Ин-витро в Истанбул 4

• 59 037
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Мише, може да е късна имплантация. Наскоро една позната забременя инвитро с късна имплантация - на 11-ти ден от трансфер на 4-ти ден имаше ЧХГ 18,92, след това се удвои, а вече е бременна в четвърти месец. И тя така беше отчаяна, но виж че всичко се оправи. Имай вяра и надежда мила, а ние ще се молим ембриончето ти да е борбено и смело и да оцелее newsm17 newsm17 newsm17 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Щом се удвоява ЧХГ-то не ще да е биохимична, никак даже! Аз вярвам, че всичко ще се нареди Hug Hug Hug Виж това кръвотечение е притеснително, питай доктора си дали не е подходящо да пиеш някакъв прогестеронов препарат в повече и лежи и почивай Hug.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 17:54 от .Надежда.

# 721
  • Sofia
Мише, може да е късна имплантация. Наскоро една позната забременя инвитро с късна имплантация - на 11-ти ден от трансфер на 4-ти ден имаше ЧХГ 18,92, след това се удвои, а вече е бременна в четвърти месец. И тя така беше отчаяна, но виж че всичко се оправи. Имай вяра и надежда мила, а ние ще се молим ембриончето ти да е борбено и смело и да оцелее newsm17 newsm17 newsm17 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Щом се удвоява ЧХГ-то не ще да е биохимична, никак даже! Аз вярвам, че всичко ще се нареди Hug Hug Hug Виж това кръвотечение е притеснително, питай доктора си дали не е подходящо да пиеш някакъв прогестеронов препарат в повече и лежи и почивай Hug.

Това е истински обнадеждаващо  Praynig Praynig Praynig

С това кървене днес мисля че изцяло губя надежда.. но утре ще се разбере Simple Smile Рано сутринта съм в клиниката и ще се види какво е, ако пак се е удвоило ще е истинско чудо..  Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз пък ще взема да ида да си купя един домашен тест, да го препикая, барем видя и аз две черти once and for all! Simple Smile

Прегръдки, Надежда, благодаря ти за надеждата, която ми даваш Simple Smile

# 722
  • София
Мишо,не си биохимична-щом се удвоява-всичко е наред. Биохимичната се казва така,защото може да се хване само с тест /както се случва при нас,когато сме ин-витро и започваме едва ли не от трансфера/-още преди да дойде време за преглед,ембриончето спира да се развива, стойностите започват да падат и си идва цикъла...възможно  е с малко закъснение. А твоите тепърва растат  Peace Ако кървенето все пак продължи,като видите точица,могат да ти сложат прегнил,но,преди това няма как,защото доки следи ЧХГ-то

# 723
Михо стискам палци утре да ни зарадваш с удвоен резултат newsm17 Дано това бъде последния кръвен и да преминете вече на УЗИ и това гадно кървене да свърши най - после мамка му (извинете) smile3512

# 724
Miho, аз имах биохимична от ин-витрото, първото ЧХГ ми беше 33, второто вече беше паднало 29. Ето това е биохимична. А при теб вече 2 пъти се удвояват стойностите, което е добре.
Стискам палци за голямо ЧХГ утре.  Praynig

# 725
  • Sofia
Аз съм с истинско кръвотечение и болки в корема + разстройство за разкош! Не знам сега дошло ли ми е, не е ли (не е обилно кървене както в цикъл, по-малко е, но изоообщо не е зацапване само) и имам менструални болки даже като съм пила но шпа. Утре ще стане ясно де.. но почти нямам надежда...

Благодаря ви за подкрепата, мили момичета.  Hug Hug Hug Без вас би било много по-трудно.

Упорита, ти защо не ни кажеш как е Бърти, нали се чувате? Бременна ли е или е тайна, че е бременна?  newsm78 newsm78

# 726
Мишо, чакаме и се молим за теб.
За спазмите магнезий помага ли на този етап? Нито кървенето, нито болките са фатални, имай вяра!

