Как бихте живяли, ако парите нямаха значение?

• 8 442
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В едно село близо до София, в малка спретната къщурка с две липи отпред. Темата е хубава, напоследък и аз си мечтая за разни неща... Peace

# 61
Мисля, че ще живея по-спокойно, ама кой знае какви тревоги тогава ще ме налегнат.
Бих пътувала, много, много, много.....И една къщичка в Тоскана бих си купила.
Това ми е първата мисъл

# 62
Приятно изненадана съм колко хора споделят, че не биха променили почти нищо. Да, биха пътували, биха си купили дом, но не и огромни промени.
Мен май нещо ме стяга чепика, понеже си представям да правя промени с голям размах. Simple Smile Може би просто съм в такъв период.

# 63
 Heart Eyes Ехх, бихме заживели в къщичка с много хубава градина и двор и всяка сутрин ще си пием кафенцето с мъжа ми от вън, а детето ще си играе на воля и ще имаме куче. 

# 64
Веднага бих се обзавел с цял арсенал от хубости!!!  Mr. Green

# 65
Heart Eyes Ехх, бихме заживели в къщичка с много хубава градина и двор и всяка сутрин ще си пием кафенцето с мъжа ми от вън, а детето ще си играе на воля и ще имаме куче. 
Колко хубава и проста мечта.

# 66
Ако парите нямаха значение, щяхме да загубим голяма част от мечтите си . Когато имаш всичко за какво ще мечтаеш и към какво ще се стремиш? Иначе мечтая зимата да живея на топло местенце Simple Smile Simple Smile

# 67
Със сигурност бихме изгубили голяма част от мечтите си, ако нямахме стремежа и предизвикателството да ги постигнем. Аз понеже съм голям пътешественик по душа и все търся колорит, та затова все си мечтая за неограничени възможности да пътувам и да опознавам новото.
Сега нямам нито времето, нито парите да пътувам толкова, колкото ми се иска. А на мен ми се иска много. 
Не мечтая за палат, скъпа кола или ужасно луксозни дрехи и бижута. Дори са ми по-скоро безразлични. Но пък искам да видя толкова много неща и то не за 5-7 дни класически тур с екскурзовод, а да ги видя истински.

# 68
  • в моя свят на мир и любов
Бих направила околосветско пътешествие, за да се уверя, че по-убаво от наше село нема и да се кротна удовлетворена в малката си къща с голям двор. Grinning

# 69

Хммм, само аз ли не видях нищо в хубаво в показаните?. )))))

А по въпроса - бих сменила почти всичко. Включително и държавата може би.
А като за начало, бих обиколила всички места, които искам да видя.

# 70
  • София
Ще си купя имение в Тексас, южняшки стил, ще  гледам животни, ще се тъпча с люто, а като ми писне, ще си поиграя на магнат, като този...Ще си купя имоти в Ню Йорк, Маями и защо не в Канада.

# 71
Бих родила 3-4 деца и бих осиновила още толкова. Всички заедно се преселваме в хубава цивилизована държава. Живеем в огромна къща с още по-огромен двор, с много и всякакви животинки (кучета, котки, кончета, зайчета, папагалчета, пауни, сърнички и още много други). Имам 5-6 души персонал, които гледат децата и се грижат за домакинството. Прекарвам си времето в игра с децата и трупане на незабравими спомени и моменти с тях. В останалото време се грижа за себе си и правя неща, които ме карат да се чувствам щастлива - тренирам спортни танци, уча музика и т.н. В останалото време мисля как да удвоя спечелените пари и да помагам на хора, които са ми скъпи. Ех, че е хубаво да мечтае човек.

Весели празници на всички и много сбъднати мечти!

If you can dream it, you can do it.
Walt Disney
 Peace

# 72
е, това е разиграно вече
децата останали сами на остров след корабокрушение.. краят предполагам го знаете
не се пръква по-добър свят.
Това е страхотна книга! Който не я е чел, трябва да я прочете. Не са парите виновни, хората са си гнили по рождение. Без опитомяващата сила на възпитанието и структурата на законите и наказанията, стават жестоки диваци и без да са намесени пари.

# 73
  • В заешката дупка
Без опитомяващата сила на възпитанието и структурата на законите и наказанията, стават жестоки диваци и без да са намесени пари.
Нека не се забравя, че децата попадат на острова не като пеленачета. А са на възраст между 7-13 години ако не се лъжа, т.е. носят със себе си багажа на "възпитанието". Така че аз имам много голямо съмнение по отношение на това, че възпитанието е "опитомяващата", а не "развалящата" сила.  Grinning

# 74
  • София

Хммм, само аз ли не видях нищо в хубаво в показаните?. )))))

Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт