До къде ни стигат парите и причина ли са те за дразги между нас

• 38 732
  • 712
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
...
за мен една 35-40г жена, която все още не е успяла да създаде семейство, не може да се нарече успяла - независимо колко печели на месец или на година.
...

Нима смяташ, че семейството и децата са най-важното нещо за всеки човек?
Има хора, които не желаят нито едното, нито другото.
Означава ли това, че те са провалили живота си? Че не са успели?
Конкретно Пини точно така измерва успеха житейски. Няма значение дали имаш пари, искаш или не искаш, важното да си бракуван и опотомчен.

# 421
Аз имам чувството, че е зададен въпрос във втори клас, отговорите обаче и за 2ри клас са разочароващи. Сигурно ако питам племенниците ми какво е успех, ще карат варат 5- 10 минути  и ще стигнат до личното щастие под някаква форма. Затова ужасна мисъл ми се прокрадна - че хора, които не са деца, а имат деца сигурно набутват и поколението си в постулатчетата си... Confused

# 422
 Joy Липсата на деца говори красноречиво.

# 423
Не може, но не е порок да имаш богат баща, нито богато гадже. Само похвално е. Peace
Как пък не се спираш. Дразниш, дразниш, дрънкаш, ама вече не се издържа.
То не бе богат мъж, готина свеки, уж си разведена, готино тяло, лице, нищо не сме видели.
чЕТА ТЕ  от доста време и мноого дразниш.

# 424

За крайна пропадналост, предполагам:)

# 425
Има хубави крака. Видях на снимка. Laughing

# 426
Не четеш, Дари, не четеш, изобщо при това. Явно нещо ти дразни очния нерв, м? Не е разведена, свекърва ви не я понася...

За крайна пропадналост, предполагам:)

Бездънна, безмерна... Mr. Green
Снощи си говорих с една приятелка, която роди преди около два месеца за същите неща. Та, с нея доста спорихме лятото за това как се променят приоритетите на жената с появата на децата й. Тя  беше категорична, че с нея това няма да се получи. Е, разбрала е, че бях права за 40-на дни, на мен ми трябваха две години.  Grinning

# 427
Е, нали имаше подпис Шанталка преди,  че от не знам си колко месеца е разведена.
Сигурно е!
Цоне, ако ми видиш крачката, мм.. То всеки може да покаже друго, аз съм за цялото  тяло, барабар с лицето.

# 428
Бъркаш, Дари, но не за това е темата. За показване на лицето и още нещо ползвай ФБ.

# 429
Дари, защо така грубо?
Не искам да й ставам адвокат, но малко е грубичко .. човек си казва мнението, пък ако някой се дразни си е негов проблем. Нали за това е форумът? Да споделяме мнение
Това, че ти не си я видяла на снимки, не значи, че други не са  Wink

Касита, и на мен не ми дреме Grinning

# 430
Дари, дреме ли ти разведена ли е, каква е? На мен лично "не". Laughing

# 431
  • Варна
И аз като Шанталчето съм на мнение, че няма нищо лошо в богатия баща, богатия съпруг или в крайна сметка - богатия любовник. Всекиму според съдбата и заслугите Mr. Green

# 432
Хубаво а как точно се променят приоритетите с появата на дете?

# 433
Моля те Касита, ако взема да възпитавам когото и да е /дори виртуално, примерно да взема да се изцепя един ден в Наши деца/,  че е успех да се ожени, направи ми услуга и ела да ме застреляш. Не искам да прекарам и секунда в такъв мозъчен спазъм.

# 434
Моля те Касита, ако взема да възпитавам когото и да е /дори виртуално, примерно да взема да се изцепя един ден в Наши деца/,  че е успех да се ожени, направи ми услуга и ела да ме застреляш. Не искам да прекарам и секунда в такъв мозъчен спазъм.

Обещавам.

sisi1974, наистина ли питаш? Инфантилно.

Богиня, обичам да сме на едно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт