Фентъзи и фантастика - Тема 4

• 61 829
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Майничка
Роца, излезе и втората част на "№4" - "Силата на шестимата", също бива. Взехме я на щерката за Коледа и докато я опаковах... взех че я прочетох. Embarassed

# 31
"24 Views of Mt. Fuji, by Hokusai", "Двайсет и четири изгледа към Фуджияма на Хокусай" от Роджър Зелазни
Жива да си!  Hug  bouquet

Е може ли да съм толкова проста!  ooooh! Едно нещо не съм уцелила от заглавието. А уж Зелазни ми е любимец. Посипвам си главата с пепел и отивам в ъгъла да се срамувам.

# 32
  • София
Уцели острова, на който се намира Фуджи, това беше достатъчно Simple Smile

# 33
Умното си е умно!  Hug Simple Smile

Най-любимата ми негова книга е "Една нощ през самотния октомври".

# 34
  • София
И аз от тази книга се запалих по Зелазни, след това беше "Донеси ми главата на принца"  Simple Smile

# 35
Аз се запалих от "Създания от светлина и мрак". Тя ми беше първата негова книга. После дойде "Донеси ми главата на принца", Амбърите и всичко останало.

# 36
Като книга най- ми хареса Хобит(по-стегнато и приказно), но от филма- Завръщането на краля ми е любим  Laughing Дори ми се струва по-епично, отколкото в книгата.
Препоръчайте ми фантастика като поредицата за Майлс- тя много ми харесва, Азимов също, но като че ли не съм чела нещо друго интересно- или е скучно акцентирано на някакви джажди, или е отнесено и отвлечено като сюжет, или героите са някакви едни такива никакви...соц герои да го нарека...

# 37
  • Майничка
Е, Майлс е единствен и неповторим. Laughing
Пробвай все пак поредицата "Стоманеният плъх" на Хари Харисън.

# 38
  • Атлантис, Галактика Пегас
Е, Майлс е единствен и неповторим. Laughing
Пробвай все пак поредицата "Стоманеният плъх" на Хари Харисън.
Също и Стен.  Peace

# 39
Стен...може ли нещо по-конкретно  newsm78
Сега съм на Драконовите ездачи на Перн....прочетох първите 3, прескочих тези за Меноли и оня, дето обикаляше джунглата и скочих директно на тая, дето намират компютъра...
Не е никак лоша поредицата, смес между фантастика и фентъзи

# 40
  • Майничка
"Стен" е поредица на Алън Кол и Крис Бънч. Grinning

# 41
  • Атлантис, Галактика Пегас
http://chitanka.info/serie/sten
ето я поредицата

# 42
  • В полите на Пирин планина
Стен...може ли нещо по-конкретно  newsm78
Сега съм на Драконовите ездачи на Перн....прочетох първите 3, прескочих тези за Меноли и оня, дето обикаляше джунглата и скочих директно на тая, дето намират компютъра...

И на мен ми харесва поредицата за Перн. Свежа е. Grinning

# 43

Сигурно не на български ги четеш. За съжаление на български са издадени само 3,а с моя английски няма да се справя, така ме е яд Sad

# 44
УФСЪ да, но първите три ги прочетох на бг, че ги имаше онлайн в читанката
Ужасно се дразня на нашите издатели...почнат някоя поредица, и не я довършват, и да иска човек да купи нещо- няма го, или изобщо не е издавано...на всичкото отгоре обаче и онлайн искат да не може да се споделя  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт