SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 822
  • 715
  •   1
Отговори
# 675
Ммм, любима тема Flutter . Чела съм доста анализи по нея, някои са покривали моето мнение, други - не. Накратко: 'Cuff me!' и не му мисли повече.

# 676
  • # супернатурална #
 hahaha

Този по средата не го знам.

Добре де! По темата  Laughing Казвали сте ми, че всичко е режисирано и предварително уточнено, но на мен ми се струва, че истинската същност и стил винаги остават отпечатък. Най-малкото защото се чувстваш в по-свои води, когато играеш себе си, особено в такава деликатна ситуация. Далече съм от мисълта, че наистина изпитват...влечение да го наречем, но никой не може да ме убеди, че Джаред не хваща главата/косата на партньорката си. От малък го прави, още от "Момичетата Г..'

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 22:34 от Г. Краули

# 677
Галче, по твойта логика, ако малко или много влагат по нещо и от себе си в секс-сцените (което според мен е невъзможно да не е така), то значи Дженсън е много нежен, грижовен и любвеобилен. (За съжаление само Тренеката може да потвърди или отрече подобно мое предположение, но да речем, че е така... ще ми се да е така, във фантазиите ми е така, значи... е така. Казах Mr. Green). Иначе това, че Сам е по-грубичък, както правилно предполагаш и ти, и аз мисля, че Джаред го е привнесъл от себе си. Wink

Леле, тази изкушително-змийска картинка от къде я изнамери! Ще падна от смях hahaha

Бела да сподели дали интуитивната логика е проработила - аз открай време навсякъде виждам Дженсън/Дийн, та ако при нея е подействало, да вземам и аз да се запътвам към леглото. Wink

# 678
  • # супернатурална #
Ох, в мойте фантазии е помитащ, хапещ и пъшкащ  Blush  Което не пречи да е нежен, или да се опитва, поне в началото, но ...някак си се увлича  Rolling Eyes И аз казах  Laughing

Мъхъъ... Rolling Eyes

От това ми се сви корема  Tired

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 00:00 от Г. Краули

# 679
  • София
Бела да сподели дали интуитивната логика е проработила - аз открай време навсякъде виждам Дженсън/Дийн, та ако при нея е подействало, да вземам и аз да се запътвам към леглото. Wink

O, и аз влизам в клуба на виждащите нашите хора навсякъде, само дето на мен ми се привижда Сам/Джаред. И идеята с леглото определено е прекрасна...  Joy

Мм...впрочем, стигнах до "прегрешаващ" Дийн(с.4.еп.10)от гиф-чето, което бях пуснала преди няколко поста. Сега разбирам защо толкова му се радвахте, беше уникално, врътнах я поне 3-4 пъти сцената. Обаче и тази със Сам от предишния епизод хич не беше зле, макар че си беше бая претупана...  Rolling Eyes Embarassed

# 680
Цялата снимка:

Добре де! По темата  Laughing Казвали сте ми, че всичко е режисирано и предварително уточнено, но на мен ми се струва, че истинската същност и стил винаги остават отпечатък. Най-малкото защото се чувстваш в по-свои води, когато играеш себе си, особено в такава деликатна ситуация. Далече съм от мисълта, че наистина изпитват...влечение да го наречем, но никой не може да ме убеди, че Джаред не хваща главата/косата на партньорката си. От малък го прави, още от "Момичетата Г..'
Сигурна съм и аз, че колкото и да има режисура на тези сцени, за да съответстват на персонажа и сюжета, прозира и личния 'стил' на Джаред и Дженсън. Изключително чувствителна съм по отношение на езика на тялото, жестовете, мимиките, интонацията, гласа и т.н., така че съм убедена, че Джаред е по... как да кажа... буен, което е чудесно, докато Дженсън е по-нежен и внимателен, което е също толкова чудесно. Най-чудесно за мен обаче би било комбинирането им - на моменти толкова детайлно и "истинско" си го представям, че дори го усещам Crazy Flutter . Късно ми е да задълбавам Whistling , но като алфа Ненаситница мога да цитирам http://www.youtube.com/watch?v=RrWYL87N5GE - 'Sammy, Sammy, Dean'. Да, моля, точно в този ред, като държа на моето си дълго 'Дииийн'.

