За тези, които четат любовни романи №2

• 90 873
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Честно казано не знам как се води, просто не съм чела конкретно такова. Във фентъзитата, които съм чела е имало и вплетена любовна история, но не е била основното, пък ми се ще да прочета нещо, в което основното е любовта м/у героите, а всичко останало е м/у другото.
 Иначе харесвам всякакво фентъзи - магии, елфи, герои, пророчества и тн. Чета всичко, стига да е увлекателно написано. Ще прегледам предложените книжки и като прочета нещо вече ще мога да си съставя и мнение кое как ми харесва.  Grinning
 Много мерси за вниманието и линковете!   bouquet

# 646
  • Wonderland
Здравейте момичета,  bouquet отдавна не съм писала...оставих малко на страна любовно историческите романи и успях да прочета две книги на Сандра Браун през това време...Едната е Френска коприна - много приятна и завладяваща книга, страстта между двамата герои е неописуема, и Пламъци - също ми допадна, премеждията и ситуациите, в които попадат двамата главни герои са страшно много,книгата е наситена с много емоции...Определено нейният стил на писане на съвременни романи ми допада страшно много. Сега в момента чета Димна завеса отново нейна книга...
Velvet.Rose , филм не съм гледала много отдавна, така съм се увлекла по книгите, че не мога да се позная, но ми доставят някакво удовлетворение и се чувствам чудесно,докато чета,а и след това.... Peace

# 647
Здравейте.  Hug Надявам се да приемате нови членове.

В момента чета(или поне се мъча) от английски една поредица на Laurann Dohner - New Species. Нещо подобно е като на Лора Лей поредицата за породите.Харесва ми.

Иначе доста романи съм чела и ми харесват.Аз по принцип си обичам доста да чета когато имам време.  Peace

# 648
Дами, простете че нахлувам така. Радвам се, че и вие сте фенове на любовните романи като мен.
Чела съм много, а някои даже по няколко пъти, а пък други даже и не си спомням и така...Но сега нямам време да чета предишните теми. Простете нахалството, но бихте ли ми пратили линк към тази книга, може на лични, даже най- добре на лични- ако някой може да ми изпрати линка - "Как да се омъжиш за маркиз ". Аз харесвам много любовни романи, но от години търся един по- специален и не мога да го открия. Спомням си само, че главната героиня беше рижа, или с червена коса, в началото на романа я преследваха точно сякаш преследват лисица. после не си спомням, но някакъв лорд я спаси и някак се ожени за нея. Отведе я в семейно провинциално имение, тя му роди май син, и после отношенията им бяха доста трудни и обострени. Обаче, нито си спомням името на романа, нито на героите. Нито на автора. Мисля, че главната героиня се казваше нещо с Е, като например Елиза, Елоиз, или...Ох, не помня. Ако някой се сеща за подобен роман- нека ми пише заглавието пак на лични. Благодаря ви предварително.

# 649
  • ВАРНА
...Аз харесвам много любовни романи, но от години търся един по- специален и не мога да го открия. Спомням си само, че главната героиня беше рижа, или с червена коса, в началото на романа я преследваха точно сякаш преследват лисица. после не си спомням, но някакъв лорд я спаси и някак се ожени за нея. Отведе я в семейно провинциално имение, тя му роди май син, и после отношенията им бяха доста трудни и обострени. Обаче, нито си спомням името на романа, нито на героите. Нито на автора. Мисля, че главната героиня се казваше нещо с Е, като например Елиза, Елоиз, или...Ох, не помня. Ако някой се сеща за подобен роман- нека ми пише заглавието пак на лични. Благодаря ви предварително.

Да не е тази на Ирис:

15. ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ - ЛОРИ МАКБЕЙН (devil's desire)
Пламенната лейди Елизия Димарайс е разбрала твърде рано, че човек трябва да се бори за своето щастие. След трагичната смърт на родителите си тя едва се измъква от ноктите на своята жестока и безчувствена леля. Сама и безпомощна тя започва опасната си одисея по пътищата на Англия от 18-ти век. Така попада в ръцете на прочутия лорд Алекс Тревейн, наречен "Дявола". Той е известен с това, че използва жените само за задоволяване на животинските си инстинкти. Младото и безпомощно момиче за първи път трогва сърцето му. Но гордата Елизия е непреклонна и настоява той да се ожени за нея. Между тях се разгаря дива страстна любов и в една бурна нощ дълго подтисканата й страст експлоадира...

http://chitanka.info/book/3397-djavolsko-zhelanie

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 22:37 от morgana07

# 650
  • В най - голямото село
Аз много харесвам Нора Робъртс и влизам да препоръчам последните и 2 книги, които прочетох:

Може ли някой да ми препоръча съвременни любовни романи.

# 651
  • Wonderland
Здравейте,момичета отново съм на вълна любовно исторически и моята любима авторка Катлийн Удиуиз...Най-накрая след дълго чакане прочетох ``Шана``.....за два дни....изключително вълнуваща история,завладяваща още от първите няколко страници на книгата. За пореден път се убеждавам, че това стана любимата ми авторка....  bouquet
По повод ``Дяволско желание`` - и тя е в списъка ми с книги,но все още не успявам да я намеря в библиотеката.

# 652
Знаех си, че Шана ще ти хареса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Свидетелката на Нора Робъртс е книжка, която се чудя дали да си купя, но може би ще бъде по-нататък, ако още мога да я намеря някъде...

# 653
Вчера дочетох Лидия Джойс - Воалът на нощта.  Допадна ми, малко разнообразие , липсва приключенската жилка.  Мадамата не е на 17   smile3501 ,  а половинката не е най-красивото създание от мъжки пол във Великобритания.

# 654
  • ВАРНА
Здравейте,момичета отново съм на вълна любовно исторически и моята любима авторка Катлийн Удиуиз...

От тази авторка най-любимата ми книга е "Като пепел във вихъра"  Heart Eyes За мен са много силни образи и истинкси написана,но пък другите и книги ме оставят с противоречиви впечатления - Шана така и не можах да я дочета,много скучна ми се видя  Tired А "Вълкът и гълъбицата" и "Пламъкът и цветето" са ми някак много странни - доколкото помня на втората той я изнасилва направо,пък после цяла книга се убеждават колко не се обичат.... Rolling Eyes Чак на моменти ми се струва,че не е една и съща авторка  Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 22:03 от morgana07

# 655
Аз много харесвам Нора Робъртс и влизам да препоръчам последните и 2 книги, които прочетох:

Може ли някой да ми препоръча съвременни любовни романи.

Четирилогията на Кристина Дод (Бедствие на високи токчета, (Внимавай в картинката, Съблазън, Опасност в червена рокля), Влюбен до безумие на Рейчъл Гибсън, Джули Гарууд също има много хубави книги.
Може би трябва да дадеш малко повече инфо какво си чела Simple Smile

# 656
...Аз харесвам много любовни романи, но от години търся един по- специален и не мога да го открия. Спомням си само, че главната героиня беше рижа, или с червена коса, в началото на романа я преследваха точно сякаш преследват лисица. после не си спомням, но някакъв лорд я спаси и някак се ожени за нея. Отведе я в семейно провинциално имение, тя му роди май син, и после отношенията им бяха доста трудни и обострени. Обаче, нито си спомням името на романа, нито на героите. Нито на автора. Мисля, че главната героиня се казваше нещо с Е, като например Елиза, Елоиз, или...Ох, не помня. Ако някой се сеща за подобен роман- нека ми пише заглавието пак на лични. Благодаря ви предварително.

Да не е тази на Ирис:

15. ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ - ЛОРИ МАКБЕЙН (devil's desire)
Пламенната лейди Елизия Димарайс е разбрала твърде рано, че човек трябва да се бори за своето щастие. След трагичната смърт на родителите си тя едва се измъква от ноктите на своята жестока и безчувствена леля. Сама и безпомощна тя започва опасната си одисея по пътищата на Англия от 18-ти век. Така попада в ръцете на прочутия лорд Алекс Тревейн, наречен "Дявола". Той е известен с това, че използва жените само за задоволяване на животинските си инстинкти. Младото и безпомощно момиче за първи път трогва сърцето му. Но гордата Елизия е непреклонна и настоява той да се ожени за нея. Между тях се разгаря дива страстна любов и в една бурна нощ дълго подтисканата й страст експлоадира...

http://chitanka.info/book/3397-djavolsko-zhelanie

По всяка вероятност е, макар че аз мислех, че е друга, но явно без да искам съм объркала част от сюжетите на две книги. Но сега пак ще я прочета подробно и ще видя, може пък да си е точно тя. Благодаря ви момичета, че ми помогнахте. А иначе, аз обичам онези любовни романи, изпълнени с драматични обрати, особено, когато влюбените непрекъснато са в конфликт. Ако някоя от вас знае подобни, нека ми прати линкове. Мерси, предварително. Една от най- любимите ми авторки е Сандра Браун, чела съм й почти всичко. Не всички нейни романи са ми любими, особено не харесвам нвите й романи, защото са твърде криминални, но от старите незабравими и едни от най- хубавите романи, които съм чела са: Трилогията за " Лъки " , " Чейс ", и " Сейдж ". Прочетете ги- няма да съжалявате.

# 657
  • Wonderland
Вчера прочетох ``Пламък`` на Мей Макголдрик - книгата ми хареса има доста вълнуващи моменти, малко мистерия, вчера сутринта я взех от библиотеката и снощи до към 23:30 я приключих....но просто не ми даде сили да я оставя...исках колкото се може по-бързо да разбера края и развръзката на историята...
Днес сутринта започнах да чета ``Шантал`` на Клер Лоримър....някои има ли отзиви за нея?!
Сандра Браун наистина в новите романи има повечко криминалност, но пък когато се наситя на любовно историческите, с нейните се откъсвам в съвсем различен стил...и като прочета две неини книги,с удоволствие после отново ми се четат любовно историческите...
Някои има ли мнение за Уна Мери Паркър...вчера жената в библиотеката ми я препоръча,но не съм взела все още от нейните книги!?
И за огромно мое съжаление няма Дяволско желание на Лори Макбейн - явно ще трябва да си я купя?!А по повод Свидетелката на Нора Робъртс ми казаха,че е в читател....и надявам се скоро да я върнат,за да мога да я взема...
Момичета,нямате представа колко се запалих по тази тема и книгите и с какъв ентусиазъм чета...за което ви благодаря.  bouquetПриключвам,че поста стана много дълъг и сигурно е досаден вече... Blush

# 658
  • в сърцето на един мъж...
Ако харесваш интересно написани книги с криминален привкус, то Уна Мери Паркър е подходяща за това.
http://chitanka.info/person/unamary-parker

# 659
  • Wonderland
Geia, библиотекарката каза,че имали нейната трилогия за Сестрите....?!Имаш ли мнение за трилогията....По принцип харесвам любовни романи с криминален привкус...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт