Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 768
  • 315
  •   1
Отговори
# 60
Днес майка ми ни идва на гости.Тя е пушачка,но аз вкъщи не разрешавам да се пуши и я гоня да си пуши на терасата.Добре,ама тя ме повика,за да ми покажела нещо и после аз бързам да влизам вътре,че ми е студено....Влязох и отидох в другата стая,за да видя детето...Абе,по едно време се усещам,че майка ми беше у нас,ама откакто излезе на терасата не съм я виждала...Отивам да видя къде е...Е,какво се оказа... Joy
Аз като съм влязла,съм заключила вратата на терасата по навик,а ние сме с ал. дограма и дори и да вика,да чука-не се чува,особено пък и аз както съм била в другата стая GrinningТя чукала,викала,тропала,ама аз не съм я чула,добре че се усетих и отидох да видя какво става,та като я видях как се беше замръзнала-жал ми стана,ама и много се смях...Много съм зле!!! hahaha
милата женица  Joy Joy Joy

# 61
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Още малко от мен - вчера се опитах да си сложа течен сапун на четката за зъби, добре, че се усетих преди да я лапна!  ooooh!

# 62
  • Лутаща се
Днес майка ми ни идва на гости.Тя е пушачка,но аз вкъщи не разрешавам да се пуши и я гоня да си пуши на терасата.Добре,ама тя ме повика,за да ми покажела нещо и после аз бързам да влизам вътре,че ми е студено....Влязох и отидох в другата стая,за да видя детето...Абе,по едно време се усещам,че майка ми беше у нас,ама откакто излезе на терасата не съм я виждала...Отивам да видя къде е...Е,какво се оказа... Joy
Аз като съм влязла,съм заключила вратата на терасата по навик,а ние сме с ал. дограма и дори и да вика,да чука-не се чува,особено пък и аз както съм била в другата стая GrinningТя чукала,викала,тропала,ама аз не съм я чула,добре че се усетих и отидох да видя какво става,та като я видях как се беше замръзнала-жал ми стана,ама и много се смях...Много съм зле!!! hahaha
Аз пък моята я бях заключила в банята, която е на втория етаж, а ние стоим на първия. А беше и през зимата  ooooh!

Само че бях на около 10 години  Simple Smile

# 63
жалко, че няма тема и за итрещелите бащи. Снощи един приятел, който скоро се раздели със жена си ни рзказва:
"Ставам сутринта, влизам в банята и виждам на закачалката виси сутиен. Вярно тежка вечер - банкет, до сутринта пианобар- нямам спомен кога и с кого съм се прибрал.
В това време чувам гласа на дъщеря ми от хола: "Тате, какво има за ядене". Скривам сутиена под хавлията, отивам в спалнята и го потулвам някъде дълбоко между мъжките ризи, да не би случайно да го види дъщеря ми.
След закуска тя става особено нервна- обикаля от стая в стая, в банята и после пак по стаите и накрая: "Абе, тате случайно да си ми виждал сутиена?"
Облещих се? То детето праснало и носи сутиен newsm78 и то не малък детски?!"
 Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

ИрПуц, по на сметка ще си да ѝ купуваш пюретата.  Wink Хем посудата ще остане читава, хем и детето ще е нахранено със сигурност.
Случвало ми се е да зогоря боб и една супа. Embarassed Също и два пъти един след друг да изкипя кафето от джезвето /ама така, че нищо не остана/. След този случай, мъжа ми купи кафемашина. Joy
Ох, един път. ooooh! През готвене имам нещо загорено Tired

# 64
Грозното пате, намери си отнякъде таймер за фурна. Аз с такъв се преродих, всичко си отмервам с него, неразделни сме.  Laughing

# 65
Грозното пате, намери си отнякъде таймер за фурна. Аз с такъв се преродих, всичко си отмервам с него, неразделни сме.  Laughing
Тц, няма да ме оправи.
Понеже кухнята ни е в перманентен ремот, готвя на котлони на терасата. Ако ми е под носа, няма да го забравя.
Нов плот ми трябва, не таймер  Laughing

# 66
Ако прекарваш повечето време в кухнята да, не ти трябва.

# 67
 Crazy
Леле, как я намерих тази тема...Тя тамън за мене  Laughing

Аз от край време съм си изтрещяла, ама с напредването на възрастта,все по-осезаемо!

