Обаждат се вече с ритничета ЮНСКИТЕ момчета и момичета

• 24 230
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви момичета... и аз на всичи желая ЗДРАВИ БЕБЕТА   през юни, тази година това е най-важното.
Аз съм на ФМ на 20 този месец и вече нямам търпение толкова се надявам да кажат, че е здраво и всичко е наред, че ще имаме едно прекрасно момче или момиче...

# 616
Здравейте отново за последно днес  Laughing

морова, честит имен ден! Бъди здрава, щастлива, глезена и обичана   bouquet И най-вече щастлива мама на юнско бебче!

линко, аз чак днес вечерта видях по новините за изгорелия склад на вашия завод. Веднага се сетих за теб! Направо ужасно! Дано се намерят пари да го ремонтират отново скоро, за да не загубят хората своята работа. Сайтът е страхотен, вече харесах много дрешки  ooooh!  Embarassed Много ще се радвам да се видим на кафе, може да се разберем на лични  Simple Smile

Джиджи, за Зупъра всъщност аз се интересувах в темата за бебешките колички. Наистина не става за новородено, а толкова ми харесва тая количка! Идеална е за лятна, и тежи само 4,5 кг, направо перце Simple Smile

Радвам се на добрите новини от прегледите ви, момичета  Hug Честито и на разбралите пола, а на тези които като мен още не го знаят - пожелавам търпение до следващия преглед!

Лека нощ и до утре!

# 617
  • varna
Здравейте, момичета! От кое време ви чета! Първо искам да честитя на патерици рожденните дни на Усмхнатата и Мърморанка. Да сте живи и здрави и през юни да гушкате здрави бебчета! Grinning
И аз имам рожден ден след няколко дни.
Аз днес влизам в 21-ва седмица. Относно нервите, аз съм изключително спокойна и радостна. Радвам се на всяко ритниче, а те са доста чести от 26.12. Все още не знам пола, но май ще е доста палаво. Grinning Утре приятеля ми ще ходи рано сутринта в клиника Темелков да ми запише час за ФМ при Д-р Балев, да видим за кой ден ще е. Вече нямам търпение за този преглед. Някоя мама от Варна ходила ли е вече на късна ФМ? И знаете ли колко струва прегледа там? Иначе за училища за родители бих отишла, ама на 10.01 съм изтървала. На 24.01 ще гледам да отида. Можем да се уговорим с мамите от Варна. За спортуване аз всеки ден правя по 20 мин. на кростренажора ми, а събота и неделя ходя на йога за бременни в Гранд Мол. Много ми харесва, добре ми действа и ме успокоява. Който иска да заповяда!  Grinning
Стискам палци на днешните прегледи! Hug

Ходих при Балев миналата седмица, първи преглед при него е 70 лв, втори- 50 лв.Гледа всички органи, но не обяснява много. Аз също смятам да отида на 24.01 в Мол Варна на училището за бременни, освен ако не изникне нещо инцидентно.

# 618
  • София
. Аз също смятам да отида на 24.01 в Мол Варна на училището за бременни, освен ако не изникне нещо инцидентно.

само се запи6и предварител за6тото много държат на това и доста бързо се запълват бройките

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 23:16 от ^Kalimera^

# 619
  • вляво от асансьора
Dominika, извинявай, нали съм заплес, въобще не съм отразила, че ти си питала, сега видях като търсих мнението  Laughing.А то и толкоз се рових, че... нормално.

^Kalimera^, нямам никакви наблюдения върху тези колички.Най-добре да пробващ в някой магазин.И аз по снимки и клипове се навивам, но знам че на живо голяма част от набелязаните ще отпаднат.

Freed, аз съм с ужасни киселини.С баткото ми бяха само последния месец, сега са ме метнали отрано, не зная какво ще правя.Хапвай сурови бадеми, много ми помагаха първия път, сега без особен успех, но не пречи да пробваш.По няколко бадемчета, усетиш ли, че започват киселините.Между другото, забелязах, че на мен ми се обострят от тестено и започнах да го избягвам, че то и други странични (д)ефекти ми дава  Crazy.

# 620
  • София
ето курс4е и за ПЛОВДИВСКИТЕ мами Simple Smile

http://www.hipp.bg/?id=780

bouquet

# 621
  • София, Бургас
Момичета, да ви питам вие имате ли следи от коластра вече? ..аз сега забелязах, че имам на сутиена и на потника, с който спах вчера..не е много, но ми е за първи път и да си питам дали е нормално Embarassed

# 622
Аз имам, хем съм по-назад от теб. Предния път също имах от това време някъде - нормално е  Peace. Между другото, не всички имат коластра преди раждането - и имането, и нямането са еднакво нормални  Peace (да не вземе сега някой да се притесни, че пък няма Wink).

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 03:27 от Juturna

# 623
Да ми стискате палци, че утре (вече днес) съм на преглед при АГ-то и дай боже да си видя бебчето, че вече от чакана косата ми се изправи Simple Smile Пожелавам ви приятни сънища и само положителни емоции Simple Smile  Hug

# 624
Az sled parvo sekcio 4akahme 3 godini dokato probvame pak i ni otne edna godina dokato zabremeneia za vtori pat,no edinstvenoto za koeto se nadiavah e da rodia normalno,ne iskah da mina prez ada na sekcioto,sega se nadiavam pak da e normalno.Ot kak se pomnia vinagi sam iskala tri deca,makar 4e sega bih se navila i na pove4e,haha,ama za momenta sigurno 6te sprem tuk,4e sam se zahvanala i s u4ene i kariera da napravia niakakva za da osiguria dobar jivot na decata si,4e to lesno se praviat ama posle triabva da im se dade ne6to.
Ina4e i az sam o6te v 6a6,imahme jenski imena i si misleh 4e pak e jensko i ni iznenada majko(dano ne sa sbarkali),6te go vidim jivot i zdrave sled niakolko meseca.
Kato cialo bebo go use6tam otvreme na vreme,no sam i vse v dvijenie i niamam vreme za lejane.

# 625
  • Пазарджик
Добро утро мамита Simple Smile Желая ви прекрасен ден  Nature Partly Sunny

# 626
 Simple SmileДобро утро мамчета дано да е слънчево и приятно. Simple Smile

# 627
Добро утро момичета.Ле-ле, изписали сте света, не мога да ви смогна!
Аз и дрешки и количка и легло си имам от предишната бременност, може би преди да родя ще купя комплект за изписване, памперси и шишета, козметика, това е.
Тъй като съм отпуска всички се надпреварват да ме събудят колкото се може по-рано!То не беше тропане, влизане, излизане, търсене на дрехи от мъжа и щерката.Ей, ужасни са.
Сега отивам да готвя, чистя, пера, а после планирам излизане.
Лек и слънчев ден от мен.

# 628
Добро утро на всички,

аз малко се разочаровах вчера, защото се бях настроила, че ще видя бебока, но лекаря ми се обади, че има спешно раждане и прегледа се отложи за понеделник  Sad

Siem, моя съвет е да отидеш в при лекар от Националната кардиологична болница, защото те са специалисти в детската кардиология и имат доста голям клиничен опит. Попаднах на по-стара тема в bg-mama:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496697.0
 където пише, че Феталната ехокардиография продължава 40-50 минути, през които се гледа подробно само сърцето. Някъде бях прочела, че техниката на Томова е малко стара, но не мога да го твърдя, т.к. не съм ходила при нея. Аз лично ще си запиша час за преглед при д-р Маринов от НКБ, за който четох доста добри отзиви, в линка, който то постнах има информация за Амбулатория в центъра, където техниката е много добра и преглеждат Маринов и още две доцентки. Има и телефон за връзка, но не знам дали е актуален, но дори и да не е винаги можеш да се обадиш на регистратурата в НКБ и да си запишеш час за който лекар решиш. Една от мамите вече го е направила и каза, че прегледа е 60 лева.
Стискам палци всичко с бебо да е наред!!!!!!!!!!!!!!!!

# 629
nadi79, благодаря за подкрепата. Вчера се чух с мойто АГ и му разказах всичко и му казах че съм записала час в НКБ при доц. Павлова. Той каза много хубави неща за нея и се надявам на 23/01 да ме успокои жената.

Общи условия

Активация на акаунт