Звездни компромати-121

• 54 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Не намирам снимката сега, но беше нещо от типа- аз правя музика за ушите, ако искаш музика за очите -гледай циците и задника на Кейти. А на въпрос за дебелината и- от типа-Никол Ричи е слаба, ама знае ли някой нейна песен?
Точно в стил нашите чалгарки е това изказване.

Е това, ако не е обида, здраве му кажи!

# 676
  • UK
Добре, че не се занимавате професионално с преводи. Първия цитат е "Обичам храната и мразя упражненията. Нямам време за спорт. Не желая да съм на кориците на Плейбой или Воуг. Искам да съм на корицата на Ролинг Стоун или Кю. Не съм трендсетър (каква хубава българска думичка). Аз съм певица. Бих предпочела да тежа тон и да направя страхотен албум, отколкото да приличам на Никол Ричи и да правя кофти албум. Целта на живота ми е никога да не бъда кльощава."

Втория съответно е "Обичам да гледам циците и дупето на Кейти Пери. Обичам ги. Но моята музика не е за това. Не правя музика за гледане. Правя музика за слушане."

В първия цитат тя абсолютно не казва, че Никол Ричи прави кофти музика. Дава я за пример за слаба жена, няма никаква връзка между "приличам на Никол Ричи" и "правя кофти албум". Във втория цитат - къде е обидата, че не забелязах? Кейти Пери (също както и ГаГа, и двете ги харесвам) прави точно шоу, тя е performer повече, отколкото певица. Това не я прави лоша певица и не виждам Адел някъде да го е казала.

# 677
 Извинявам се за художествения превод, не беше снимката пред мен, това запомних, така го разбрах Peace

# 678
Ама какво толкова я чекнете Адел ?
Какво значение има слаба ли е, дебела ли е ?
Всичко тръгна от Николета и от това, че 100 човека казват, че е ниска и трътлеста,
а един продължава да върви срещу тях, опитвайки се да ги убеди, че грешат.
Не съм видяла някой да е казвал, че дебелите хора са грозни или нещо друго лошо за тях.
А замисляли ли сте се, че момичето може да не може да отслабне ?
Много е лесно отстрани да се каже "Толкова ли не може да си изгради режим на хранене и да отслабне", но всъщност въобще не е лесно да го направиш.
На мен лично почти 10 килограма ми отне повече от 3 месеца да ги сваля, независимо, че
ходех на фитнес, спазвах диети и се наливах с вода като луда.
Хайде стига вече, оставете момичето.

# 679
Тук обаче всеки си изкривява информацията както на него му изнася.  Mr. Green

# 680
 Ами като в жълт вестник, ние сега клюкарки ли сме или лукови глави  Grinning

# 681
  • not found
Ама какво толкова я чекнете Адел ?
Какво значение има слаба ли е, дебела ли е ?
Всичко тръгна от Николета и от това, че 100 човека казват, че е ниска и трътлеста,
а един продължава да върви срещу тях, опитвайки се да ги убеди, че грешат.
Не съм видяла някой да е казвал, че дебелите хора са грозни или нещо друго лошо за тях.
А замисляли ли сте се, че момичето може да не може да отслабне ?
Много е лесно отстрани да се каже "Толкова ли не може да си изгради режим на хранене и да отслабне", но всъщност въобще не е лесно да го направиш.
На мен лично почти 10 килограма ми отне повече от 3 месеца да ги сваля, независимо, че
ходех на фитнес, спазвах диети и се наливах с вода като луда.
Хайде стига вече, оставете момичето.

Всъщност тя е казала ,че не обича да прави упражнения и ,че харесва храната , това не ми звучи като да има желание да отслабне .

# 682
  • На земята, която е всъщност звезда.
Извинявам се за художествения превод, не беше снимката пред мен, това запомних, така го разбрах Peace

Ето как неточно предадените думи могат да създадат кофти мнение за човек, който не го заслужава.  ooooh!

# 683
Еми какво тогава продължавате да се обяснявате ?
Явно НЕ ИСКА да е слаба. Какво по-хубаво от това, че се харесва каквато е ?

# 684
МГМ, английският не ми е матерен, но все поразбирам нещичко и в двата коментара имената на Никол Ричи и Кейти Пери имат негативен отенък!

П.С. Много харесвам Адел и визията и, но мисля, че няма абсолютно никаква нужда да се сравнява с други! Peace

# 685
  • not found
Еми какво тогава продължавате да се обяснявате ?
Явно НЕ ИСКА да е слаба. Какво по-хубаво от това, че се харесва каквато е ?

Еми не знам  Laughing

# 686

Ето как неточно предадените думи могат да създадат кофти мнение за човек, който не го заслужава.  ooooh!
Дори след професионалния превод и интерпретация на МГМ за мен Адел продължава да е дебела и нагла.

# 687
  • UK
Няма интерпретация в превода ми, буквално съм превела какво е казала. На мен английския също не ми е майчин, но от години контактувам с хора почти изцяло на английски, та малко или много съм им свикнала и на начина на изразяване и на въпросните отенъци за които стана дума, абсолютно няма нищо негативно в коментарите й.

# 688
  • Sofia
Само да напомня на скептиците за бременността на Бионсе за тази снимка от плажа, където е очевидно бременна.

Относно превода - ако Никол Ричи няма албуми, значи проблем няма (редактирам се, защото направо се зачудих защо не съм чула за неин албум).

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 11:53 от NBM

# 689
Мисля си,че Адел е доста млада и в старанието си да се защити, неволно е намесила в изказванията си Никол Ричи и К. Пери. Според мен това е отбранителна реакция и грешка, продиктувана от незрялост и липса на достатъчно опит в публичния живот, в поведението и изказванията си.

Общи условия

Активация на акаунт