Отговори
# 105
Весела Коледа, момичета, нека донесе много любов и здраве в семействата ви  Hug

Марвелъс, честит рожден ден, всичко най-хубаво   bouquet

# 106
Момичета, забравих да ви кажа, че моята приятелка спечели конкурса за разказ! Много ви благодаря, че я подрепихте Hug Hug

# 107
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 108
  • Сливен
Красе да е честита победата на приятелката ти и нека и даде някакъв старт  Peace

# 109
  • София
Еее, да му се не знае, писах, писах и цъкнах нещо и изчезна  ooooh!
Много весела и шастлива Коледа ви пожелавам, момичета, на вас и семействата ви  Hug

И бях тръгнала да ви питам за тези от дечицата, които се будят нощем - колко често се будят, с мрънкане или силен рев, с какво се успокояват? Мама ме е замислила тия дни дали не пропускаме нещо при Мая - през деня е много весела, спокойна, игрива, а през нощта се буди често и то със силен рев. Това понеже съвпадна с изваждането на няколко горни зъба и ние си го свързахме с това (иначе от месеци спеше безпроблемно цяла нощ, изведнъж започна) - но сега започнах да се замислям дали наистина няма нещо, което пропускаме. Затова ще съм ви много благодарна, ако пишете как са вашите бебета. Иво нямаше такива ревове, Мая до съвсем скоро - също. Бъркаме ли нещо, не знам.

# 110
Добро утро мамчета, Марвелъс, честит Рожден ден на патерица, много здраве и любов!!!
Друго си е при мама ))) такива вкусотийки, таково чудо - ама тука ще стана 100 кила.
Бърди ние сме така откакто се е родил, винаги се буди вечер по няколко пъти или с мрънкане, или с рев и докато не му дам да цокне не мирясва. А да не би да ви мъчат зъбки, може затова да ти се буди с плач - пробвай панадолче да дадеш.
Аз да ви кажа за моето момче, много ме търси, преди го оставях на леля му, на майка ми, на всички - и нямаше проблем, сега откакто започнах работа, види ли ме че излизам от стаята много плаче, а ако си играе и забележи, че ме няма започва да ме търси. Иначе казва доста думички, а най-новите са "меси" (мерси) и "тане" (стане). "Тане" е от тази сутрин ))) Като му се спи слага главата на някого и казва "нана". Ех, колко са забавни ))) Но от снощи се опитва да му потече носа, не искам да ми се разболева, какво мога да му дам, да го ммажа ли с пулмекс, някакви капки? Имам едни, но са с антибиотик и не ми се иска от тях.

# 111
Бърди, и при нас като при скорпиончето. Денем е много спокойна, нощем се буди по 100 пъти мрънка, реве. Давам й цица и само така заспива. Дано като й избият зъбите спре това нощно будене.
Вече го удрям на мечти... Simple Smile

Ох, тия два дни голямо ядене беше. И днес май продължаваме.  Simple Smile

# 112
  • София
Бърди, не се вкарвай във филми. Нищо не пропускате. Просто такъв е периода. Дечковците през деня дивеят, трупат емоции, а вечер ги изживяват на сън за това и често след годинката сънят става по-неспокоен.  Освен това вадят зъби.
Йоси не е спирал да се буди вечер по 3-4-5-6-10 пъти. Миналата седмица имаше някакво затишие, уж му бях намерила цаката как да се буди само 3-4 пъти и то да не суче всеки път, но тия дни нещо не сработва техниката и снощи само придрямвах между 4 и 6:30. Той не спря да се върти, да хленчи. Сяда, плаче, после плонжира обратно на леглото. Точно реша, че може и да заспи и пак се изправя, разхожда се по леглото и се мята отгоре ми спящ. Десет минути дрямка и следва ново мрънкотене, сядане, ставане, хленчене и заорава с глава. Като ми писне и му дам да си посуче малко и се кротва за примерно 30-40 мин. и после пак.  ooooh!
Така че не се птиеснявай. СЪвсем нормално е да се пуди нощем, поне до към 2.5-3 г.  Peace

# 113

Така че не се притеснявай. СЪвсем нормално е да се буди нощем, поне до към 2.5-3 г.  Peace
илка, с тия думи уби мечтите на много хора  hahaha 
Момо тая сутрин се събуди с кашлица  #Cussing out аман вече!!

# 114
Наниии, ти ме уби!!! Каква картичка си сътворила! Страхотна си! Hug Hug Heart Eyes

Ани, и твоята получих! Мерси много, Мила сега си играе с "човечетата"... Heart Eyes

Ох, и ние много ядем тия дни. Направо ад....
После трябва да съм на диета.

# 115
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Честита Коледа! Ето поздрав от нас!
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.25926465

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 11:52 от MISHANA13

# 116
Бърди, и при нас положението беше такова допреди две седмици. През деня е ОК, нощно време се буди 1000 пъти с рев. И в своето легло , и при мен спеше неспокойно, направо място не можешше да си намери.
Сега поуспокои нощния сън ( Бъди се 2-3 пъти), но през деня е кисел..не се трае на моменти. Подозирам зъб, но  засега венецът не е променен, та кога ще излезе пущината, нхич не знам.
А може и от гадната ваксина да е толкова неспокоен newsm78
Страхотни джудженца видях на снимките  ви Мириамс и Мишанке Heart Eyes
Моето джудже заспа към 10:15 и още спи Party
Изгледах един цял филм, нещо което не съм правила от милион години някъде.

# 117
Здравейте! Надявам се всички са изкарали страхотни празници  Heart Eyes
Ей, страхотни сладкиши сте направили! Не се наемам аз на такива сложни изпълнения, но пък толкова ми хареса, че ще взема й аз да се позаиграя в кухнята та да се ошлайфам   chef
Arim Ева може президент да стане и да подписва важни укази с таз писалка Grinning
Mishana за Нестор май няма да е проблем намирането на работа с тези разнородни интереси  Grinning
hailie честито на приятелката ти за конкурса! На мен много ми хареса разказа й! 
Miriams, Mishana страхотни джудженца си имате  Hug
И при нас положението нощем е обичайното - будене с мрънкане или рев по 2 до 5-6 пъти на нощ - обикновено давам само вода или биберон, само в редки случаи гел за венци. И аз мисля, че е от зъби, сънища, ваксина или просто етап. Ама Илка как така до 3 год. ще продължи, аз се надявах максимум до 1,5-2 год  Rolling Eyes
А вашите дечица играят ли си още с играчките? Светлозар получи толкова много подаръци за Коледа- от най-различно естество, а изобщо никакво внимание им не обръща. Повече на кутиите им се зарадва  Mr. Green
Хайде, леко разтоварване, че още празници се задават  Laughing

# 118
Честит рожден ден на Марвълъс!!! Да е жива и здрава и много щастие и късмет! Hug  bouquet

И бях тръгнала да ви питам за тези от дечицата, които се будят нощем - колко често се будят, с мрънкане или силен рев, с какво се успокояват? Затова ще съм ви много благодарна, ако пишете как са вашите бебета. Иво нямаше такива ревове, Мая до съвсем скоро - също. Бъркаме ли нещо, не знам.

Бърди, за мен не е нормално такова спане, но като вземем предви, че става дума за бебета-малки деца и го приемам. Абсолютно същото беше с дъщеря ми - що рев е изревала нощно време ooooh!, при нея имаше и приспиване на ръце много дълго, а и по много време вечер - 1 час приспивам, спи 1 час и наново. Голям зор беше, спря да го прави на годинка и половина някъде, а иначе спря да пие нощно мляко на 1год 9 м. Тогава забременях и с Коси, то иначе не се траеше! Mr. Green Stop

Говорила съм с педиатъра на децата защо се получава този накъсан и неспокоен сън. При моя педиатър съня е един от въпросите при всяка консултация... Та човекът ми каза, че дори и голям човек има цикли на съня - т.е. буди се по няколко пъти на нощ, но веднага заспива, въобще съня си е здрав и продължава независимо от тези кратки пробуждания. А при по-неспокойни и въобще при малки деца това будене си е баш будене, и понеже явно са малки и затова плачат.... Просто период, дано при вас да мине бързичко!! Praynig Hug Hug Hug Hug

# 119
Бърди, за мен не е нормално такова спане, но като вземем предвид, че става дума за бебета-малки деца и го приемам...
...Tа човекът ми каза, че дори и голям човек има цикли на съня - т.е. буди се по няколко пъти на нощ, но веднага заспива, въобще съня си е здрав и продължава независимо от тези кратки пробуждания. А при по-неспокойни и въобще при малки деца това будене си е баш будене, и понеже явно са малки и затова плачат.... Просто период, дано при вас да мине бързичко!! Praynig Hug Hug Hug Hug

Лурдес, не разбрах и думичка от обясненията ти.  Joy  Hug

Бърд, има и някакви идеални деца, дето си спят по цели нощи, ама ни едно от нях не ми се е паднало до сега на мен.  hahaha Но, и аз мисля, че нищо не пропускате. То не са зъби, то не са емоции, всичко се отразява на съня. НЕма се притесня'аш.

Радо вера се скара на юргана си. Събуди се шавайки, с голям зор избута юргана от себе си в единия край на леглото, седна до него и сочейки го с пръст му каза: "НЕ" и после легна по корем и се опита да си доспи, незавит.  hahaha Ако беше заспал вече много щях да се учудя, но естествено не заспа, въртя се, търси си място и накрая се надигна с протегнати ръце да го взема.  Tired

При нас буденето напоследък не е с рев, по-скоро мрънкотене, но пак го има поне по 3 пъти на нощ. Понякога минава без кърмене, но повечето пъти е със.  Tired

Приготвяме багаж, утре тръгваме.  Party

Общи условия

Активация на акаунт