Къде в Русе

• 96 039
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Виж за чорапи срещу макаронената, където се преместиха магазинчетата, в крайното от към Борисова продават много видове, мисля, че имаше и на тази фирма, но не съм сигурна.

# 106
Още утре! Благодаря   bouquet

# 107
А сервиз за кафемашини?Къде в Русе има работещ такъв към днешна дата?

Сервиз Русе. Намира се в блок Клокотница на Плиска.

# 108
Здравейте момичета, някоя от вас дали има телефони или друга информация за детския клуб в заведението "Париж" дали работи и дали може да се празнува рожден ден?Може и и други клубчета да препоръчате за дете на 6 год. А този на "Борисова" дали е подходящ, има ли доволни от него?Моля ако имате и телефони да дадете, че в този студ не могат да се обиколят всичките...

# 109
  • в огледалото на живота
Здравейте момичета, някоя от вас дали има телефони или друга информация за детския клуб в заведението "Париж" дали работи и дали може да се празнува рожден ден?Може и и други клубчета да препоръчате за дете на 6 год. А този на "Борисова" дали е подходящ, има ли доволни от него?Моля ако имате и телефони да дадете, че в този студ не могат да се обиколят всичките...
В Париж работи дет.клуб,миналия месец празнувахме РД на щерката/на 2г /,менюто е по избор:
1вариант:малка пица,сок,шок.яйце
2вариант:3вида тостер сандвич,сок,шок.яйце
На дете е 7лв,ти си избираш,хубавото е,че няма ограничение във времето,стоиш колкото ти душа иска... Laughingдет.кът включва обезопасен батут и кът на 2ет.с топки,разделен със стъкло от родителите,наблюдаваш си детето постоянно.
Внасяш си торта,сладки,соленки,без такса.
За инфо на място,нямам телефон..

# 110
Девичка много ти благодаря, готина си ,добра и отзивчива.... и аз се бях спряла на това клубче дано се получат нещата!!!

# 111
  • в огледалото на живота
Някой да има идея дали съществува старата билкова аптека/преди години беше с/у Родилното/ и къде е в момента?

# 112
Не, Иси, билкова аптека вече няма.
Но принципно в аптека "Николови" можеш да намериш доста билки, а някои смеси дори приготвят сами!  Peace

# 113
  • в огледалото на живота
Жалко.... Sad
Аз предимно билки търся,но насипни не пакетирани с филтър.
Пък на улични търговци някак си нямам довеие  Thinking
Ще проверя там ,а също и в Николови !
Благодаря Ети! Heart Eyes

# 114
  • Русе
Доста билки има в аптеката, която се намира на около 50 метра в ляво, ако се движиш пеш от паметника Альоша към Халите.

# 115
в дружбите където беше 6-ти чувство е отворило пак и е на собственика на Париж, имало детски кът, някой ходил ли е дали е топло? става ли за РД?

# 116
Кажете ми коя е печатницата/издателството ,която се намира в района на пазара?

# 117
  • в огледалото на живота
Кажете ми коя е печатницата/издателството ,която се намира в района на пазара?
Хм..замисли ме  Thinking
Не знам да има такава в него район.
Има една сграда,където правят знамена и флагове...какво по точно те интересува?

# 118
За сефте чувам в 6то чувство да има детски кът. Срещу него има и то е собственост на същия собственик, който държи и Париж. Той до колкото знам има 7 заведения из Русе. Да не се бъркаш с Дон Корлеоне?

# 119
За сефте чувам в 6то чувство да има детски кът. Срещу него има и то е собственост на същия собственик, който държи и Париж. Той до колкото знам има 7 заведения из Русе. Да не се бъркаш с Дон Корлеоне?
не не бъркам.6-то е отворен от няколко дена

Общи условия

Активация на акаунт