Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • София,
Eхе Бубе звучат страхотно тези картофки, и аз често правя в плик, но ги режа по наситничко! Да оздравяват бързо малчуганите.
Ние се прибрахме от партито, децата бяха като развързани Mr. Green, добре поиграха, много хубаво си изкараха !
Шуши ти хубаво ще ми ги изпратиш тези речници, ама на файлове ли са, айде утре ще ти пиша на скайпа да видим. Аз иначе купих някакъв друг като не намерих този който ми трябваше, и той го занесе в училище, госпожата го е харесала, всъщност и той е с някакъв диск, но незная защо неможахме да го отворим нито на компа, нито на ДВД-то, явно нямаме кодеци ли какво?
Ками радвам се че си се свързала най после с Галя, какво ти даде за Виктор, а за Вентолина какво ти каза?

# 436
Добро утро!
Да почерпя за рождения ден на Надина!Днес става на цели 7години!За беда в 6ч.сутринта се събуди с температура и сега лежи изтощена!Партито за днес ще го отменям за събота.Ще трябва да звъня на майките и дано няма проблем.Озовахме се с две торти без деца и парти,но какво да се прави.Така е при децата.Да беше утре се разболяла ама на.Няма да се ядосвам,такова каквото е.

# 437
Добро утро
Честит рожден ден на прекрасната Надина!Нека бъде много щастлива ,обичана и здрава  bouquetЯнче честит празник HugБързо да оздравява куклата Praynig
Бубе бързо оздравяване на всички  Hug
И аз започвам да се разболявам,боли ме гърлото от снощи и се тъпча с осцилококцинум.
Дани за Вико ми  даде една калкареа,ама й забравих името по натам и каза да спирам Вентолина.Ако ме е шубе да го дам още ден ,два ,но по веднъж в деня.Вчера съм го давала само един път,за днес ще решавам в движение.Ева също пие лекарство ,защото има лека Т и гадни сополи ooooh!Тя спа неспокойно и само бърбореше насън,Вико беше добре през ноща.
Галя каза ,че студеното време е укротило малко грипа и сега е в по лека форма  Mr. Green

# 438
Дано да е така с укротяването на грипа.Тя надина засега е с 37.5 надявам се да не вдига повече,но ще видим довечера.Тя спа неспокойно обаче аз бях труп снощи а и не очаквах,както ми казаха другите майки този грип така почва изведнъж и направо с темп.

# 439
Яна да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet Не се ядосвай за развалените планове. Така ще сте си само вие.

# 440
  • Бургас
Добро утро,

Честит рожден ден на Надина. Бързо да оздравява и да расте все така прекрасна.  nbirthday

Ками, мое мнение е че грипа не се укротява от студеното време, просто болните се прибраха в къщи и не правят кръстоски между грип и кокита  Mr. Green

Ние удържаме фронта, само малко по-често вчера се закашляше  Rolling Eyes дано нямам изненади. Иначе въпреки студеното време го изкарвам за няколко минути навън да глътне въздух и то милото, все затворено стои.

# 441
  • Асеновград
Честит рожден ден на чаровната Надина , да бъде много здрава , щастлива и все така обаятелна , повтарям се , ама в Надина има магия   bouquet!Не се ядосвай за другото , в събота ще стане по-хубаво парти , а днес ще си празнувате семейно.
Ние снощи правихме парти в стаята на бате Дари  Laughing , направих пица и там вечеряхме , Тедо си облече дънки да бъдел "готин"
Болничките да оздравяват , здравите да не се разболяват.

# 442
  • София
ДУ
Дани да ти е жив и здрав,на патерици.
Яна много здраве и щастие на Надина!!!Бързо да се оправя.
Шуши може от бактробана да се разкашля ако слагаш.
Ники и той се разкашля,точно седмица на градина Twisted Evilподозирам че е нещо от салона по карате Whistling
Вико може да даваш сиропа на др тайс,този дневния,но за тези които са на Х нестава че има мента,нощния не пише за мента,но....а и с билката по ефтино и сигурно че е количеството т.живовляк

# 443
  • sf
ДУ
Днес на мен се падна да возя Вико на градина  Rolling Eyes  -16 показваше колата, докато я изчистя ми замръзнаха ръцете, направо ми се ревеше . а уличките около градината са със страшни коловози, едва се разминаваме, и така носи колата, отврат ми е.

Ками, ти нямаше ли инхалатор? вентолина на инхалации е много по-бърз и по-щадящ.

Честит рожден ден на Надина! Много усмивки, игри и приятели! И здраве за цялото семейство!   bouquet  bouquet  bouquet

# 444
Честит Рожден Ден на Надина   bouquet  bouquet
Честит Рожден и на Ицо /малко на патерица  Embarassed/   bouquet  bouquet
Бързо оздравяване на всички болни - и малки, и големи  Praynig
 Hug

# 445
  • София,
ДУ
Яна много съжалявам че е болничка - милата рожденичка, представяш ли си какво и е на нея, толкова го е чакала това парти и сега, навсичкото отгоре и е лошо. Дано се оправи бързо, и все пак партито ще се сътои, важното е да е здравичка! Пожелавам и много щастие и весело детство!!! Hug
Били Тедо ме очарова, браво на детето, то и с дънки и с анцунг все си е готино, ама примерът е важен Mr. Green.
Вики Ками има инхалатор, но малкия тнеще да седи на него, сещаш се и ти в началото колко беше трудно докато убедиш Вико, а и докато самусети че му става по добре като диша, НО Викторчо на Ками е още много малък и две минути инхалация е борба и рев, уплаха - от който няма смисъл, а и той щом вече е добре.
Ками калкареята е вече за влажната кашлица, да се оправят барзо и двамата, Ева от какво вдига температурата, гърлото как и е. Нали скоро не я е боляло ухото отново?
Хайде приятен ден на всички! Аз ще сготвя нещо и сядам и аз да работя! Peace

# 446
  • Бургас
Да, Иве, може и от бактробана да се е разкашлял. Но днес още не съм го чула, сополите и те не се чуват...ОбАчеееее.... имаме си две издайнически пъпки с мехурчета... едната на крачето другата на кръста  Twisted Evil очаквам ошарване с пълна сила  ooooh! и то точно преди изпитите ми. Дано я изкара леко, че не ми се мисли.  Tired

# 447
  • Асеновград
Леко ще е Шуши , по-леко отколкото очакваш  Hug.

# 448
Янче, честита ти рожденичка! Много да ви радва, да е щастлива и да е здрава. Дано бързо й мине и да спретнете хубаво парти в събота  Hug   bouquet
Да се опряват и другите болнички  Praynig
Нашата Булсат-карта тотално изчезна  Twisted Evil Уж видях, че я взел, май я вдигнах някъде, ама сега я няма  Rolling Eyes
И по ТВ снощи казаха, че грипа в това студено време по-бавно се движел  Simple Smile
Шуши  Praynig  Hug

# 449
Янче и Ева ми поддържаше два дена ниска Т,сега вече няма,но има такива секрети от носа с един чуден цвят Sick.Казва ,че я боли като се наведе надолу ,явно кара синузит.Галя обясни ,че в момента грипа удрял точно там и трудно слизал по надолу.
Вико вече свикна с инхалатора и дори сам ме вика да му го пусна GrinningИ аз исках Вентолина да го давам през него,ама много се опъваше в началото ooooh!Сега още се чудя дали да дам доза днес newsm78Дани ти спирала ли си го изведнъж?
Този готин Тедо Heart Eyes
Шуши Hug,дано я карате леко.Другите вкъщи боледували ли сте я?
Наумил си е Пепи ,че няма да гледате Тв и това си е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт