Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на феталната ехокардиография и защо е от съществено значение?
Какво е мнението за ваксинирането срещу тетанус по време на бременност?
Как мога да засиля имунната си система по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на феталната ехокардиография и защо е от съществено значение?
-
Какво е мнението за ваксинирането срещу тетанус по време на бременност?
Мнението за ваксинирането срещу тетанус по време на бременност може да варира, но обикновено лекарите препоръчват ваксинацията, особено ако бременната жена не е била имунизирана в продължение на 10 години. Ваксината се счита за безопасна и е важна за предпазване от тетанус както за майката, така и за бебето.
-
Как мога да засиля имунната си система по време на бременност?
-
Кое е препоръчителното време за лекция в училище за бременни?
-
Какви са препоръките за преглед и грижи по време на бременност, както и за раждане?
Аз още не съм имала щастието да присъствам на такъв, затова ми е безкрайно полезна всяка информация. Дано по-късно да успея и аз да се класирам за някой курс.
радвам се, че сега си добре, защото само мога да предполагам какво си изживяла преди време. Много ме развълнуваха думите ти и са много точни 
Аз бих се опитала, ако няма желаещи и ако някой малко ми помогне 
, но пък за сметка на това почти не ме боли долу ниско в ляво,явно антибиотика започна да действа...На другите болнички мами скорошно оздравяване
sweety, аз няма да идвам в събота... с Петраки имаме малко задачки и т.к. все е на работа почивните дни, а този път почива...
". Даже си бях запланувала преди това от 11:00 да отида на курс за бременни и оттам при вас.... но май ще се наложи да пропусна и двете
истината е ,че аз го обожавааааам... Знам,че е много студено и ако си навън е доста неприятно,но ако си си в къщи или го наблюдава човек от прозореца в офиса е една прекрасна магия (поне за мен) .
така се радвам за теб, че си се справила в този ужасно тежък момент, че си открила щастието отново, пожелавам ви дълги тодини щастие и любов и още прекрасни дечица
разбира се винаги има рискове, но то всяко раждане крие риск. аз умирам от страх от секциото и по-скоро от упойката, досега не са ми слагали никакви упойки.