Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Май Чопи питаше за промивки с физ. разтвор.........
За физиологичния разтвор щях да пиша - пръскам в нослето през ден-два.
Аз питах, да. И благодаря Ви, че все пак получих 2 отговора   bouquet . Очаквах по-малко.

# 556
Ние ще празнуваме мнооого по домашно, само ние четиримата, баща ми, брат ми и дядо ми... Боже, сред колко мъже живея!

Нощни, мисля, че е крайно време да подсилиш редиците ви с една девойка  Wink

Анабела, много съжалявам! Знам колко е трудно... Милата животинка...  Cry

Тути, магаренцето изглежда много яко! Нели как реагира, харесва ли го? И аз се чудех по едно време дали да взема такова, но не бях сигурна дали ще се хареса.  newsm78

А дали по заведенията искат задължително сертификат? Утре ще питам там, където ще празнуваме ние, че нашта торта е без, да няма гафове.  Thinking

Бебеш, чака те голямо изпитание, но всички тези трудности са в името на щастието на Тея! Тя ще се справи отлично, аз вярвам в нея!  Hug

# 557
Бебешондел,страшно звучи!Но да идва и да минава по-бързо,че да се избавите и всичко да остане зад гърба ви. Praynig......Ох ,наистина настръхнах. Crazy
Анабела, Hugпонякога това е по-добрият вариант!
[/color]

самата операция звучи още по-страшно, като я знаеш в детайли особенно

# 558
Анабела, съжалявам за котака, толкова обичам, а си имах и аз еднин Сивчо- същия като котето от рекламите на Уискас, като го видя и все се разчувствам.

Тути, имаме същото магаре, само че много по обикновено- гумено и червено и Красуна яко го язди, само да го види и почва да цъка с език, голям кеф ей  Crazy

Еления, неосъвършенстваниза 3-4 месечно бебе-да. На годинка вече малко по-трябва да са се осъвършенствали, въпреки, че пак има и изключения. Споменах най-четата причина за притеснения на родители в повечето случаи-неоснователни. Разбира се ако е основателно най-добре да се хване навреме. И това е от детски офталмолог и то може би един от най-добрите за Варна казано, не от ЛЛ.  Naughty  Псевдо страбизъм се казва.
Иначе ние ще я водим пак след 4-5 месеца да видим дали диоптъра е спаднал под 3(т.е. дали го израства), ако не ще се наложи да сложи очила.

# 559
  • Сандански
Здравейте в късни доби  Wink

кака рала радвам се,че Марти е добре.При всички положения това е по-щадящия начин от намеса на хирург Hug Много жално ми стана като написа как се гуши в тебе Марти - проблеми ли има,сподели ако искаш Hug

еления как е Викчо.Има ли последици от удара?

Тути страхотна е зебричката.И щом и Нели и се радва - супер!Аз за Коледа се чудех точно на същата(защо ли обаче ми се върти цена 20 лв.в главата Thinking) не я взехме и сега съжалявам - но идва РД все пак Twisted Evil

Анабела  Hug милото котаче,но в повечето случаи това е най-добрия вариант.

Бебеш ще се наредят нещата ще видиш Praynig Hug

А главата и Божидар си я върти много,особено като някой от батковците му каже "Върти глава!" Laughing
Той нещо ми кашля от вчера и е страшно кисел.Ако и утре е така мисля да отскоча до педи,че от четвъртък съм на работа Tired

Елч ти от кога се връщаше?

мамо зайке защо ги правите тези изследвания?Проблем ли има някакъв или ви ги търсят в яслата?Как е Калинчо,понася ли му ясления режим?

Ох,много писах,ама по веднъж на ден ми се полага EmbarassedХайде лека вечер и приятни сънища Hug

Гале,забравих да те питам как е Вико сега?Оправи ли се вече или още пиете АБ?

# 560
Да оздравяват всички мъничета и да растат все така палави.
Еления - как е Вики - послушанко  Mr. Green
Рая - от тръшкане и не знаене какви ги върши е със синина на слепоочието и огромна цицина на главата. Ще се утрепе от инат. Ни гушкане, ни нищо помага ви казвам, по- лошо става. Накрая спрях да и обръщам внимание, но тя се изпотрепа. Сложихме я на леглото - удари се в таблата - е не знам. И така рев 40-50 мин.... ooooh!
Chopi - защо да промиваме носа редовно....трябва ли - аз нищо не правя..
gali&presi - как е Вики - оправи ли се. Това с тъпанчето е ужасно, аз като малка непрекъснато бях с пукнати тъпанчета - страшна болка. Тук им слагат едни тръбички в ушите и като че ли помага.
Торта поръчах голяма и вкусна - не е красива като вашите, но така или иначе Рая не разбира, а ние сме тумба голяма 30 човека. Където и да ида и на другия край на света, пак не можем да празнуваме в "тесен кръг". Здраве да и приятели да има.

# 561
Пепинка, много инато това твойто човече!   #Crazy Все забравям да те питам дали мина онова посиняване, което те притесняваше?

