За тези, които четат любовни романи №2

• 90 850
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • ВАРНА
....Ааа взех си и ``Вихрената годеница`` на Ирис Йохансен....някои май беше споменавал тази книга тук, но не се сещам кой?! Thinking

Аз съм голям фен на авторката като цяло - създава силни женски образи,не някои лигли ( поне аз не си падам особено по книги в които жената по цял ден сменя рокли,прически и се учи да пърха с мигли по баловете),преминават през различни трудни житейски ситуации и се научават да живеят с грешки от миналото,да прощават,да се променят и да обичат  Heart Eyes Почти няма слаба книга.Това което започваш е трилогия - http://chitanka.info/serie/vihrenijat-tantsxor Частите не са взаимносвързани,просто става въпрос за една и съща статуетка през различни епохи. Приятни мигове с книгата  Peace

# 721
На Ирис Йохансен съм чела само "Вихрена страст" но книгата страшно ми хареса. Трябва да потърся и другите две части. Ще се ходи до библиотеката явно. Simple Smile

# 722
  • Wonderland
Това е хубаво, че не са взаимно свързани че иначе пак ще започна някоя трилогия от средата....
morgana07 , аз също харесвам жените с мнение и преминаването през трудни житейски ситуации на героите....надявам се да ми хареса...  bouquet

# 723
Аз днес ходих до библиотеката и си взех Роза през зимата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много съм щастлива, защото я искам от страшно много време, дори години. Винаги съм имала само втората книга.  sun

# 724
Аз вече започнах Роза през зимата и дори привършвам с първата част. Но романа е много хубав,както и очаквах. Чете се на един дъх,и довечера смятам да го довърша и да започвам втората част. Heart Eyes

# 725
  • Wonderland
А коя е втората част на Роза през зимата......?!

# 726
Ами същото е, само че книга 2.

# 727
  • Wonderland
Аааа, ок малко глупав въпрос май....Благодаря за информацията   bouquet Hug

# 728
  • В страната на чудесата
Здравейте, момичета! Търся една поредица,но не помня нито заглавието, нито автора. Ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна.Разказваше се за три сестри от различни майки.Бащата умира и оставя някакво завещание с уловка за всяка една.Книгата, която търся беше за първата дъщеря, самотна майка на бебе. Трябваше да живее в къщата на баща си под наблюдение, но не помня защо ThinkingОстаналите книги не бяха преведени,но са за другите сестри. Така го обясних, че....
Благодаря на всички, които работят по превода и качването на книгите!

# 729
  • в сърцето на един мъж...
И трите вече са преведени - Джанел Тейлър - Заради теб - за Аманда, книга първа; Когато си до мен - за Оливия, книга втора; Защото те има - за Айви, книга трета.

# 730
И трите вече са преведени - Джанел Тейлър - Заради теб - за Аманда, книга първа; Когато си до мен - за Оливия, книга втора; Защото те има - за Айви, книга трета.

А да имаш информация другите две книжки да ги има някъде като торенти.

# 731
  • в сърцето на един мъж...
За съжаление не, а и са още прекалено нови, политиката е да се качват поне година след издаването, а те са от тази година.

# 732
За съжаление не, а и са още прекалено нови, политиката е да се качват поне година след издаването, а те са от тази година.

Аха,ясно!Благодаря за отговора  Hug

# 733
Всички говорят за втора книга на Роза през зимата.Аз лично нищо такова не намирам.Дайте малко инфо за нея и евентоално от някъде за теглене

# 734
  • ВАРНА
Всички говорят за втора книга на Роза през зимата.Аз лично нищо такова не намирам.Дайте малко инфо за нея и евентоално от някъде за теглене

Доколкото помня историята си е една и просто е отпечатана в 2 книги,за да не стане една твърде голяма обемна книга,ако я имаш изтеглена отнякъде цялата книга - това е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт