Ин-витро в Истанбул 4

• 59 061
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Nagy, аз съм май повече за март месец.  Дано се засечем. Засега ще си подсилвам организъма, че пак ми се появи ендометриозата и дагнозата ми е  ИЯР  Confused
Професор Кахраман не ми каза да се оперирам а директно да се прави процедура.

на няколко места вече съм чела, че в Турция не обръщат много внимание на ендометриозата!?!?

аз съм с ендометриоза и ми предлагат директно да правим опит, да не махаме кистата...

# 91
***Надежда***, на мен на трансфера в БГ ми върнаха един ембрион разделен на две и един на четири -проф.Кахраман каза, че за първи път чува за подобен случай, но ако продължават така може да реши,че в БГ това е практика ooooh!
И на мен ми върнаха един ембрион разделен на четири, един на две и един на шест. Това на втори ден. Само че аз това пропуснах да го кажа на проф. Кахраман. Оставам с впечатление, че в България наистина е практика да се връщат лоши ембриони и да се заблуждават пациентите, че всичко е наред.

# 92
Здравейте!
Искам да попитам нещо и аз.
Отивайки на първичен преглед се заплаща прегледа и спермограма?Цените за разчитане на резултати, означава ли, че ако си нося преведена епикриза от хистеро и ЦС ще плащам за тяхното разчитане или това се включва в прегледа?
Преди пункцията се прави ПКК , включена ли е в самият опит или се плаща отделно?Може ли ако се знае, че се започва опит да се направи ПКК тук и да важи до самата пункция?
Най-много ме притеснява ориентирането от даден хотел до спирка, а оттам до самата болница?
Как се свързвате с Кубра и всъщност какво и пишете първоначално?Искате веднага дата за преглед или по-скоро се информирате дали биха ви приели за пациент предвид състоянието ?
Ако ми издадат фактура от Турция би ли била призната примерно пред дадена Община, която прави някакво финансиране на двойки с репродуктивни проблеми, или това зависи от общината ни?

# 93
Мили мои, борбени момичета, напоследък не пиша, но наминавам периодично и чета как се развиват нещата при вас.

Нека 2012 е по-щедра и сбъдне повече мечти! Бъдете силни, не спирайте да вярвате, че ще се сбъдне и вашата мечта!

Мило Мими 26 честита радост! Нека бъде здрава и щастлива вашата Божидара, да ви радва много и всичките грижи да са зад гърба ви. Нали осъзнаваш, че вие дочакахте вашето сбъдване. Благословени сте  bouquet

Аз от три месеца съм на противозачатъчни и надеждите ми напоследък спят зимен сън.. Ноооо планът е този месец да направим нашия финансиран опит в България, така че ще заредя батериите на оптимизма пак.

А бе вие не си ли мислите за осиновяване? Индивидуално ли идва момента на човек за това или има някакво правило колко да се опитва опитва опитва.. Не, не че съм се отчаяла или нещо (аз все пак съм с един опит и на 30, не следва да съм се предала, и не съм се), но се чудя бе.. напоследък се чудя защо просто не си осиновим едно детенце и да си дойде всичко на мястото. Защо детето ни трябва да има нашите гени? Защо това е толкова важно за нас? Не знам  newsm78 newsm78
Ако си мислиш за осиновяване, просто трябва да осиновиш. Дори не е задължително да имаш репродуктивни проблеми. В твоя случай това ще е прекрасно решение. Освен това си млада и ще го отгледаш това дете. Аз съм на 40+ и още не мога да преглътна спокойно идеята за осиновяване, не зная защо е така, но човек трябва да следва пътя си според мен. Ето ти например няма нужда да рискуваш здравето си, да разсипваш финансите и нервите си, ако си готова да осиновиш. И не е нужно до си отчаяна, напротив. Това просто е различна потребност.

# 94
  • София
Здравейте настоящи и бъдещи мами! Аз се запътвам към Мемориал февруари за първичен. Да ви попитам - колко долу-горе продължава стимулацията в най-общия случай, за да мога да преценя колко дни отпуска да искам.

# 95
  • Sofia
Ако си мислиш за осиновяване, просто трябва да осиновиш. Дори не е задължително да имаш репродуктивни проблеми. В твоя случай това ще е прекрасно решение. Освен това си млада и ще го отгледаш това дете. Аз съм на 40+ и още не мога да преглътна спокойно идеята за осиновяване, не зная защо е така, но човек трябва да следва пътя си според мен. Ето ти например няма нужда да рискуваш здравето си, да разсипваш финансите и нервите си, ако си готова да осиновиш. И не е нужно до си отчаяна, напротив. Това просто е различна потребност.

Penkailieva благодаря ти за споделеното..   bouquet Желая ти успех!

# 96
Според мен осиновяването е много по-достойно, отколкото нашите жалки попълзновения (знам колко ще се втрещите, вие сте велики, аз не съм), но това е изключително трудно решение, което е още по-трудно за осъществяване. Винаги съм си мислела, че ще стигна до осиновяване, но ето, че все още не мога да събера сили за тази стъпка, а вече няма за кога да мисля повече. Затова се възхищавам на всички, които са го направили.

# 97
Момичета, мога ли да помоля някоя от вас, която знае как да преведа на английски перисалпингеални сраствания? Превеждам си документите за първичния преглед, та за това ми е нужно...

# 98
Надежда, perisalpingeal adhesions. Това беше лесно!

# 99
Ви-га Hug много ти благодаря!

# 100
Момичета имате ли инфо дали Пегасус ще летят отново до Истанбул?!!
Ако не те дали някоя друга компания лети на по ниски цени  newsm78
На първичния предглед ходихме с автобус, но за процедурата вече искаме със самолет.
Не ми се лети с прекачване, но ако няма директен и това ще се наложи , въпреки,че не ми се ще след трансфер да се прекачвам на самолет!!  Confused

# 101
Моята информация е, че Пегас летят през Измир, което е доста тъпо, но все пак е самолет.

# 102
Момичета къде се изгубихте,някой няма ли да заминава вече,какво стана с ИСТИНСКА,нейната дата за тест мина отдавна,защо не пише,дано ни зарадва стискам и палци!Нещо ново при вас,аз мисля да поизчакам повече и към март,април да направя и третия последен надявам се опит  Praynig

# 103
Лулу, аз на 16-ти съм на първичен преглед и в началото на април стартирам (дай Боже всичко да е наред и по план Praynig)  Като се върна от първичния, ще разказвам. С теб можем да се засечем, ако започнеш април Grinning

# 104
llullu,момичета  Hug Hug Hug
И аз се чудех какво става с istinska. Надявам се всичко при нея да е наред и да е вече бременна.
Аз изпратих по и-мейла на Кюбра моята цветна снимка и резултата от кариотипа миналата седмица, но тя нищо не ми отговори.  newsm78Тези дни пак ще й пиша, за да разбера дали ги е получила и дали са ясни.
Иначе аз се глася за процедура някъде около месец май(ако не ми мине котка път). Дано всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт