Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 798
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • sf
Аз съм спирала изведнъж вентолина, още на Вероника,едно време. тогава още не знаех,че не се спира така, не забелязах проблеми.

# 451
  • София,
Спирала съм Ками, само че аз съм го правила инхалаторно, но ми се е случвало да видя че примерно не е за Вентолин - понякога като прави ларингиални пристъпи - инхалаторния вентолин я дразни повече и още повече я разкашля, и съм го спирала какво да правя, ти си реши де, ама виж първо може би как ще подейства калкареята и тогава! Peace

# 452
  • София
Плавно се спира ама с една доза как плавно да го спреш? Joy
Дани съм я признала за алопатичните лекарства,ама като каже "калкареята е за влажна кашлица"и ме разбива Peace
Шуше моите така първите два дни бактробан добре и после почва да изсушава да изкарва някакви сополи иди го разбери това лекарство.леко да го изкарате,дано не е по добре.
Бях до Х за Ники даде лекарство,моля се да не се е влошил на дг.

# 453
  • София
Честит рожден ден на Надина! И аз като Били ще се повторя от предните години, но нека винаги остане така магнетична! И да е здрава и щастлива, разбира се!

Честит рожден ден и на Ицко, да е много здрав и много щастлив!

Значи Тедо така, а? Той покрай тези по-големи каки и батковци ще видиш как отрано ще стане пич и половина  Laughing

Мимозка, ние сме с един нов приемник на Булсатком и картата е зад едно капаче, което се отяваря трудно (ама аз нямам ни един син вкъщи, де Laughing) .

Шуши, да ви размине леко баба Шарка!!!

Ками, не мен ми е трета седмица от вируса в момента и от няколко дни изпитвам типично синузитни симптоми - в петък като ходих на лекар още ги нямах. Вечер особено ме боли глава и усещам напрежение м/у носа, гърлото у ушите, все едно в главата ми има налягане, и за първи път ми се случва като се наведа да усещам налягане в сливиците...Това е най-изроденият вирус, който съм виждала досега. Чак се радвам, че Кая беше с АБ и бързо се оправи.

Уинкс, как мина вчера?

# 454
  • София,
Дани съм я признала за алопатичните лекарства,ама като каже "калкареята е за влажна кашлица"и ме разбива Peace

Joy  А Иве, аз първо още се уча, и второ в последно време ми е направило впечатление нашия хомеопат, а и други че точно "за по влажна кашлица" изписват калкарея, но си права де, особено класическите ХЛ не се изписват на база симптом. Аз обаче си имам едно такова изкривяване от алопатията явно, но много съм се сблъсквала и много съм чела, и сега ми е доста трудно с хомеопатията. Неможем да се разберем понякога с хомеопата, защото аз му обяснявам симптомите и особено при Вероника, ама той уви не ме разбира и ме пита съвсем други работи, и естествено не ми предписва правилното лекарстов за нея, последния път и на мен няколко пъти ми сменя лекарствата и нищо, та си пих и аз АБ, сега също! ooooh!

Айка хич не е за подценяване вируса наистина, по добре пак иди на лекар и да ти изпишат и на теб нещо. Синузита е опасен, защото може да стане хронич и тогава уви е много трудно и дълго лечението!
И аман само за болести и вируси си говорим, а на мен ми бръмна главата от допълнителни споразумения - цял следобед пиша, сигурно около 50 написах Shocked. Смятам да приключвам вече, работният ден приключи! Сега ще си дойдат и другите работници и ученици! Hug

# 455
  • София
Дани точно за това не ти улучва лекарството,защото ти му говориш за симптоми а те са много и е трудно да отсее най важния!!!
А синузит от 10 години при мен го оправих с хомеопатия и един прием на лекарство.А и той с АБ не се бори,само се влошава следващия път,изпитано на гърба ми.
Ама настана студ и вятър излезна Twisted Evil много бавно минава тази зимаДа се разхвърляме малко да ни дойде настроение,да минат болести.........

# 456
  • USA
Много благодаря за стиснатите палци! Добре мина вчера. Hug

Честит рожден ден на Надина! Много да е здрава, разумна и щастлива!   bouquet Янче, ще го отпразнувате, не се притеснявай. Имате още цяла година за напред Simple Smile. Така хем ще има 2 рождени дни Simple Smile.

Много болести станаха в темата. Дано да се оправят и дечицата и майките.

# 457
  • София
Уинксче как ти е главоболието?
Сподели във фейса за какво стискахме палци?

# 458
Здравейте
Честито  на Ицко и Надина .Да са здрави и щастливи.  bouquet
Шуши  Hug
Аз пак съм на работа .Снощи се прибрах към 10 и нещо , а днес съм тук направо ще ме забавят децата .

# 459
Смениха ни приемника, но е без капаче  Mr. Green Айка, една позната сподели, че Ибупром-синус й е помогнал за синузита  Hug
Вчера гледах "Тетрадката". Ми никъде не плаках, една приятелка ми казаха, че съм станала корава  Laughing
Кирова  Hug

# 460
  • София
ДУ
Айде и Ради да не стане назад,кашля и Т 38.Този грип имали кашлица и с каво почва?
Оставих ги,по точно се върнахме от вратата ooooh!
Варя обелки от лук да видим дали ще помогнат за суха кашлица Praynig

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 08:57 от Ива&СиЕ

# 461
  • sf
ДУ
Така хубаво се наспах ,а времето навън ми разби настроението  Sick
Иве, да се оправяте бързо.
При Вико имаше кашлица и сополи,отпадналост,но нямаше Т , та не знам дали въобще беше грип.
Давам му на \Др тайс нощния сироп, има видима промяна,вчера въобще не е кашлял.

# 462
  • София
От всички сиропи билкови не лекарствени,от нощния на тайс съм най доволна.
Опропастих лука за чай,отнесох се и той извря,остана една лъжичка е ще я дам,ударна доза.

# 463
  • Бургас
При Вико имаше кашлица и сополи,отпадналост,но нямаше Т , та не знам дали въобще беше грип.
Не е било грип, нещо грипоподобно ще да е било.  Peace
Иве, ако е свинския грип Т ще е над 38 и трудно=невъзможно се сваля, и кашлица има и всичко си има.  Sick
На кривчо миналата зима нали от там му тръгнаха проблемите  ooooh! Тази година е ваксиниран, надявам се да нямаме близки срещи с грипа.  Praynig

Майко мила какъв сняг вали навън  ooooh! омръзна ми вече, айде лято да идва вече  Sunglasses

# 464
  • София
Свинския го карахме и ние мин.година,той повтаря ли?
Незнам какво е но с тези болести на работа немога да тръгна,добре че нямам шеф че нямаше да може Praynig

Общи условия

Активация на акаунт