# 562
  • sofia
Когато Ирен беше бебе препоръчваха всяка вечер след баня да пръскам от физ. разтвор. Сега при Лия само при нужда ползвам.

Утре ще ходя с Ети при Бебеш. Бях обещала да пиша.

# 563
  • Велико Търново
Ох, момичета, и аз с патила се включвам.
Току що се прибираме от Бърза помощ. Премазахме кутрето на Калинката на касата на вратата.  Cry.
Нокътчето е прекъснато, пръстчето стана двойно, и има открита рана на мястото на прищипването. При което, чак се чудя как няма счупено. 2 часа висяхме, докато се намери кой да разчете снимката. Превързаха пръстчето. Сега милата спи, като с другата ръчичка си държи болното пръстче.
Знам, че ще й мине като на кутре, ама като си представя как боли и ...  Sad

# 564
  • София
Тонита   action032 милото детенце, бързо да й минава, наистина добре, че не е счупено  Hug

Аз пък онзи ден щях да я смачкам малката, говорех по тел. в кухнята и да взема нещо от един шкаф, на заден ход и тя в краката ми, допълзяла при мен, на косъм беше  ooooh!

# 565
Милото Калинче  Cry ДАно да не я боли дълго пръсчето Sad

Абе тук нали имаше някои бебеправещи януарки ? Някой някакви резултати ? Че да не съм само аз ... Mr. Green  Ние ще си имаме живот и здраве едно септемврийче-авргустинче Simple Smile))
Тонита , може да те подпитам това -онова по-нататъка ,че гледам ,че и ти имаш сладкиши с малка разлика  
Heart Eyes

# 566
  • ул. "Мечтание"
Ние ще празнуваме мнооого по домашно, само ние четиримата, баща ми, брат ми и дядо ми... Боже, сред колко мъже живея!

Нощни, мисля, че е крайно време да подсилиш редиците ви с една девойка  Wink

Ха дано...
Макар че точно в момента единственото, което искам е да хвана гората!  Tired  Confused

# 567
Тонита, много неприятно, горката Кали, дано не я боли много пръстчето  Hug

Роси, честито, много се радвам за теб, аз те знам от зачатие, радвам се, че този път е станало лесно бебчето. Пожелавам ти една сестричка на сладкия Марио  Simple Smile

Анабела, много гадно, горкото коте, но щом няма шанс може би е по-добре, поне да не се мъчи животинката. И аз се тормозя покрай моя котарак, май ще го кастрираме, много започна да припикава и мяука по цяла нощ, нашите не могат да спят. Много ми е гадно, имам чувство, че ще ни намрази. Той е на 5 години, ставал е много пъти баща и незнам колко е хубаво да се кастрира сега. Има ли някой, който си е кастрирал котарака по-късно, дали ще спре да маркира и да мяука, защото казват, че е хубаво да се кастрират като малки, а не толкова късно. Много ме е страх и от самата операция, да не вземе да му стане нещо.

Сега на годинка ни изследваха кръв, казаха ми да занеса урина, ама не мога да събера. Миналия път така и не успях с тези колектори, сега мислех на гърнето да я държа ама пак не става, не иска на гърне и това си е, голям рев пада, явно и сега няма да мога да взема урина.

# 568
сега пък ни болят ушите  Laughingимаме 37,8 и ни капаха отипакс . вече ми е смешно, остана ли нещо да не ни е болямо или прекарало  Laughing сега будува и неще да спи

# 569
  • Варна
Ох Бебеш нямаше край!Отипаксът поне има лидокаин,дано да я успокоят малко PraynigДобре де,тоя АБ не действа ли хич,каква работа върши?Температура имате,към ушите е тръгнало.Защо не го сменят тези хора!Викчето още на 2-ри прием спа като къпан,хем му беше спукано тъпънчето.
Дано спре да я мъчат разните болести душичката Praynig
Тонита HugДано утре е по-добре Калинчето и да не я боли много пръстчето  action032
Момичета благодаря,че попитахте за Викчето.Последния АБ го пихме на 6-ти(голяма мъка беше),тогава ни беше и контролният преглед-възпаление напълно овладяно,перфорацията е започнала да се затваря.Пак на контролен сме на 20-ти и Док каза,че в този период вече би трябвало да се е затворила напълно.
rossy-pm Супер новина Heart EyesПак ще си гушакш малко-сладко бебче Heart EyesЛека и спокойна бременност ти пожелавам!За тази година поведе крак GrinningХа дано и другите бебеправещи скоро да се похвалят с благата вест!
Забелязали ли сте на вашите бебоци да им мирише дъхът?Викчето май от няколко дена го усещам.Дано сега не се е прецакало коремчето пък от този АБ,че на няколко пъти не му дадох Биогаята.Отделно снощи се буди няколко пъти и видимо нещо го мъчеше,не е ушето-пробвах.Като сложих затоплените костилки и заспа.
Голям чаршаф EmbarassedСори,ама пак се буди и аз само захождам и донаписвам EmbarassedКрай!
Лека нощ на Тейчето smile3524

Общи условия

Активация на акаунт