Отговори
# 75
Гюлтен на кой говори за Кузей, на Джемре или на някой от семейството му или пък на Зейнеп, в последното изречение?
Стори ли ми се или той самия не е сигурен в новата тръпка? newsm78

Според мен на Дж

# 76

Малко от старите ленти...

Каквото и да си пишем, С. му доставяше наслада в леглото.  И това бяха едни от редките моменти, в които К. беше задоволен и щастлив. Laughing

Май я срещна след излизането от затвора /а там бе зациклил с физическото освобождаване на хормони/ и лудо-младо.......

# 77

Каквото и да си пишем, С. му доставяше наслада в леглото.  И това бяха едни от редките моменти, в които К. беше задоволен и щастлив. Laughing

Май я срещна след излизането от затвора /а там бе зациклил с физическото освобождаване на хормони/ и лудо-младо.......

Тази сцена е от Анталия и вече й  беше направил някоя и друга лицева опора в Истанбула ... Mr. Green

# 78
Обича си Кузей Джемре и това си е, никой не може да ме убеди в обратното. Преди малко гледах сцената с играта на Нова годинта и нямаше начин да не забележа как я гледаше докато чакаше отговора на въпроса обича ли още Гюней. Едва ли щеше да е този поглед ако му беше безразлична. Все повече се убеждавам, че Зейнеп го привлича като нещо ново и неизвестно, но голямата любов е и ще си остане Дж.
Ромина, благодарности за темата.  Hug Подписът ти е уникален! Heart Eyes Не мога да спра да го зяпам. Grinning

http://en.viki.com/channels/4762-kuzey-guney/videos/59494/1
Фрагманът с превод.
Че я обича, обича я. Спор няма.
Това е първата му голяма любов, най-романтичната част от неговия досегашен живот. Често човек, никога не може да забрави тая тръпка.
Погледнах и този момент с играта. Не ми стана много ясно, защото гледаше малко под вежди. Но да кажем, че беше любопитен към отговора.
Нямам усещането, че вижда в нея жената, която да пожелае физически. Обича си я платонично, но не виждам смисъла от такава любов. Малко детска история ми се струва.

# 79

Каквото и да си пишем, С. му доставяше наслада в леглото.  И това бяха едни от редките моменти, в които К. беше задоволен и щастлив. Laughing

Дори и на тази снимка  си личи колко далече е от нея ! Виж , тя определено е доволна ! Mr. Green

# 80
Стреснахте ме,бе,хора!
Преди да прочета,че е от стари снимки си помислих,че ще е след сватбата!
Направо ми стана гадно! Sick

# 81
Здравейте дружки.Руминче, чудесна нова тема, както винаги  bouquet И аз до сега гледах 17 серия, но все още ми се губят някои важни моменти, които не са преведени.Да ви кажа тая Зейнеп започва яко да ме дразни. " Значи имало и Оя " Тя какво си въобразява, че Кузей е девствен и е чакал нея, видиш ли. Нормално е този красив мъжки екземпляр да не е бил само с една жена. Тя не хлътна ли по него още на първата им среща? И се държи така, сякаш са имали връзка и той едва ли не и е изневерил. Не зная, ама тоя образ както го вмъкнаха нещо не ми харесва. И едно говори, друго върши. Но не знам за какво разговаряха  в колата, явно е важно. Аз също мисля, че Кузей до последно ще си обича Джемре. Само тя да му даде знак и набързо ще забрави за Зейнеп. То още няма нищо между тях и тя му прави фасони, представям си ако наистина стане нещо как ще го тормози. Не я харесвам и това е. А тая патка Симай ми идва да я удуша, много е нагла. Като си спомня колко ми беше симпатична в началото...Утре ни чака изключително интересна серия, дано Кузей се отърве от нея.

# 82
Стреснахте ме,бе,хора!
Преди да прочета,че е от стари снимки си помислих,че ще е след сватбата!
Направо ми стана гадно! Sick

Не ми се вярва че след всичко това ще й направи бебе  ooooh!

# 83
Аз няма да се учудя ако и бебе и направи само за да угоди на родителите си Peace
И аз съм за Джемре Wink
Все си мисля че ако Джемре и Зейнеб му се обадят по едно и също време, че имат нужда от него, той ще отиде при Джемре Peace
Лор беше питала с коя си го представям Кузей за страстни сцени, на мен най ми се връзва с Бану, но това което гледах в" Забраненият плод" немисля че скоро ще го видя пак в някой филм, там всичко беше изпипано до последно, там най-вече се наблягаше на страстта, докато тук залагат на това доколко добър и достоен може да бъде човек и как би му навредило това Wink

# 84

Тук едвам го удържат нещо момчето ! Ама да вземат да го пуснат , че да ги подкара , както са се събрали накуп !

А то от страст по СимайчитУ e така напрегнат

Аха, да и дръпне коланчето!   newsm53

# 85
.....дано Кузей се отърве от нея.

Че и ние да се куртулисаме ! Peace Много ме е яд на сценаристките ,че забиха филмът в тази плоскост , направо на сапунка заприлича ! Ако наистина се влияят от общественото мнение и следят форумните дискусии , би трябвало да отърват вече момчето , че и нас от присъствието и !

# 86
Както веднъж вече казах, не мисля, че Кузей ще легне отново с нея, дори и да е мъртво пиян. Преди ако не я обичаше, сега май я мрази, не я понася. Тя направо си го изнудва гадинката. Ама защо я спря, да беше си дигнала дърмите още вечерта, а той...Кой беше казал, че Джемре едва ли не с обвинителен тон говорила на Зейнеп за самоубийството на Симай? Не усетих нищо такова, просто беше разтревожена, явно за Кузей какво му се случва.

# 87
  • In a strange romance
Готово! 17 епизод. Peace
http://en.viki.com/channels/4762-kuzey-guney/videos/59315/1
Приятно гледане, момичета! Основната заслуга е на тупарова.  Hug Hug

# 88
Момичета, любопитно ми е дали очаквате да видите Каванч в 'Кузей- Гюней' в някоя страстна любовна сцена, както с Бихтер в 'Забраненият плод'... и ако да - с коя си го предствяте, защото аз гледам, гледам и нещо с никоя не го усещам да може да изиграе нещо толкова разтърсващо ...сякаш и трите мацки тук му се разминават като темперамент ... Rolling Eyes Rolling Eyes

Забравяш четвъртата, Lor - Бану!!! По финес само тя му подхожда!!! /Моля да ме извините всички, но нито Джемре, нито Зейнеп, нито Симай не му подхождат./ Аз мисля, че Бану ще разбере истината и тогава идва ред на Кузей. Тя ще му плаче на рамото как се е излъгала с Гьончо и той ще я утешава - разбира се - това много го умее. И така ще се обърне сюжетът.
Ако трябва ще ги квалифицарам и трите защо не стават, но се страхувам, че ще накърня нечии симпатии, а не искам да се случва това, защото предпочитанията ни се усещат в постовете.

# 89
K. и З. ми харесват като двойка. Визуално. Но, ще го нарани, според мен. Още нищо не му е дала, а изисква. Че го била харесала. Е, това поражда ли някакво задължение за К. Погледнете обаче как се държи в нейно присъствие. Струва ми се притеснен, свит, комплексиран, оправдаващ се.
Фактът, че споделя с Дж неща за Зейнеп, говори, че гледа на нея като приятел. На партито за РД
не откъсваше очи от З. ,веднъж не погледна към Дж.

Общи условия

Активация на акаунт