Това е положението 

Вечер прави големи паузи , но само когато той реши и винаги по различно време. Имаме случай в който заспива след къпането някъде към 20.00 ч и става в 3.30ч. Има вечери в който заспива към 24.00 ч и става към 4ч или 6 когато той си реши.Някой път само изпищява и докато стана да видя какво става той отново спи и така откарва още няколко часа.Не мога да го разбера на какво се дължи това има вечери в който се събужда на 2 - 2.30 ч да яде има вечери в който ме изумява с паузи от 7-8 ч. 
както го наричам аз "малкия шеф "
Във вторник малкия е на ваксина и много ме е страх как ще я понесе, дали ще има Т и дали ще спи.. Споделете как мина вторатат ваксина при вас.
). Борис заспива с лекота предимно през деня, но дори тогава не го прави сам, а трябва да се люлее и носи. Нощем заспива след 1 часа през ноща. От къпането до този час е буден или спи на интервали от 30 минути докато е носен и върху баща си
Затова на погачката особено държах всички да оставят конец от дрехите си под възглавницата му на тръгване - да му е здрав съня 
много късмет на всички ви оттук нататък. Истински герой си ти! 
Вечер прави големи паузи , но само когато той реши и винаги по различно време. Имаме случай в който заспива след къпането някъде към 20.00 ч и става в 3.30ч. Има вечери в който заспива към 24.00 ч и става към 4ч или 6 когато той си реши.Някой път само изпищява и докато стана да видя какво става той отново спи и така откарва още няколко часа.Не мога да го разбера на какво се дължи това има вечери в който се събужда на 2 - 2.30 ч да яде .
както го наричам аз "малкия шеф "

например - вчера си суша косата, малката е в шезлонга си, а моята баба е закача и малката се смее и забавляна, но баба ми решава да стане и да иде до кухнята и само като се изправя и малката надава вой... незнам какво се случи... днес пак нещо подобно - бях я оставила за малко в спалнята и я виждам, че си лапа ръчичката... отивам при нея и лекичко я махам от устата й и тя пак нададе вой... 

На всичкото отгоре има някакъв проблем със сученето и искам да питам ЛЛЛ КОНСУЛТАНТИТЕ: От 2-3 дни Зари като започне да суче дърпа силно, теква мляко и после се дърпа и започва да си извива телцето и да плаче или просто ближе зърното и го дразни и започва едно течене на мляко
- затова и вися тук токова късно

Не дава особени признаци на очовечаване, но пък ние много си я обичаме
Нощем след храненето в 21.30-22 (зависи как се оправим) се буди за първо хранене в диапазона 2-5.30ч и от там вече зависи ще има ли второ хранене, кога ще стане и т.н.
Абе с две думи - правим се, че имаме режим на кърменето, но нямаме никакъв режим на спането
Препоръчани теми