Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Е, щом ще сте двечките вече е добре. Дано за Зелениково успея да се уредя с кола и да дойда и аз.

# 376
Много се затъжих за вас  Hug за децата  Sad, аз неделята бих искала ,но ще танцувам в 4 ч във военният клуб  nuts ,за Зелениково много искам да дойда дано не се появи нещо  Hug

# 377
  • Пловдив
Както знаете днес с trix  и артистите от театър Анфас, посетихме децата от Нареченски бани. Всичко мина повече от добре. Децата изключително много се забавляваха. Приказката за Косе босе им беше много интересна. Радваха се на куклите и гледаха с огромен интерес. След това артистите бяха подготвили за тях много игри. Децата бяха зайчета, които се криеха от Кума Лиса. После тя им стана приятелка. Танцуваха заедно танц. След това се разделиха на момичета и момчета. Момичетата бяха цветя, а момчетата пчелички. Пчеличките идваха за прашец при цветята и накрая танцуваха под ръчичка заедно. Имаше и патешки танц и влакче и балона се надува и т.н. Но най-важното е, че имаше безкрайно много усмивки, детски смях и веселие и почувствах със сърцето си, че целта ни да зарадваме децата, макар и за няколко часа, беше изпълнена. Преживяването и емоциите, бяха незабравими. Изключително много се радвам, че децата започнаха истински да се забавляват и да участват активно в нашите инициативи. Благодаря на всички вас, че допринесохте това да се случи!
Ето и снимки: http://milenatodorova.snimka.bg/children/kuklen-teat-r-v-nareche … 9-04-2012g.673367

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 21:45 от mili.m

# 378
  • пловдив
Браво момичета! Децата са толкова щастливи и усмихнати!  smile3501
Специални поздравления на фотографа  Wink става все по добър и ловък   thumbsup  Joy

# 379
  • Пловдив
Специални поздравления на фотографа  Wink става все по добър и ловък   thumbsup  Joy
Мерси Blush

# 380
Браво! Наистина лицата на дечицата греят от щастие!  bouquet

# 381
  • пловдив
Днес с Доника посетихме СУПЦ "Св.Георги" където учат три деца от "Таню войвода" и Защитеното жилище към центъра, в което са настанени двама бивши възпитаници на същия дом. Имаха спортен празник и децата се представиха прекрасно  Peace
М.Л. получи 3 награди-
1во място за рисунка на тема "Цветна пролет"
2ро място за дрибъл на футболна топка
3то място за 60м гладко бягане
/да и се неначуди човек за рисуването  Wink бягането ни е ясно от къде са тренировките, но обеща да няма повече отсъствия  Joy /
Х.Г. получи 2 награди-
2ро място за 600м крос
3то място за 60м гладко бягане в нейната възрастова група
/това е само от редовното носене на очилата...вече не я разсейва главоболието и може да превзема леко състезанията/
К.М. получи една награда-
2ро място за стрелба на топка в баскетболен кош
/друго си е да си височък  Laughing /
Това бяха наградите на тримата учащи   Hands Clap

От настанените в Защитено, Наско също беше сред наградените - 2ро място за стрелба на топка в баскетболен кош във възрастовата му група

Всички получиха от нас заслужена почерпка
суха паста
солети
шок.пурички
кроасан
течен шоколад
бисквитки
Общо за Защитеното подарихме и две топки - футболна и баскетболна по случай празника.

Опитах се да ги снимам, но.... срамежливците толкова бързо грабваха наградите и бягаха, че.... нищо не се получи  Embarassed

# 382
  • Пловдив
Момичета,  annakonna, ни е изпратила 50евро за абитуриентите, но може да ги ползваме и за нещо друго по наша преценка Hug

# 383
  • Пловдив
Момичета,  annakonna, ни е изпратила 50евро за абитуриентите, но може да ги ползваме и за нещо друго по наша преценка Hug

Благодарим и за подкрепата  bouquet

пп. Ако искате да се преброим за неделя?

# 384
Свито ми е сърцето от миналата седмица, защото нали си бях заплюла да идвам и сега май се оказва, че пак трябва да пътувам  Confused

До последно няма да знам, но ако няма свободни места, просто не ме бройте  Sad

Обаче пък имам мерак нещо за хапване за децата да взема-някой с кола няма ли желание да ми помогне?

# 385
  • Пловдив
Аз идвам в неделя.

# 386
Мили, колко са децата от Зелениково и до колко години бяха? Аз може да се присъединя, но не е сигурно още, ако има място де.

# 387
  • Пловдив
Децата са 25, плюс 10 деца  от ЦНСТ"Дом за нашите деца" – Брезово. Общо стават 35.

# 388
Аз съм сигурна вече, че ще идвам  Simple Smile

Бананите от мен. Срещата остава на Макдоналдс до Марица в 9 часа, нали?

А местенце за мен в колите ще има ли?

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 11:34 от Кливия

# 389
  • Пловдив
Нека в 9 без петнадесет да сме всички на Макдоналдс. Аз ще взема колата на мъжа ми, така че ще мога да кача още 4 човека. Миналия път в колата на артистите също имаше 1 място. Така, че ще се съберем. Хубаво беше да сме с 2 коли, за да вземем децата от Брезово, но нищо, ако трябва ще се върна 2 пъти до там и ще ги транспортираме някак си.

Общи условия

Активация на акаунт