Бихте ли гледали чуждо дете?

• 23 031
  • 491
  •   1
Отговори
# 165
....................
Не, че нещо, ама не разбирам логиката...

И аз, Nekomusume, и аз не я разбирам тая логика....и още доста неща не разбирам, като чета някои от постовете...ама....нейсе...

# 166
Като се почне с това "в цивилизованите страни така, а нашия български манталитет онака..." Човешката природа и на запад, и на изток е еднаква. Съвсем наскоро се случи подобна история със скрито дете, срив в отношенията и развод в семейството на Арнолд Шварценегер. И не ботушки и броени залъци и имоти са /предполагам/ причината, а двойствения живот на така "идеалния" Арни.

# 167

За бащата - бих му простила само при условие да не замесва това дете с моето, да не лишава моето от внимание за сметка на другото.
Моето дете също е без баща. Още след раждането си организирах близки роднини, които да се погрижат за нея, ако нещо ми се случи.
Как се заместват деца?
Стига да има кого да организираш и съответно бащата да е съгласен.
При този случай бащата решава и е първи с правото си над детето.
Дали бащата е съгласен детето да се гледа от роднини? Дали роднините са съгласни?

Иначе, няма да ми тежи, ако има дете от предходна връзка за което аз зная или ако той не е знаел се окаже, че има такова.
Проблеми в семейството ще има, няма начин.
Не бих допуснала това дете в дома си.
Майката като го е създала със женен мъж да си е правила сметката.
Той и мъжът е знаел, че е семеен. Неговата сметка каква е?

# 168
Това, което уважавам в мнението на Aisha , че си казва, че никога не би се замесила с мъж с деца.  Защото много се правят на високоблагородни, но после тези деца им пречат.

# 169
Това, което уважавам в мнението на Aisha , че си казва, че никога не би се замесила с мъж с деца.  Защото много се правят на високоблагородни, но после тези деца им пречат.

Разбира се, че е по-добре предварително да си наясно със себе си, отколкото после да мрънкаш и да се оплакваш.
Лично аз определям един мъж по характера му, а не по децата или връзките, които е имал преди мен...
Със сигурност има мъже, с които бих живяла, ако ще и да имат 4-5 деца. Но има и такива, които и само с един гол развод не бих предпочела за партньори.
Но да отсичам категорично, че никога не бих приела мъж с дете, не мога... Толкова много ситуации, толкова различни, не мога да знам какво ще се случи утре...

# 170
Моето дете също е без баща. 
Втория и баща го избрахме двете, държахме да няма деца от предишни връзки.
Сега тримата сме щастливи заедно.
Shocked Shocked ooooh!

А, той трябва да може да гледа детето от твоята предишна връзка, но ти не искаш да гледаш "чуждо" дете... повдига ми се от такъв двоен стандарт...

# 171
Моето дете също е без баща. 
Втория и баща го избрахме двете, държахме да няма деца от предишни връзки.
Сега тримата сме щастливи заедно.
Shocked Shocked ooooh!
Защо се учудваш?

# 172
А, той трябва да може да гледа детето от твоята предишна връзка, но ти не искаш да гледаш "чуждо" дете... повдига ми се от такъв двоен стандарт...

Повече ми се повдига от тези, на които изобщо не им пречат предишните  деца, докато докопат мъжа.  Тогава се почва...

# 173
Е, как защо? След като аз имам дете и "новият" ми мъж ще трябва да го приеме и да се грижи за него, ми се струва ненормално изискването за "новият" татко да е точно той да няма деца.

# 174
  • Пазарджик

Повече ми се повдига от тези, на които изобщо не им пречат предишните  деца, докато докопат мъжа.  Тогава се почва...
Те повечето са такива. И после си показват същинските цели и координаторските способности по отношение на пари, време и имоти.

# 175
  • София
Аз пък, не мога да си представя, как, заедно с детето ми ,ще избираме баща?

# 176
Е, как защо? След като аз имам дете и "новият" ми мъж ще трябва да го приеме и да се грижи за него, ми се струва ненормално изискването за "новият" татко да е точно той да няма деца.
Тук стой въпросът тя да приеме друго дете, както и проблемите които тя и нейното дете ще имат с другото дете, както и бащата който ще има кой и между кои да "дели".

# 177
Аз пък, не мога да си представя, как, заедно с детето ми ,ще избираме баща?
Ако беше да си избира съпруг заедно с детето бих се учудила.
За баща трябва и детето.

# 178
  • Вън от пространство и време
Разни хора, разни идеали....

Служебно за година и половина се нагледах и наслушах на такива саги за подялба на наследство между доведени, заварени и природени деца, че... Sick

По казуса на темата: Съгласна съм с мненията, че поантата пада върху лъжата, или по-скоро върху несподелената промяна за броя на децата от страна на таткото, а не върху "чуждостта" на детето. Няма място за сравнение с осиновяване или приемане на дете, за което жената знае от самото начало на връзката.

# 179
Тук стой въпросът тя да приеме друго дете, както и проблемите които тя и нейното дете ще имат с другото дете, както и бащата който ще има кой и между кои да "дели".

Права си, по-трудно е. Излиза, че бъдещият ми мъж трябва да приеме моето дете, но той не трябва да има дете, иначе няма да го избера за татко на моето. Не е нормално изискването ти за избиране на нов съпруг и татко да е другият човек да няма дете когато ти имаш.

Общи условия

Активация на акаунт