То не са ли изхвърляния на вилици/лъжици/ножове в боклука, къпане със балсам за коса(кой да ти чете етикети), купуване на хранителни артикули, които вече имам....
Ама поне се успокоявам, че като  гледам тука, има и  други кат' мене  Grinning

# 68
  • София/Горна Оряховица
Бях в сесия и през деня гледах 4 годишния си братовчед, щото е с варицела и малко не може да ходи на градина. След 3 седмици топлене на сок и дробене на бисквитки в кисело мляко днес, на кафе с колегите, почнах да стоплям в ръце соковете на всички и да повтарям на един приятел "Не пий толкова бързо!"  Joy . Щом от 2-3 седмици така прихващам, страх ме е да си помисля какво ще е аз като родя  Laughing .
Иначе за 2 часа у дома: сложих вода да си сваря спагети. 1 час по-късно водата е още студена  #Cussing out #2gunfire . Проверка - ми то той котлона не е включен. Прибрах тостера в хладилника и омекотителя във фризера  Crazy .
Сега си повтарям "Добре съм, имам спагети на котлона, добре съм, имам спагети на котлона ..."  Mr. Green .

# 69
Ами...аз да се разпиша и за днес Blush
Имахме гости,правя аз картофена салата.Да,ама....какво направих,не знам,но като слагах оцет,нещо се заблеях...и си наливам,наливам,наливам....Като се усетих,вече половината шише беше заминало EmbarassedИ то в последния момент,нямам какво друго да им предложа,картофената салата ми е единствения варинат...Опитвам,то на вкус киселее,не се яде...Реших да сложа малко захар,та докарах що годе някакъв приличен вкус hahahaДо преди малко се шегуваха с мен,че съм измислила нова рецепта за картофки в сладко-кисел сос hahahaМного оцет,много захар и тук-там малко картоф JoyАко ви интересува рецептата,нали... hahaha

# 70
Имахме гости,правя аз картофена салата.Да,ама....какво направих,не знам,но като слагах оцет,нещо се заблеях...и си наливам,наливам,наливам....Като се усетих,вече половината шише беше заминало EmbarassedИ то в последния момент,нямам какво друго да им предложа,картофената салата ми е единствения варинат...Опитвам,то на вкус киселее,не се яде...Реших да сложа малко захар,та докарах що годе някакъв приличен вкус hahahaДо преди малко се шегуваха с мен,че съм измислила нова рецепта за картофки в сладко-кисел сос hahahaМного оцет,много захар и тук-там малко картоф JoyАко ви интересува рецептата,нали... hahaha

А защо просто не изми картофите с вода? Аз като една отдавна изтрещелА домакинА редовно правя такива неща (изсипвам солницата, оцета, олиото, черния пипер), ама си знам - малко под чешмата и наново. Поне салатите могат да се спасят.

# 71

А защо просто не изми картофите с вода? Аз като една отдавна изтрещелА домакинА редовно правя такива неща (изсипвам солницата, оцета, олиото, черния пипер), ама си знам - малко под чешмата и наново. Поне салатите могат да се спасят.

Ами,защото бях сложила вече и лук,сол и т.н.,а и картофите ми се бяха понамачкали малко,та повече изглеждаше като пюре BlushАбе,то не е едно...Не е лесно да си изтрещял Laughing

# 72
 hahaha Не е лесно! Аз обаче си мия и хич не ми пука, е вярно, че половината салата отива, ама кво пък толкоз!  Mr. Green

# 73
Като стана дума за изтрещели хора се сещам за една много забавна случка....
Тъй като майка ми вече не готви вкъщи, пък с моя живеем с нея ...аз съм човека в кухнята..Един ден реших, че трябва да топя сапун и да правя фигурки...нали още детска работа ...като няма какво да правя...та притопих го този сапун...обаче нещо изникна и ми писна да се занимавам с глупости ..и половината го хвърлих..а другата половина остана в една бяла купичка в кухнята...натрушен на парченца
Майка се прибира от работа и първото нещо което прави е да види какво има в кухнята. Седя си аз пред телевизора и майка вика "Абе Рокси кво е тва?" и я гледам тръгна да яде от сапуна...тъкмо щях да и кажа че е сапун, но тя вече го беше сдъвчила и се беше сетила...
От тогава все сме на течен сапун...и то никога с цвят оприличаващ сладкиш... Laughing
Има още такива изцепки, за които ако се сетя мога да спомена по-късно..

# 74
hahaha Не е лесно! Аз обаче си мия и хич не ми пука, е вярно, че половината салата отива, ама кво пък толкоз!  Mr. Green
Joy мия си и хич не ми пука  Joy Полезно е да ви чета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт