Отговори
# 600
skrech я дават по btv в момента  Grinning

# 601
И аз я гледам Simple Smile Скреч  Hug
Ама тая баба Мария, защо дава акъл! Малеее... Зави захар в тензух, за да я даде на детето Simple Smile
Мър, ние много обичаме разходките в Зоопарка. Даже посления топъл есенен ден се възползвахме и се разходихме да навестим братовчедите. Ще се радвам на среща там!

# 602
Ха,имаме си телевизионни звезди в групичката! Skrech и Никола  Hug а мъжа, който показаха да не беше вашия татко? Много готино предаване. Когато започна преди години, преживявах тези емоции с голямото ми момченце  Simple Smile

# 603
всъщност всички от списъка са ми потвърдили (влюбена ли съм или ....) само Лъки, която не се е разписвала тези дни
lilyrose, потвърждавам за подаръците. Просто нямам време да следя редовно и бях разбрала, че тези, които не желаят от първия списък ще отказват, пък другите сме си в "кюпа"  Simple Smile Много ми харесва, че пишете в различни цветове, така мога да пропускам спокойно каквото не ме интересува и да ви следя все пак.
Здравейте и от мен, мили мами и бебоци.  Grinning
Моят син снощи беше решил да ни ядосва Simple Smile))
Точно през 1 час се будеше и ставахме да се преспиваме...Да ви попитам вие забелязали ли сте подобно поведение от вашите деца, когато има повече хора на едно място?
Sabrina1, много ме развесели. Ние с Ади сме така всяка вечер, само че обикновено през 50 мин. се буди  Laughing Иначе напротив, колкото повече хора има наоколо, толкова е по-ухилена и доволна.
Баткото до 2 години не знаеше какво е вафла, шоколад ...
И моя батко вчера яде за първи път шоколад - почерпиха го с "Мерси" и аз докато разбера да откажа, той вече си го беше обелил шоколадчето и го душеше  Laughing
anelisa, хареса ми рецептата за кремчето, само се чудя за млякото, въпреки че Ади вече яде палачинки.
Дано да ме разберете правилно, не нападам не критикувам, просто съм  човек който вярва в правото на  всеки  да приема свое собствено решение, без да е нужно то да е одобрено от другите.
г-жа Стихийно бедствие, много хора не само, че не желаят да поемат публично отговорност за собствено решение, а даже считат, че е нетактично или как да го нарека не знам да говорят направо каквото си мислят. С по-завоалирани думички и празни фрази им се струва, че са по-възпитани от тези "цапнатите". Много ми е смешно, когато такива хора постоянно повтарят какво правят за другите, а всъщност именно те мислят първо за себе си.
Давам и картофи, приготвени в АктивФрайя.  
Кати, ти наистина си много спокойна натура. Аз го ползвам отскоро за баткото, че досега пържено не е ял, като ще давам поне да е уж по-здравословно  Laughing

# 604
Аз като прочетох , че Мигео е писала за Скреч веднага  пуснах ТВ-то, ама нещо не я видях май. Даваха една консултантка , която си кърми детенцето, ама не беше нашата Скреч. Явно съм изпуснала началото. newsm78 Обаче пък едната от героините/Силвия/ ми е позната  и с радост изгледах предаването-не бях я виждала от години. Simple Smile
Пенмар, мерси за почерпката-добре хапнах.

# 605
  • Пловдив
Аз го гледах предаването, обаче нали не ви познавам софиянки, не разбрах коя е Скреч Simple Smile  Иначе предаването ми беше интересно, даже си го връщах после 1 час назад, че не го бях хванала отначало  Simple Smile

Stacked, ние не забелваме. Още е доста далече от пълно отваряне, но има някакъв напредък. От само себе си се е поразширило отворчето.

# 606
  • София
Stacked, не япипам пишката и тя си е съвсем, ама абсолютно напълно затворена. На брат му имаше малка част, която се показваше. Оправи се сам към 2-2.5 години. Някои близки казват, че при тях имало още малко работа за довършване, която са си свършили в тинейджърска възраст сами(включително брат ми, за който майка твърди, че била свършена тая работа още като бебе. Явно е било назалудо). На доста разкази попадам как лекарите се разпореждат и без да питат просто извършват процедурата. Това е толкова... бреййй нямам думи от възмущение  Laughing
Ivelina9292, каква връзка виждаш между кърменето и неяденето на по-едра храна? Знаеш, че доста от бебетата ни изобщо не са се хранели с пюрета, а направо ги захранихме с парчета храна, а ги кърмим. Не мисля, че проблема е в кърменето, а в стила на хранене с твърди храни,, както и индивидуалните особености на бебето.
Thomasito, възможно е да съм въвела соята, но не съм сигурна. Давала съм и купена кайма, та за това не знам.
anelisa, да, мойто мъж беше(ако имаш предвид този с шапката)  Simple Smile
 Да знаете, че съм по 'убава, не е като на екрана  Mr. Green

# 607
Skrech  Hug

Катилиас, радвам се, че получихте картичката  - значи 20  дни е пътувало препоръчаното писмо до вас.

Таткото прави забелването - лекарката всеки месец потвърждава, че е правилно и успешно, пък да видим.

Магика, пиши как мина първата работна седмиц а- за теб, за таткото, за бебока?

Мами, досега следните мами са ми и3пратили адреси (по реда на изпращането):

1)   Stacked
2)   Anelisa
3)    Marys
4)   Vikiimm
5)   janica25
6)   Commelina
7)   Divina
Sunglasses           ino4kada
9)   Bub
10)    penmar
11)    Г-жа Стихийно Бедствие
12)    Пипилота
13)   Uinen
14)   danaqv

Ако още някой иска да участва, да праща до утре вечерта, че затваряме кепенците Wink!

Мур, аз съм ЗА среща в зоопарка през март  Hug

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 10:25 от sirence

# 608
Еха, колко много желаещи за подаръчета-браво! Simple Smile
Скреч, успях да те изгледам-изглеждаш страхотно! HugЩе имаш ли и други ТВ изяви?Да ни предупредиш да ти се насладим. Wink

# 609
  • България моята родина
skrech това за не яденето на твърда храна си беше някакво мое убеждение или може би заблуда.Мислех,че като се кърми предпочита повече кърмата и няма интерес към другите храни толкова.За това и се обърнах към вас,защото на мен все още много работи относно отглеждането на бебе са ми неясни.Другото,което е може би аз не предлагам храна на малкия,която да му се хареса.Не знам вече доста се обърках май с това ядене.Притеснявам се,че ако не хапва и други неща не се знае до кога ще го караме на кърма.Една позната кърми бебето си,но то вече е на 2 годинки и не хапва много освен кисело мляко,(казвам го просто като наблюдение което ме е притесно не да плюя и упреквам някого) от това може би съм се притеснила не знам.

За забелването на пишлето още лятото на Бг свекървата каза,че и на таткото му го е забелила и всичко било наред.Аз бях чела,че от само себе си може да стане и без да го правя аз,но след като тя каза мъжа беше решен,че така трябва да стане и тя му го забели за 2-3 дена.Сега се забелва,но както писах преди ден виждам едно срастване отгоре,което ме притесни и така докторката изписа крем,с който да го мажа за да се забели напълно.

# 610
Ако още някой иска да участва, да праща до утре вечерта, че затваряме кепенците Wink!

sirence моят адрес за картичките го бях пратила
На теб ли трябва да го пратя сега  newsm78

# 611
  • София
Привет, момичета!

Skretch, и аз те гледах току що  bouquet Вече си имаме знаменитост в дружинката!

И с първия и с втория епизод на предаването преживявах отново и отново моето раждане в Шейново.

Нямам търпение да разбера за кое бебе ще избираме подарък с Виктор. И на мен ми се иска да е за някоя мадама, но какъвто ни е късмета. Имам някои идейки Wink

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 13:36 от redreny2000

# 612
Taша, имаме го твоя - аз написах само новоприсъединилите се мами, ти си си в първия списък.

# 613
Здравейте мами и бебоци,

от дълго време не съм писала, дано да ни помните още  Mr. Green

Ние сме извън София и вероятно другата седмица ще се завръщаме.

Дали расте, прави опити да ходи и е голяяяяяяяяяяяма палавница  Mr. Green Не се спира за 2 минути  Heart Eyes И май вече е станала 8 кг, ще видим др. седмица на консултацията. Поникна и 3-ти зъб след 3 месеца и 2 седмична пауза. С нощния сън сме по същия начин - буди се като за световно и аз на моменти съм като зомби, но няма начин, явно ще е така. Кърмим се още и да призная вече почвам да мисля как ще се отбиваме, че е много привързана към цокането.

Признавам не съм изчела всичко, НО с голям кеф ще участвам в идеята с подаръците и веднага изпращам адреса на сиренце. Дори съм намислила вече какво ще измайсторя за подарък  Hug

Дали утре става на 10 месеца и ще правим снимки, та после ще ви покажа.

За сега това от нас   bouquet

# 614
Сиренце, кутията ти е пълна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт