Ин-витро в Истанбул 4

• 59 069
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря зa oтговора, Надежда! Ще включа и аз Q10 към моите витамини, бях забравила за него.

llullu, наистина се надявам, че момичетата са бременни щом се покриват. Дано да е така! На нас би ни било полезно да чуем хубави новини в тази темичка, така че се все пак се надявам някой да се включи с такива.

Miho_She, стискам палци за голямо ЧХГ! Hug

# 691
  • София
Мишо,стискам ти палци ЧХГ-то да расте още по-уверено и да ни "изоставиш" в най-скоро време...дано се пребори това ембрионче  Praynig Hug
ИКСИ,мисля,че няма да имате никакъв проблем с намирането на жена-дано плановете ти тръгнат,както си ги организирала  Hug
Надежда,червеното винце по чашка е дори полезно,не му мисли много. "Най-дългата " ми бременност,беше,когато не се ограничавах от нищо-каквото има да става,нищо не може да го спре,в противен случай, и на челна стойка да стоим,като не е писано ..... Tired

# 692
Мишо, и аз стискам палци  и силно се надявам ЧХГ-то да е нарастнало и да си отдъхнеш и да започнеш да мислиш като бременна  Peace Praynig

Аз пък да призная, и двамата пушим за "сметка" на пиенето. Когато смятахме алкохола за сватбата на човек и аз "компетентно" предложих по 150 гр. ракия на човек и две чаши вино и всички много ми се смяха  hahaha hahaha hahaha, но аз пия рядко по една чаша вино на вечер и затова. И скоро чух по телевизията за домашното производство на ракия и вино и като чух 1 тон на човек вино и  Shocked #Crazy, а милото се скъса да се смее и все ми казва - ако всички са като теб, ще фалират фирмите за алкохол  Laughing Цигарите не ги пуша по много, само сутрин и вечер, общо до 10 най-много на ден ( сигурно на непушачите ще се стори много и те като мен за алкохола ще  Shocked Laughing), но когато започвам стимулация постепенно ги намалявам и спирам изобщо след трансфера.

За добавките, ние сутрин се "черпим" с прополис и мед с пчелно млечице и прашец и фолиева. Отделно закусваме мляко с пшеничен зародиш.

Надежда, можеш на разчиташ на мен за културната програма. Вече си вадя разпечатки, само дати не съм слагала кога какво да посетим, ще го направим заедно  Peace Hug

Пожелавам на всички, които пишат към момента тук, до края на годината най-много само да навестяват тази тема и да предават положителния си опит на други борбени момичета  Peace Praynig Hug

# 693
Пожелавам на всички, които пишат към момента тук, до края на годината най-много само да навестяват тази тема и да предават положителния си опит на други борбени момичета  Peace Praynig Hug
Дано така да бъде, Люси!!! Толкова много ми се иска.
А прополиса на таблетки ли е или натурален? Никога не съм вземала такова нещо. newsm78

# 694
Ние си го правим сами. Замразяваме "пръчката" във фризера, после се начуква и залива с водка. Две седмици разклащаш и после по една чаена лъжичка, разтворено във вода пием сутрин на гладно. Само не знам съотношението водка : прополис, че милото го прави ( облепва и буркана защото трябва да е на тъмно разтвора)

# 695
Благодаря ти за отговора, Люси.   bouquet

# 696
Люси Hug  bouquet Сигурна съм, че ще си прекараме прекрасно, а вътрешното ми усещане, че това ще бъде успешният ми опит, само допълва цялостната картина Heart Eyes На мен цикълът ми реши да не ми прави номера, така че очаквам да тръгнем към Турция около 5-6-7 април. Люси, идеално ще се засечем (дано не ни мине котка път) Hug

Жълта роза, относно прополиса, може да си вземете готов разтвор от аптеката - аз пия такъв. Пише на опаковката клеева тинктура 30%. Добавям към чая си 10-20 капки, но е ужасно горчиво и въобще отвратително. Ех, какво ли не правим в името на сбъдването на мечтата ни Tired

Момичета, явно всяка от нас си има по някой порок (винце, цигарки...), но все пак мисля, че когато се употребява в малки количества, едва ли е толкова вредно. Току-що написаното е по-скоро за мое успокоение май Laughing Mr. Green

# 697
 така че очаквам да тръгнем към Турция около 5-6-7 април. Люси, идеално ще се засечем (дано не ни мине котка път) Hug Супер  Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug. То и ние така, от 8-ми трябва да сме там  Peace

че когато се употребява в малки количества, едва ли е толкова вредно. Току-що написаното е по-скоро за мое успокоение май Laughing Mr. Green Не,  съгласна съм абсолютно, както се казва прекаления светец и богу не е угоден  Grinning
[/quote]

# 698
И ние към 4-5 трябва да сме там!!  Peace

# 699
# 700
Люси страхотна ще е априлската групичка   bouquet

# 701
сигурна съм в това  Hug Hug Hug.

# 702
Ех, как ви изпускам аз..... , ама Кахраман каза - 3 месеца почивка, така че ако всичко върви по план - около 7 май ще ходя. Жалко, че изтървам такава хубава компания!

# 703
Щом така е казала  Naughty Simple Smile  bouquet Сигурна съм, че ще има "силна" майска групичка също  Peace

# 704
  • Sofia
Момичета, да си споделя и при вас, моето чхг днес се е удвоило, но е ужасно нискооо 30.32! Но пък е удвоено  Praynig Praynig Praynig Praynig Днес ми е 15 ден от трансфер на 3ти ден. На 13 ден беше 11.93, а на 10 ден беше 4.71. Изобщо не смея да се зарадвам, защото имам и зацапване към леко кръвотечение, което беше кафяво в началото, а сега е и розово и имам предменструални болки, а бе жива да ме ожалиш  ooooh! ooooh!  Simple Smile Изобщо не искам да съм неблагодарна, това е Божията милост, но ужасно се страхувам да повярвам, че съм бременна, защото нещата не изглеждат да вървят на добре.. продължавам лекарствата и инджекциите, в петък пак на чхг  Praynig Praynig Praynig Благодаря ви за стиснаките палчета, работят!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт