Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
  Само за кремчето се поколебах, защото не ви попитах точно от кое сте доволни. Cien или Isere (нещо такова беше май  Laughing)? Cien беше в ниска широка бяла кутия със син капак и пишеше, че е овлажняващ. Този ли е?

Iseree са хубавите кремове  Simple Smile

За лице ли става въпрос?

Да.  Simple Smile

# 181
Аз да кажа снощи си взех масажора - много хубав е - обаче - ролковата приставка постоянно пада а тя е най-хубавата - съответно се ядосах и го върнах днес - не ми се занимаваше да го сменям с друг - ще мина и без него.

Краси, хвърляш ме в размисъл.  Rolling Eyes Вчера в нашия Лидл нямаше вече масажори и аз много се разочаровах.  Sad Бях се засилила тъкмо сега към темата да поискам съвет от вас относно доставката на липсващ продукт от друг филиал. Чела съм тук за това, но ставаше дума за филиали в един и същи град, а при нас има само един Лидл, та щях да ви питам за идеи. Обаче сега... вече не съм много убедена, че трябва да го купувам... Все пак, посъветвайте ме какво се прави в случая с липсващ продукт и само 1 магазин в града, а аз ще си помисля.  Rolling Eyes
Вчера се сдобих със синичкия парфюм. На фона на този, който имам, Лидл-ският е даже много траен. Една идея по-силен ми идва на първо четене като миризма, но ще си го ползвам (няма тестери тук  Crossing Arms). Взех от ножовете - харесват ми много.  Peace Само за кремчето се поколебах, защото не ви попитах точно от кое сте доволни. Cien или Isere (нещо такова беше май  Laughing)? Cien беше в ниска широка бяла кутия със син капак и пишеше, че е овлажняващ. Този ли е?
Взех си натурален крем за мазане (за ядене  Laughing) - вкусен е.  Peace Ще търся рецепти да го пробвам и на сладкиши и ще съм ви благодарна, ако ми подскажете.   Embarassed  Blush
пЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА, аз ходих в неделя вечерта да пазарувам - гледах гледах масажорите но не взех - имаше около 4-5 бройки - снощи обаче не се сдържах и казах на мъжа ми след работа да мине да вземе - той каза че били даже повече бройки от предния ден/ или са дозаредили или хората в понеделник сутрин са си ги върнали - незнам/ и тази сутрин го върнахме както вече казах. Масажора е страхотен за скромните 25лв., но аз нещо се вбесих.
Относно поръчките - аз си бях поръчала едни чаршафи така - в нашия град нямаше и имаме само един Лидъл. След точно една седмица ми се обадиха да си ги получа в нашия Лидл/т.е. доставиха ми ги от друг град в който ги има налични/. Цената си беше каквато е била по време на промоцията.
Дано съм помогнала.
Ако някой има от въпросния масажор нека каже дали има проблем с падането/изплъзването/ на някоя приставка.

# 182
  • София
Някой има ли впечатления от шампоаните им за коса? Хвърлила съм око на един на Cien с папая и праскова, за ежедневна употреба, мирише хубаво, но как измива? Моята коса е нормална.
Искам да похваля поничките им със сладко, които сега са на промоция, а също и соковете от морков и... newsm78 какво беше друго, също на промоция, в бутилки по 1,59 лв.

# 183
  • Варна
Някой има ли впечатления от шампоаните им за коса?

Ползвала съм зеления Сиен, в началото уж ми хареса, даже като свърши си купих лилавия за боядисана коса, но, честно казано, няма повече да си купувам...  Rolling Eyes

Говоря за тези в плътни бели опаковки със съответните цветни чертички. За този дето питаш нямам впечатления.

# 184
Някой има ли впечатления от шампоаните им за коса? Хвърлила съм око на един на Cien с папая и праскова, за ежедневна употреба, мирише хубаво, но как измива? Моята коса е нормална.

Леа, ако е в прозрачна опаковка, на мен този ми докара проблеми на косата.  Sad Строго индивидуално е, обаче, така че изчакай още мнения. Момичетата тук препоръчват непрозрачните опаковки като цяло.  Peace

Краси, благодаря ти!   bouquet

# 185
  • София
Благодаря за отзивите и мненията, момичета  Grinning Ще го купя, а ако не става за коса, ще става за ръце  Party

# 186
iseree:peace: със синя капачка. Досега само бебешки крем бях ползвала.
Аз да попитам - гимнастическата топка какъв размер е? Искам да я купя с лечебна цел
за дете. Трябвало да е размер 65.

Да , 65 см. е.
Ние си взехме една , оказа се пукната , върнахме я и си взехме нова , която е здрава и вече си я ползваме няколко дена. Доволна съм  Peace

# 187
The_Sunrise, благодаря за отговора. Дано има останали, утре, отивам.

# 188
Вчера в нашия Лидл нямаше нито едно брошура за тази седмица. Ако я има някой ще ми каже ли за събота хранителните продукти?

# 189
Вчера в нашия Лидл нямаше нито едно брошура за тази седмица. Ако я има някой ще ми каже ли за събота хранителните продукти?
Незнам кой е вашия ,но в понеделник бях в Младост и нямаше нови брошури, всички бяха стари! Съвсем през просото са го ударили. Crossing Arms

# 190
  • Пловдив
Записвам се при вас. Харесвам магазина, главно хапваме, но и други неща съм купувала от там. Майка ми си е взела една кафемашина - Силвъркрест на промоция, и вчера вкусих кафето, което прави - имаше два пръста каймак, все едно е капучино. Искам сега да си намеря такава, но промоцията вече не е в сила, та се чудя някой виждал ли е кафемашини на Силвъркрест даже и да не са на промоционална цена(99лв). newsm78

# 191
Незнам кой е вашия ,но в понеделник бях в Младост и нямаше нови брошури, всички бяха стари! Съвсем през просото са го ударили. Crossing Arms

В Хаджи Димитър е "нашия". hahaha

# 192
Просто Хари, Аля*, Киса, благодаря ви!   bouquet

За да не е просто спам - чипс Тортиля ми хареса много! Царевично брашно с растително масло е - не е солен, не е мазен, хрупкав е - облизах си пръстите.  Laughing
Не помня дали съм ви хвалила домакинските ръкавици.  newsm78 Ако не съм - похвал! По 2 чифта от еднакъв размер в опаковка - имат S, M и L размери. Не са нито безобразно тънки, нито супер дебели - средна работа. На мен са ми идеални, не ми изстиват ръцете, когато мия.  Simple Smile Цената е 1,79 за пакетче с 2 чифта.  Peace

# 193
Лидълските дрехи по какви размери са - немски, френски, китайски, занзибарски...... Crazy ПобъркАх се вече, толкова не може да има единна номерация, ми се трябва да смяташ ooooh!
  ПП Сори, ама се ядосах

# 194
И аз съм фен на тортиля чипс. Peace Но, вчера бях в  Кауфланд и там имаше тортиля на същата цена, а в  Хит пък има кошовете за пране / като тези които ще са на промоция в четвъртък/ и са по евтини.
Кое му е вече  евтиното на този магазин  Thinking Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт