ходя, но преди това исках да чуя и вашите отзиви.

# 237
Момичета, има ли някой, който е бил при Величка от Катуница и му е чела молитви за разваляне на "направии"? Говорих с нея, каза ми, че ще чете, но нещата съвсем в обратна посока се развиха...мислех да ходя, но преди това исках да чуя и вашите отзиви.
На мен ми чете още в началото на ноември миналата година, но нямаше положителен резултат.

# 238
До всички момичета, които се интересуват от Керанка - Жената си познава отвсякъде! Но, за да предотвратя излишното писане и въпроси - първо тя трябва да ви е видяла, да бъде осъществен визуален контакт! Аз бях лятото при нея, използвайки моята командировка до Варна! Вече така направили контакт си нея, можете да й се обаждате по телефона и да й задавате въпроси! Не е много редно, но аз го направих онзи ден! Тя е много добричка и няма да ви откаже отговор! Не се плашете от гласа й - плътен тембър и строго звучене! Изобщо не е груба! Та когато бях там, и беше изпаднала в транс, или както искате му казвайте ми спомена за проблем, на който тогава изобщо не обърнах внимание, защото примата ми бяха други въпроси! Та изведнъж се сблъсках с този проблем и се сетих за думите й! Проблема е здравословен! Обадих й се онази вечер и тя ме успокои, даже ми каза да не правя това изследване, не било необходимо и лечението ще протече за около месец и ще приключи!!! Само че аз го направих изследването, да наистина няма нищо страшно, но за мен трябваше да си го направя - знаете, човек винаги си мисли най-лошото! Сега лечението ще продължи наистина около месец със смяна на два антибиотика и нещо против киселинност в стомаха - чували сте за Хеликобактер пилур - е това тройно лечение е за около месец! Вече май ще трябва да си записвам всичко, което ми говори тази жена, защото има неща които пропускаш несъзнателно, а те се оказват впоследствие значими! Та спокоъно можете да й се доверите! Поздрави и успехи на всички! Simple Smile 

# 239
И с мен се е случвало така много пъти. Отивам с едни проблеми при ясновидка и съм се съсредоточила върху тях, гледам да не пропусна нещо от казаното и автоматично "изключвам" за другите неща, които ми казват. По- късно, някъде от дълбините на подсъзнанието ми , излиза това обикновено едно изречение казано така между другото, но оказващо се много важно.
Така, че съм решила вече да си правя записи на сеансите и после да си ги прослушвам.

Общи условия

Активация на акаунт