# 727
  • София
Мише,стискам палци за растящо ЧХГ Praynig

# 728
Мише, дано ни зарадваш днес след прегледа. Стискам много палци  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug

# 729
Упорита, ти защо не ни кажеш как е Бърти, нали се чувате? Бременна ли е или е тайна, че е бременна?  newsm78 newsm78
-----------------
Разбира се, че с Бърти се чуваме постоянно. Но е редно всеки сам да информира за себе си, когато прецени. Бих била дискретна с всяка една от вас!   bouquet
Михо Ши, дано всичко при теб се оправи!  Praynig

# 730
 :hug:Miho_She , миличка толкова добре те разбирам за кървенето, защото и аз го преживях през 2010 година и на мен също се удвояваще ЧХГ-то - беше стигнало до 300 и отгоре и накрая изхвърлих 2 -те ембриончета през един ден!!  Никога няма да забравя това преживяване!! Не ми се ходеше до тоалетна, защото изпадах в ужас при вида на кръвта! Освен това клиниката излезна в отпуск и нямаше кой да ме прегледа и ми отговаряха само на дежурен телефон, ходих при др. лекари в Пловдив и се чувствах оставена на произвола на съдбата! За това поех пътя към Истанбул и още поради ред др. причини, като неоткритият ми хидросалпингс!
Надявам се и се моля  Praynig при теб нещата да не завършат така!!
Сега да съживя малко темичката, ще ви съобщя радостна вест за моя приятелка , която днес направи вторият си тест и е бременна с растящо ЧХГ - вече 200 и отгоре!! Тя не пише във форума , но беше заедно на опита с Упорита и Бърти в Мемориал !! Бях ви писала, че ще ви информирам , ако има хубави новини!!
Miho_She  стискам палци за теб!!

# 731
  • София
Иеееее,Марги,супер новина  Grinning Да й минават леко и безпроблемно месеците до термин  Peace  Дано и Бърти скоро ни изненада с подобно потвърждение  Praynig

# 732
  • Sofia
Мили, момичета, благодаря за палчетата, те работят защото моето чхг пак е увеличено. днес е 74.8  Mr. Green може да не е високо за този ден (17 ден след трансфер) но от 4.91 аз си знам какъв път извървяхме с тази малка борбена душичка. Въпреки това, докторката не изглежда много обнадеждена, заради обилното кървене, което имам днес (което май намаля  Praynig Praynig) аз съм пълна с вяра и надежда, ще пазя леглото уикенда и в неделя отивам на котрола за чхг-то и живот и здраве във вторник на ехограф за точка. Трябва да я видим тази точка!!!  Praynig Praynig Praynig It ain't over until its over, както казва една приятелка  Mr. Green Mr. Green

Бъртичка  Praynig Praynig

# 733
  • София
Мишееее,браво  Hug Не спирам да вярвам,че ще пропуснеш пътя към Истанбул  Praynig А доки винаги е казвала,че няма значение какво показва ЧХГ-то,важно е тя какво ще види на прегледа...и,дано го види  Praynig

# 734
Марго,  Hug Hug Hug Hug, много благодаря, че споделяш такива хубави новини с нас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам лека и безпроблемна бременност на твоята приятелка  Peace Praynig

Дано са само такива вече, действа много обнадеждаващо, специално за мен защото тъкмо се бях заровила наново в дебрите на интернета да търся за тази пуста аденомиоза и забременяването (надявах, че цикъла ми след махането на миомите ще стане нормален, но все така си "тека"  Embarassed(извинете, че го пиша), дори получих малък кръвоизлив миналия месец, май и този натам вървят нещата и реших, че няма отърваване от аденомиозата  #2gunfire и рових как са нещата "на запад"  Mr. Green и като прочета подобна радостна вест и си казвам, че и на нас ще помогнат в Истанбул  Peace

Мишо, бременна си, Жоро няма как да се измъкне вече - "виновен" е  Laughing За всеки случай, продължавам да стискам палчета  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig      

Общи условия

Активация на акаунт