Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
 Rolling Eyes не знам дали повтаря, някои казват че добива имунитет, ама нищо не пречи да е някои от останалите щамове дето вилнеят.  Tired Дано се оправят бързо хуните.  Hug
То и аз добре че само лятото работя, ама и сега имам да подготвям неща и все търся варианти.  ooooh!

# 466
  • София,
ДД
И ние сме си в къщи! Навън направо вятъра свири - ужасно е!
Иве да се оправяте бързо. А за грипа честно казано при всеки различно протича! У нас например Ицко го донесе, не е вдигал Т изобщо, но два дни ставаше странно червен, червен на бузите и го втрисаше на моменти, кашляше сухо. Давах ХЛ, но не му помогна и веднага му слезе от гърлото в трахеята и направи бронхит! При Вероника пък започна с лека отпадналост, същото зачервяване на лицето, втрисане но и Т, първо 37,5, постепенно я покачваше - даже имаше и странен момент - става от сън, потна, преболичам я, меря Т 35,7 и за няма и петнадесет минути - изведнъж я втресе, ама цялата се тресеше и трепереше и вдигна 39,5, веднага избиха налепи на сливиците и направи ангина! Сега при мен - същото втрисане, все ми е студено, нямам Т, даже е под нормалната, аз по принцип рядко вдигам Т, даже понякога хомеопата ми дава първо лекарство за да вдигна, но и това не става Mr. Green, и слиза и при мен веднага надолу, вчера даже имах чувството че ще умра, едва дишах, страшно ме боляха гърдите отпред и отзад гърба, кръста, изобщо всичко ме болеше и немошех място да си намеря, почнах и аз АБ и най - важното инхалации с Вентолин и на втората вече съвсем друг човек се чувствах, нощес си спах нормално - само дето кашлях доста отвреме на време и ставах и си правех инхалации на 4 часа. Но секретите са едни жилави, че и  с кашляне трудно ги изкарвам и свиря като дишам отвреме на време като свирка Mr. Green, днес съм вече по добре де, направо коренна промяна!
А аз на Ицко давах сироп Ен- Ти тус, ама не видях кой знае какъв ефект от него, а толкова ми го похвалиха, докато не почна АБ - то и той се скъсваше да кашля и казваше че го болят и гърдите и гърлото направо го раздира от кашлицата, все едно го реже с нож като кашля!
Така че при всеки протича по различен начин, гадния грип, ами вече да се маха! Аз пък що си мисля че грипът какъвто и да е свински, птичи, си повтаря, нали мутира и има някакво видоизменение така че спасение няма, дори ваксините не са гаранция! ooooh!

# 467
  • sf
Аз никога не съм вдигала Т, каквото й да съм карала и като малка . Даже помня,че карах някаква шарка след брат ми и въобще нямах Т, направо пъпките, така се шашнаха всички.
Та мисълта ми е,че някои хора не вдигат Т, което по принцип не е добре.

уф, завряли сме вкъщи, само се менкаме пред компа и тв-то,  #Crazy

# 468
При Никола вирусът преди празниците започна изведнъж с висока темп.,при Надина пак така,нямаше кашлица,хрема,нищо.
Аз пък като малка постояно вдигах темп. с повод и без повод,когато се притеснявах,когато се страхувах,преуморявах,така продължи до 22рата ми година,след тази възраст ми се промени много организма,немога да си обесня.Обаче си спомням,че като бях на 20г. пораснах с няколко сантиметра,много страно ми беше,незнам възможно ли е на тази възраст още да растеш?
Вчера окрасихме апартамента ,вратата с балони и други,направих на Надина маникюр с лепенки,педикюр,какво ли не за да й оправя настроението.Вечерта й поднесох парче торта със седем свещички,пяхме и духахме всички,стана й добре.Много тъпо,че и подаръкът й от мен за 7те годинки,специален от мен за нея остана скрит в стария апартамент и в това лошо време и грипа неможах да ида да го взема.Днес до обяд имаше 37 и 5 и през нощта вдигаше,ама сега няма,дано се оправи и дано Никола не прихване!
Иве,бързо оздравяване!И на всички болни,да се свършва вече с тези зимни вируси!

# 469
  • Бургас
Възможно е, Яна. Доказано е че човешкия организъм расте до 24 годишна възраст, по принцип, нищо че повечето спираме много по-рано да растем Wink

Ние днес вече отидохме на лекар. Официално сме с варицела. Стрептококите пневмония като че сме ги овладяли. Дано нямаме усложнения. За сега не е много опъпчен, вчерашните две пъпки се бяха спукали сутринта.  Thinking

# 470
  • София
Шуши честито,думи нямам,да мине по безболезнено и бързо.
38.8Т бяхме в банята да го освежа,като се закашля и повърне храчки Sad

# 471
Шуши,дано мине леко!Пази го много и след това,защото имуната система отслабва от варицелата а сега е пълно с вируси.
Иве,кажи подейства ли отварата?Много е гадно с тези темп. за толков агодини така и не свикнах и все с епанирам при темп.Повтарям си че е за добро,но си ме е шубе и тва е.

# 472
Уф, и Косьо е контактен на скарлатина. Оплака се, че го боли гърло и крачето. Не знам дали си измисля или е лепнал нещо и са симптоми.
Болничките да оздравяват  Hug

# 473
  • София
Ох, много болни, да оздравятат бързо!!!

Дани, ти защо реши да вземаш АБ, ако е грип?

Сега като коментирате, се замислям, че може би мъжът ми затова сега го изкара най-лесно от трима ни - той миналата  година кара свинския грип и го бяхме изолирали в едната стая. НАпълно е възможно сега да сме карали пак това.

Иве, при нас този грип сега започна директно с кашлица. При мен първо кашлица, после Т.

Янче, какъв е подаръкът? Стана ми любопитно.

# 474
Ами поръчах да ми нарисува един художник бащата на моя приятелка картина.Картина на Пипи дългото чорапче.И голям тормоз с тази картина изживях щото не ми хареса и я връщах и драми и тя ми е приятелка,ама в крайна сметка стана нещо.Неможах да я рамкирам и надпиша,неочаквах че така изведнъж ще почна работа пък в лошото време ме затрудни,но в крайна сметка картината е налице и другото ще направя.

# 475
  • USA
Иве, то при мен все има за нещо да се стискат палци Simple Smile. Оня ден имах една лека операция и мина добре. Днес имам 2 интервюта за повишение в работата. В края на седмицата имам още едно много важно здравно събитие. Много ще съм ви благодарна за хубави мисли в моя посока този месец.  Hug

Янче, хубаво сте прекарали значи. Дано бързо да оздравява Надина.

Като ви чета, много съм благодарна, че се ваксинирахме с Криси за грип тази година. Мъжът ми донесе някакъв вирус - 2 седмици се влачи, че и температура имаше, а той почти никога няма. Ние само със сополи го минахме.

Как се оправяте с тези катаклизми в България? Физическите имам предвид, не икономическите Simple Smile. Чета, в Пловдив -24 градуса  Shocked, гледам снимки във ФБ - замръзнал мост в Бургас. Ужас някакъв. Излизате ли навън? Как ходите до работа?

Днес е Граундхог дей (не знам как се превежда), къртицата предвиди още 6 седмици зима. Говорителят по радиото изкоментира "Температурата днес е 21 градуса, още 6 седмици това ни чака.  Mr. Green"

# 476
  • Бургас
Тука вече съвсем "неблагородно" завидях   Mr. Green 21 градуса само в най-смелите ми мечти за месец април  Joy
Как се оправяме, не питай... аз поне си стоя в къщи. Ами другите... ами поривите на морския вятър....  ooooh! брррррр. А това със замръзналия мост не е тазгодишна снимка (ако въобще е реалност), като се има предвид че липсва част от моста  Thinking

# 477
  • Асеновград
Уинкс , от беглите ми познания базирани на филмчето "Мечо Пух" , това ще да е Денят на мармота  Laughing, мармота казва дали зимата е свършила и идва пролетта , това ли е ?
Аз съм късметлийка , че работя от другата страна на улицата , много е студено при нас , училищата са във ваканция , но в градините е топло , Тедо си ходи.
Ще стискаме палци за теб  Hug.
Зимата много ме депресира , искам вече слънце и по-леки дрехи.
Янче , прекрасен подарък.

# 478
  • USA
Били, това трябва да е. Нещо има със сянката на животинчето, но не знам точно.

Ели, гледах я тази снимка и се чудех, защо това нещо се казва мост, като виси над морето Simple Smile. Но красиво беше Simple Smile. Във връзка с температурите, тъкмо си мислех, че -20 с българския вятър и влажност, сигурно се усеща като -40.

# 479
Има един филм, точно "Денят на мармота" се казва. Мъжа ми го е гледал поне 6-7 пъти, весел е  Grinning
И на мен ми е депресивно, по-скоро защото го няма Мариян и не знам дали ще успеем и тази седмица да пътуваме. От една седмица насам като си говорим по скайп и той не иска да затваряме, хиляди уговорки, всеки път ме пита кога ще си отидем, даже единия път се разплака. Много ми е мъчно  Cry Явно и на него му е домъчняло...
Оплаках се...
Стискам палци за болничките Hug Шуши, дано леко мине шарката. Едно момченце от групата на Мариян /мамата ми е по-близка/ доста леко я изкара, с малко пъпки. Братчето му с малко повече, а баща им с най-много  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт