Астрология

• 80 820
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Лошото е, че още не си знам точен час на раждане и възможните часове са в 4 часов интервал. Луната по всяка вероятност ми е в Дева, а за дома при Дева - 7,8 или 9.

Номер 1 е сегашният Simple Smile С Номер 2 съм била близо 2 години + още няколко след това в свободни отношения. С него действително много се обичахме. С детската ми любов колкото и пъти да се виждахме след дълги периоди от време, все се харесвахме Simple Smile
Ама тези Девите са доста неверни и любовчии според мен Simple Smile

Интересно, че във всички без номер 3 съм се вклюбвала от пръв поглед. Явно има защо. Simple Smile

Имала съм и несполучливи партньори, но кой ли ги помни тях Simple Smile Тук съм сложила само по-значимите Simple Smile

# 106
Ползвах Астро.ком ,но не можах нищо да си разчета освен Слънцето-Водолей,Асцендент-Дева и че луната е в 7-ми дом,но къде са другите?
 newsm78 newsm78 newsm78

Наталната карта ли гледаш?
Има едно астро клик портрет.. в интерактнивните хороскопи се намира, и там като цъкнеш на някой знак . който не разбираш. отдясно ти излиза значението му, но е на английски,дано не те притеснява.
Мисля че за това питаше, нали?

Да,мерси,това го направих,но пак не ми е ясно много .
Например какво означава лично за мен Марс  в еди кой си дома, не универсалното му значение в астро портрета. newsm78
Някой по разбиращ,ако може,да помогне:

Уау -Луна в 7ми дом, Слънце и Меркурий 5ти, Венера 6ти.........Много е вероятно живота ти да се върти около любовта,  после семейството, а с човека, с който ще си да имате и общ бизнес newsm78
Би трябвало да си голяма хубавица и да си много ухажвана Wink макар и да си малко хладна сама ти по отношение на мъжете.
Марса ти е в Дева в 12ти дом
Наитина в астро дават всички описания на всичко, но ако искаш  повече неща да ти станат ясни- консултирай се с някой астролог Peace

# 107
Лошото е, че още не си знам точен час на раждане и възможните часове са в 4 часов интервал. Луната по всяка вероятност ми е в Дева, а за дома при Дева - 7,8 или 9.

Номер 1 е сегашният Simple Smile С Номер 2 съм била близо 2 години + още няколко след това в свободни отношения. С него действително много се обичахме. С детската ми любов колкото и пъти да се виждахме след дълги периоди от време, все се харесвахме Simple Smile
Ама тези Девите са доста неверни и любовчии според мен Simple Smile

Интересно, че във всички без номер 3 съм се вклюбвала от пръв поглед. Явно има защо. Simple Smile

Имала съм и несполучливи партньори, но кой ли ги помни тях Simple Smile Тук съм сложила само по-значимите Simple Smile

Ами Луната в Риби е доста флиртаджийска, но с добри аспекти- не е задължително...но мъж Дева с Луна в Риби и няколко квадрата между вас може би ще си хойка със сигурност

# 108
Riri, може ли и аз да се включа? интересувам се, защото той прекрати връзката, а все още ме търси  Crazy

Аз: Sun in Pisces, Moon in Leo *Ascendant in Taurus, Venus in the Twelfth House *Jupiter Conjunct Ascendant *Moon in the Fourth House *Saturn in the Fourth House *Sun in the Eleventh House *Venus in the Twelfth House

Той: Sun in Leo, Moon in Virgo *Ascendant in Libra, Venus in the Eleventh House *Uranus Conjunct Ascendant *Jupiter Opposition Ascendant *Saturn in the Ninth House *Sun in the Tenth House *Moon in the Eleventh House *Venus in the Eleventh House

Мерси Simple Smile
Не виждам твоя Марс и Неговата венера, но сте подходящи. От мъж лъв винаги може да очакваш прибързаности и крайности..казва край, пали се...после му минава ,сам се връща- не му се хващай...мъжете лъвове...зависи от аспектите де..но рядко слагат те окочателен край- каквото и да плямпат...те често само си дрънкат и сами не си вярват Wink

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 23:42 от Riri

# 109
Ползвах Астро.ком ,но не можах нищо да си разчета освен Слънцето-Водолей,Асцендент-Дева и че луната е в 7-ми дом,но къде са другите?
 newsm78 newsm78 newsm78

Наталната карта ли гледаш?
Има едно астро клик портрет.. в интерактнивните хороскопи се намира, и там като цъкнеш на някой знак . който не разбираш. отдясно ти излиза значението му, но е на английски,дано не те притеснява.
Мисля че за това питаше, нали?

Да,мерси,това го направих,но пак не ми е ясно много .
Например какво означава лично за мен Марс  в еди кой си дома, не универсалното му значение в астро портрета. newsm78
Някой по разбиращ,ако може,да помогне:

С този Сатурн в първи, годинките няма да ти личат Wink, че и в Дева, те държат на детайлите. Марс в 12 дом е потаен, ще действаш и постигаш нещата индиректно, съвпад с Юпитер , ще бъде с късмет
Аз има Луна в Риби и ффлиртаджийка е последното, което може да се каже за мен Sunglasses

# 110
Ани:)

Аз говоря за мъжете с Луна в Риби..знаеш че Луната при тях има по- особено влияние, а и подчертавам, че ако се добавят напрегнати аспекти между партньорите...нещата стават още по- ясни.

Аз бях с мъж с Луна в Риби, тоз хубостник можеше да си мечтае за жена като мен Naughty
Но... той го оценяваше само първите няколко месеца...после почнаха лъжи..а след края на агоничната ни връзка, разбрах, че е поддържал към края паралени отношения и с друга жена Flutter

Загледах се в апектите ни- не е била само Луната в Риби, а и тежкия квадрат при мен с неговата слънчева зодия и многото други квадратури при аспектите.........много би било вероятно да не изневерява на друга жена и да не я лъже толкова..но с мен нещата,като вземем впредвид квадратите, бяха такива. На Луната в Риби при мъжа ...и трябва малко дискомфорт...и тръгва по горното нанадолнище Crossing Arms

# 111
РИРИ
-Леле,това ме изуми.Все едно се познаваме от раждането .  newsm20
Налучкала си идеално характера ми,и то от една звездна карта.
Благодаря ти!Ще тя черпя като си дойда в БГ да знаеш-безплатен лек хороскоп с пълно припокриване и то без да си ме видяла   bouquet  bouquet  bouquet
ani27 -дано,дано!
  bouquet

# 112
# 113
# 114

Ясно, скъпа....аааамма аз толкова попара изсърбах с тази Луна в Риби...че нямаше как да не се оплача Laughing

# 115
РИРИ
-Леле,това ме изуми.Все едно се познаваме от раждането .  newsm20
Налучкала си идеално характера ми,и то от една звездна карта.
Благодаря ти!Ще тя черпя като си дойда в БГ да знаеш-безплатен лек хороскоп с пълно припокриване и то без да си ме видяла   bouquet  bouquet  bouquet
ani27 -дано,дано!
  bouquet

Лизи, радвам се! Party

# 116

Луна в Риби подсказва много двусмислени отношения и влияния с майката

Рибите са от двойните знаци,
та няма какво да се изненадваш и от паралелната връзка  Flutter

# 117

Луна в Риби подсказва много двусмислени отношения и влияния с майката

Рибите са от двойните знаци,
та няма какво да се изненадваш и от паралелната връзка  Flutter
[/quote
Рибите са си маистори в манипулирането Winkискат нещо от теб, но никога няма да го кажат  в прав текст, а така ще представят нещата, че ти го правиш за себе си #Crazy......не е за тях newsm78, умирам си да им разконспирирам номерата Mr. Green

# 118

еееееее ani27 нещо неотработено рибешко имаш  Hug

това което за теб е манипулация,
за друг може и да е филантропия

p.s. нямам важни риби в хороскопа, но познавам прекрасни риби

# 119

еееееее ani27 нещо неотработено рибешко имаш  Hug

това което за теб е манипулация,
за друг може и да е филантропия

p.s. нямам важни риби в хороскопа, но познавам прекрасни риби
Имам Луна и Юпитер в риби, 3 дом, разбирам се с Рибоците, имам 2 приятелки и една детска любов, просто са ми ясни и ги надушвам........но аз съм зодия Дедектив Joy

Общи условия

Активация на акаунт