# 681
много ми харесва темата на разговора....

сега момчетата са женени, така че никакви порочни помисли (хахахах)

но пък защо да не помечтаем да стаем актриси и поне да имаме по една (две-пет-сто) любовни сцени с тях...

това не е против брачните закони... нали

никъде в брачните клетви не се казва: "Обещавам да не се снимам в еротични сцени с красиви българки..."

така че .....  ммммм отивам да проверя дали тези дето все виждам, не са този път под душа....

ммммммммммммммммм

# 682
  • София
Само не знам защо задължително трябва да сме актриси. Не може ли, примерно, като отидем на някоя конвенция, ей така, от алтруизъм и добро сърце да ни дадат да си направим няколко подобни сцени с тях? 'Щото сме дошли от толкова далеч да ги видим, нали...  Laughing Blush

И сега отивам да диря Сами из улиците на Варна...  Rolling Eyes

# 683
Добре де! По темата  Laughing Казвали сте ми, че всичко е режисирано и предварително уточнено, но на мен ми се струва, че истинската същност и стил винаги остават отпечатък. Най-малкото защото се чувстваш в по-свои води, когато играеш себе си, особено в такава деликатна ситуация. Далече съм от мисълта, че наистина изпитват...влечение да го наречем, но никой не може да ме убеди, че Джаред не хваща главата/косата на партньорката си. От малък го прави, още от "Момичетата Г..'

Аз си мисля, че го прави просто, защото обикновено партньорките му са нисички и му е може би неудобно да ги хване за гърба например.Иначе съм съгласна с вас.Самият Джаред е много емоционален в живота, докато Дженсън е сдържан.

Само не знам защо задължително трябва да сме актриси. Не може ли, примерно, като отидем на някоя конвенция, ей така, от алтруизъм и добро сърце да ни дадат да си направим няколко подобни сцени с тях? 'Щото сме дошли от толкова далеч да ги видим, нали...  Laughing Blush

На някои конвенции присъстват и жените им, но пък хубаво е да се мечтае.Сега се сетих за една прекрасна творба на Розето, където тази мечта стана реалност.Май подарък за Бела беше. Ето намерих я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=577936.msg18498124#msg18498124

И промо снимките на епизод 7.15 "Repo Men"
http://www.spoilertv.co.uk/images/supernatural/season-7/promotio … f3a220-t3.jpg.php

Скрит текст:
Ии, Луцито ще мъчи отново Сам

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 11:48 от Jennifer3

# 684
кой каза Гилмор Гърлс ????

# 685
  • София
Само не знам защо задължително трябва да сме актриси. Не може ли, примерно, като отидем на някоя конвенция, ей така, от алтруизъм и добро сърце да ни дадат да си направим няколко подобни сцени с тях? 'Щото сме дошли от толкова далеч да ги видим, нали...  Laughing Blush

На някои конвенции присъстват и жените им, но пък хубаво е да се мечтае.Сега се сетих за една прекрасна творба на Розето, където тази мечта стана реалност.Май подарък за Бела беше. Ето намерих я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=577936.msg18498124#msg18498124

Вариант да ги пратим някъде в чужбина, докато тече конвенцията няма ли?  Twisted Evil Да не им е скучно и стресиращо след феновете и всичкият тоя народ там, нали, не за друго...  fiuuuuuu

Розе, мисля, че е излишно да ти казвам колкоти се радвам на нещата, дето ги пишеш и с нетърпение чакам следващото, ама... да, все пак ще си кажа.  Hug

И за да не е свръх спам, един Джаред за добро настроение.  Party

# 686
Според мен хващането за косата няма общо с ръста и с готовност бих го доказала при първа възможност. (Ай ся да видим някой помни ли колко съм висока Mr. Green .) То е като хапането, впиването на пръсти и прочие похвати - въпрос на стил, отвътре ти идва. Пък за 'работата с устни' на Джаред въобще не ми се говори Whistling ...

Белс-калинке Heart Eyes ,
Много ме радваш напоследък.

Клипчетата... от... 'Гилмор'... Прекрасен smile3544

# 687
Белс-калинке Heart Eyes ,
Много ме радваш напоследък.

само напоследък?????

поздрав с 0:40 - най-любимата ми реплика от този сериал... напълно сюреалистична от дрешна гледна точка Simple Smile)))) хахахахах

# 688
O, не, нее. Само че се беше поизгубила от темата (то от толкова дийнстване как да ти остане време Wink ) и затова ми е особено приятно да те 'видя' сега.
Мъъъъррр Heart Eyes ?

This has to be one of the greatest con pics ever!! lol cat scream!!! haha!! brilliant idea!! Simple Smile and the story behind it is even better!!!: This pic is of our Lisa Saylor Gentry's son with the boys and here's Lisa telling us all the story! If you liked J2 before reading this you are going to love them after!!
Lisa: Okay so, I have to share Jace's J2 encounter with all of you because it is just too cute for words. Jace requested a Mommy and me weekend for Christmas and I couldn't think of a better experience for two Supernatural fans than attending the convention in Nashville - which had the added bonus of visiting with some of my favorite guys, Bo, Steven, and Steve Cotton (though I do wish I could have also seen Chad, Greg, and Earl. I also got Jace a photo-op with the two leading actors on the show, Jensen Ackles (sweater) and Jared Padalecki (plaid button-up). Jace aspires to acting himself, so having the opportunity to meet his two favorite actors was very exciting to him but he's an almost eleven year old boy, so he's been playing it cool the whole time, acting like he's not that excited, etc..
He came up with a plan for his photo-op. A plain Jane semi-hug was not something he was interested in so we brainstormed and came up with the idea of bringing a stuffed kitty to scare the guys with (for non-Supernatural fans, this is a reference to the episode "Yellow Fever", in which Dean, played by Jensen, catches a ghost disease that makes him terrified of everything, including a cat that jumps out at him). When we got to the front of the line and it was Jace's turn, his cool facade finally broke. He shuffled up to the guys wearing an ear to ear grin and holding his stuffed kitty in the air toward them but he doesn't say anything. Jared bent way, way down and said, "Aww. What's his name?" Jace didn't respond, he just kept staring and grinning. Then he turns to Jensen, holding out the kitty, and continues to grin. For those of you who know Jace, he was smiling so hard his cheek dimples were out in full force. That tells you how hard he was smiling.
 Jensen's character is Jace's favorite. Jace even cut his hair the day before we left for the convention so he could look more like Dean Winchester. Jensen put his hand on Jace's shoulder, looked him right in the eye, and said, "What's your kitty’s name?" Jace says he responded with, "It doesn't have a name. I want you to act scared." But I'll tell you, I never saw his mouth move. Jensen just stares at Jace for a second and then says, "Do you want us to scream?" I saw Jace nod but by now, honestly, his face must hurt and I swear he didn't blink the whole time.
Jensen then poked Jared, said scared, and they both jumped into the scream pose you see in the picture. The best part, other than seeing how seamlessly these guys work together and what great actors they are in person, was how they both aimed their acting directly at Jace and not at the camera. To put a gooey little cherry on top this perfect fan-fantasy-sundae, after the photographer took the picture, Jensen patted Jace on the shoulder and said, "There you go buddy." Jace practically floated to me with star-struck grin still in place. It was adorable.

# 689
--------
 bishop

Просто умрях от свръхдозиране на сладостт от тая случка.

Oniyuri, ти от Варна ли си? Аз също Rolling Eyes

Бтв. Гледах великолепния Марк Пелегрино а.к.а. Луцифер в последния за сега епизод на Касъл. Играеше едновременно Гангстер от края на 40те и неговия внук в днешно време. Страхотно Представяне. Става въпрос за епизод 13 на сезон 4.

Краули, от снимката дето си пуснала, този по средата играе Клаус в Дневниците, а в Immortals играеше някакъв войник. Актьорът се казва Джоузеф Моргън.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 18:26 от Diana Sunrise

Общи условия

Активация на акаунт