Отговори
# 615
Добър вечер. да се разпиша и аз! Rolling Eyes
Имам да ви чета , че днес все едно сте били на маратон Crazy Мен такава глава ме боли, че не е истина просто. Ама да се похваля имам 6 по Интелектуална собственост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голямо щастие ме гони, ама да замени менюто, което е ужас. Чак сега се прибирам та:
з- половин ябълка на крак
о- малък айрян
в- айрян 300мл ooooh!
без коментар, водата ми е максимум литър, с едно кафе. Тъй че отивам да ви чета или направо го оставям за утре и си лягам, че от сега подушвам зелето с ориз..............до утре  bouquet  bouquet

# 616
Отчет и от мен - 1 ден :

з: ябълка и кафе
о: пилешки дробчета с лук и една краствица
в: като о.

С водата съм... около 2 литра успях да погълна  Crazy, въпреки че трябваше около 2,4 спрямо моите килограми.

саниткаLaughing

По повод киселото зеле, може ли в белтъчен?  newsm78 Аз за въглехидратите го пазех кат' идея

# 617
  • София
В момента седи с децата и прави пилешки бутчета от пластелин.  [smilie=smile3532.g
Хахахааа е това е вече драма!  Mr. Green Mr. Green

# 618
  • Cavan, Ireland
Днес: закуска - 2 печени ябълки; обяд - 200 гр. соеви кренвирши; вечеря - кафяв ориз на фурна (много, не ща да казвам колко  Mr. Green)

newsm78 Какъв ден ти е днес? Соеви кренвирши, соеви всякакви продукти са за белтъчини. Първа страница момичета, първа страница!!!!

Нема да ви броя, бройте се сами, че от толкова изписани страници...ш'ме прощавате. Който плувал, плувал, плодувал, лунувал, утре ще си покаже кантара Simple Smile

Отчет за днес: Кафе, 4-5 чая, два фреша портокал. 2.5л вода

Лека и минусова Simple Smile

# 619
  • Sofia
Голяма при това!  Rolling Eyes Направиха дузина кебапчета и кюфтета от пластелин, сега се опитва да извае розова халба бира...  ooooh! Все бях чувала, че от глад се стига до психически отклонения, ма не очаквах толкова бързо...  newsm78

# 620
Уф, аз вечерях 2 аеро бели шоколада и черна лентичка шоколад. Т.е. около 100 гр шоколад общо. Ако ми се лепнат утре, ще зарежа сладкото. Чудих се спагети или шоколад, ми надделя глада за сладко...

# 621
Днес: закуска - 2 печени ябълки; обяд - 200 гр. соеви кренвирши; вечеря - кафяв ориз на фурна (много, не ща да казвам колко  Mr. Green)

newsm78 Какъв ден ти е днес? Соеви кренвирши, соеви всякакви продукти са за белтъчини. Първа страница момичета, първа страница!!!!

Соята е и за бобов ден, на първа страница го пише.  Wink

# 622
Голяма при това!  Rolling Eyes Направиха дузина кебапчета и кюфтета от пластелин, сега се опитва да извае розова халба бира...  ooooh! Все бях чувала, че от глад се стига до психически отклонения, ма не очаквах толкова бързо...  newsm78

ахахахахах  Joy Joy Joy разсмя ме Wink

А не пак този спор - соята е и за бобов и за белтъчен - зависи от вида й на консумиране Wink

# 623
Е, изконсумирала съм я вече, свършено е.

# 624
Да, но соевите кремвирши определено не са за бобов  Laughing
Нищо, другия път ще знаеш Wink

# 625
. В момента седи с децата и прави пилешки бутчета от пластелин.  smile3532

С тия бебета почвам да се плаша.... Както не се пазим.... Ама карай, ще ви черпя всички ако стане.  Wink

smile3532 ах,тези бутчетааа..Посмяхме се с моя много .това първият му плодов ден ли е?А за страничен ефект на диетата забременяване въобще не искам и да чувам smile3505

# 626
Как сте,плувкините?Удържате ли фронта? Аз още карам само на вода и един фреш сутринта.Направих си и 2 чая Сена и се прочиствам доволно... Mr. Green

Да-а-а-а-а, само кафета и прилично количество топла вода...
Добре, че "половинката" замина за Бургас, че ми се размина слагането на маса-а-а

Айде не остана ...

То, че времето навън е отврат ама за първи път ми е студено, явно много сланинки съм разкарала  smile3533

# 627
ТЕгли си ножа!  Joy

# 628
Да, но соевите кремвирши определено не са за бобов  Laughing
Нищо, другия път ще знаеш Wink

Другия път няма да го пиша просто. Соята си е соя, независимо дали е сварена на супа или сварена и смляна на кренвирши, но щом така са го написали авторките на диетата, нека е така. Не искам да предизвиквам спорове и да заблуждавам тези, които сега започват.  Peace

ТЕгли си ножа!  Joy

Не мога, бе, жена, дете гладно ме чака. Между другото, темата грам не се е променила отпреди 2 години.  Laughing

# 629
  • Cavan, Ireland
Алексче, не съм била тук преди две години, но коментари които не са подплатени с никакви обяснения мен специално ме дразнят много да цитирам ли първа страница или ти сама ще отвориш да прочетеш?

Ще го цитирам за всеки случай:
Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, РИБА, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ-СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ИЗВАРА, МЛЯКО, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО СОЕВО МЛЯКО И СОЕВО СИРЕНЕ ТОФУ)

Общи условия

Активация на акаунт