Обаждат се вече с ритничета ЮНСКИТЕ момчета и момичета

• 24 225
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
nadi79, благодаря за подкрепата. Вчера се чух с мойто АГ и му разказах всичко и му казах че съм записала час в НКБ при доц. Павлова. Той каза много хубави неща за нея и се надявам на 23/01 да ме успокои жената.

Радвам се, че вече си успяла да си запишеш час, за мен най-добрите специалисти по детска кардиология са в НКБ. Дано всичко да е наред и да ни съобщиш хубави новини!!!!!!!!!!!!

# 631
  • Пазарджик
ей мами, днес е петък 13  Twisted Evil не позволявайте на суеверията и каръщината да ви развалят деня Grinning

# 632
Добро утро!За количките да кажа че cangaroo са много стабилни колички както и Бертони за разлика от чиполино.Аз дали защото ми е второ незнам но не държа да ми е нова количката най-вече да ми е удобна.Предполагам че ще е от продавалника.

# 633
Добро утро Simple Smile

Снощи най-накрая успях да ви прочета Grinning . За количка: иска ми се да е с голями колела и лека, креватче преди време си бях хареса едно във ВиВвиалис, но има време ще пообиколим и за колички и креватчета, само да се позатопли.

Прекрасен ден от мен и се надявам този път да не ви изпусна така, че едвам наваксах с четенето Simple Smile

# 634
Добро утро, аз не само че не спах снощи, че и станах в 7 часа.  Днес ще си вземам изследванията и чак тогава ще имам картон за бременни, доживях да се запиша на Ж.К. Аз също се притеснявам за сърчицето на бебо, винаги като ми го пускат се губят тоновете, отдавам го на това че се движи, но все пак трябва да се провери.

# 635
Добро утро и от мен! Слънчев ден желая на всички и само хубави новини!

Siem, спокойно само - това, че евентуално са видели нещо, нищо не означава - пък и ако все пак има някакъв проблем, то не означава със сигурност, че е сериозен! Аз имам сърдечен проблем - така съм си се родила, но разбрах едва преди година и половина (вследствие на много силен стрес). Е, вярно, че дълги години ходих по лекари заради мигрени, лошо кръвно и т.н. - НО нищо сериозно и нищо, което да се отразява чак толкова на нормалния ми живот! И от опит - най-добрите са си в НКБ, последните ми прегледи бяха там и съм много доволна, че виж - и бебче чакаме с милото. Стискам палци, всичко ще е наред!

За количките - идея си нямам, даже малко се плаша, че съм толкова неориентирана - коя е за новородено, коя не... Явно трябва малко да пообикалям магазините вече и да видя с очите си кое какво е (но чакам първо на ФМ другата събота да ми кажат, че всичко е ок и тогава). За Бертони - Freed писа, че са български - по-точно се произвеждат в БГ по италиански лиценз (организирам транспорт Италия - България и с тая фирма съм наясно Wink ). Но незнам доколко са качествени, защото както се вижда от по-горе - опит нямам никакъв... Все пак ги изнасяме за Италия и ЕС, та сигурно не са лоши Wink

А за бебо - ами май го усещам вече много, някой път като седя и после стана и май го усещам как се намества по-добре... Но не мога да съм сигурна и това много ме дразни Sad

# 636
Както Петето е казала и аз го усещам как се движи вътре Shocked и като си сложа ръката и с нея усещам как се мърда и намества и после бута Hug

# 637
Добро утро и от мен!

И аз съм напълно боса по отношение на количките и се паникьосвам при мисълта да продължавам да търся. Затова се спирам на нещо, което ми изглежда като да върши работа и приключвам. Другите неща вероятно и аз от Вис Виталис ще ги взема, защото ми е близо. Все пак сме решили да направим една обиколка по другите магазини, но не знам кой ден ще е.

Петък 13 е чудна дата, късметлийска - поне за мен.

Бебчето и аз снощи до късно през нощта го усещах да ме побутва и да се намества, но и аз не съм сигурна дали е то. Не са червата ми със сигурност, но побутването наистина напомня на усещането като ти играе окото, а наместването е субективно усещане, че нещо в теб не е неподвижно (като ми се гадеше в началото изпитвах нещо подобно, но сега не ми се гади). Та тъй. Сигурно сме много нетърпеливи и забавни с тия вълнения дали ни е побутнало бебето Simple Smile.

Слънчев ден на всички!

# 638
Добро утро мамчета  Hug аз след малко отивам на преглед и влизам да помоля за едни стиснати палчета всичко да е наред и петък 13 да ни носи късмет, а по -късно като се върна ще се разпиша как е минало  Heart Eyes

# 639
  • София
ей мами, днес е петък 13  Twisted Evil не позволявайте на суеверията и каръщината да ви развалят деня Grinning

A аз изобщо н бях обърнала внимание 4е е Петък 13  Twisted Evil и ти сега като ми каза и ще взема да го мисля  Blush

# 640
Добро утро мамчета  Hug аз след малко отивам на преглед и влизам да помоля за едни стиснати палчета всичко да е наред и петък 13 да ни носи късмет, а по -късно като се върна ще се разпиша как е минало  Heart Eyes

Стискам ти палчета и ще видиш че всичко ще е наред.
На мен петък 13 винаги ми е успешен на пук на суеверията.

Ставам да свърша нещо в къщи и после пак ще ви проверя.

# 641
Добро утро и от мен! Да ви се оплача тази нощ не спах никак добре. Само се въртях, сънувах някакви щуротии, ставах няколко пъти до тоалетна... аба направо ужас. Само го мисля това бебче... усещам ли го или не, мърда ли или не, дали всичко ще е наред в понеделник на прегледа... направо ще се побъркам до тогава. А напоследък ми се струва, че коремчето ми е много малко сякаш. Все едно съм напълняла, но не е така ясно изразен... май параноясвам вече. Да идва понеделник, че не се издържа така вече Sad

Извинявам се, момичета, за мрънкането, но съм самичка вкъщи и трябваше с някого да споделя.

Относно петък 13 - ти - аз не съм суеверна и не му обръщам много внимание Simple Smile

# 642
Стискам палци на всички за прегледите!
За петък 13-ти нека ви разкажа какво се случи преди доста години:
Аз, прясно женена и самостоятелна, отивам да ми вадят сливиците.Тук е мястото да кажа че майка ми е лекар и беше много против, въпреки че карах по 5-6 гнойни ангини и постоянно ме болеше гърло.Та оказва се че часа ми е за петък, 13-та дата. Вкарват ме в операционната, лягам на някакво легло, идва моя лекар, казва че сега ще ми сложат упойката(пълна). В този момент буквално влита друг доктор и крещи":Какво правиш, Иванов, имам час за залата!"."Как така, аз имам записан!". И се почва един луд скандал,отначало  с обиди, а накрая завършва с...размяна на юмруци!След като бутат масата с инструменти обаче аз скачам и си тръгвам. Та не се оперирах...а най-интересното е че от тогава гърло не ме боляло Grinning.
Да, вярвам в петък 13-ти, но за добро!

# 643
Добро утро и от мен Simple Smile

Аделинче, много готина история с щастлив край  Laughing

И на мен Петък 13 ми е щастлив ден, не мога да се оплача от каръщина  Mr. Green

Ами да ви пожелая черна котка да не ви мине път ( аз у дома - на двора си имам черна котка и тя всеки ден ми минава пътя  Mr. Green), и да ви върви днес като по вода - като тук нямам предвид наводнение  Joy

Хубав ден, мацки  Hug

# 644
Здравейте, момичета! От кое време ви чета! Първо искам да честитя на патерици рожденните дни на Усмхнатата и Мърморанка. Да сте живи и здрави и през юни да гушкате здрави бебчета! Grinning
И аз имам рожден ден след няколко дни.
Аз днес влизам в 21-ва седмица. Относно нервите, аз съм изключително спокойна и радостна. Радвам се на всяко ритниче, а те са доста чести от 26.12. Все още не знам пола, но май ще е доста палаво. Grinning Утре приятеля ми ще ходи рано сутринта в клиника Темелков да ми запише час за ФМ при Д-р Балев, да видим за кой ден ще е. Вече нямам търпение за този преглед. Някоя мама от Варна ходила ли е вече на късна ФМ? И знаете ли колко струва прегледа там? Иначе за училища за родители бих отишла, ама на 10.01 съм изтървала. На 24.01 ще гледам да отида. Можем да се уговорим с мамите от Варна. За спортуване аз всеки ден правя по 20 мин. на кростренажора ми, а събота и неделя ходя на йога за бременни в Гранд Мол. Много ми харесва, добре ми действа и ме успокоява. Който иска да заповяда!  Grinning
Стискам палци на днешните прегледи! Hug

Ходих при Балев миналата седмица, първи преглед при него е 70 лв, втори- 50 лв.Гледа всички органи, но не обяснява много. Аз също смятам да отида на 24.01 в Мол Варна на училището за бременни, освен ако не изникне нещо инцидентно.

Много благодаря за информацията!  bouquet Моят приятел беше днес първи на опашката от 7 часа. Запази ми първия свободен час за понеделник 16.01 в 16 часа. Точно на рожденния ми ден. Ако всичко е наред това ще е най-хубавия подарък за 30-годишния ми юбилей! Grinning
Стискам палчета на днешните прегледи и хубав ден, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт