Отговори
# 90
K. и З. ми харесват като двойка. Визуално. Но, ще го нарани, според мен. Още нищо не му е дала, а изисква. Че го била харесала. Е, това поражда ли някакво задължение за К. Погледнете обаче как се държи в нейно присъствие. Струва ми се притеснен, свит, комплексиран, оправдаващ се.
Фактът, че споделя с Дж неща за Зейнеп, говори, че гледа на нея като приятел. На партито за РД
не откъсваше очи от З. ,веднъж не погледна към Дж.
А я виж моментите когато изпращаше Зейнеб и Джемре. Колко дълго гледа след  Джемре и как не погледна дори след Зейнеб Peace

# 91
И аз не съм изгубила още надежда , че пътищата на Бану и Кузей ще се преплетат! Ама ще трябва да е много драматичен обратът , че да стане нещо между тях ! Тя е момичето на брат му , а това е достатъчно за него да не я погледне никога ! Не знам , вече не смея да правя предположения !
Както казах и преди - Кузей е влюбен в Зейнеб ! Джемре в момента му е душеприказчик , другарче, както и Али - това са хората , на които може да се довери за всичко !Той даже и не подозира за промяната на чувствата , която настъпи при Джемре , в момента няма очи за нея !
Аз ги харесвам много със Зейнеб( само да и върнат червената коса искам !) и мисля , че той се чувства страхотно с нея ! Само, когато е с нея очите му се смеят , чертите му омекват и излъчването му става топло !Целият сияе .Малко го стряска нейната откритост и понякога изглежда смутен , но не и свит и притеснен!
И честно казано, не виждам Зейнеб да има каквито и да е претенции към него , камо ли да го притиска ! Той доста красноречиво и показа колко я харесва и че иска да е с нея .Нормално е тя да има някакви очаквания и да ревнува от другите жени около него ! но нито му е правила сцени , нито е вдигала скандали !

# 92
Тя скандали не му е правила, само това оставаше, но му се нацупи и му каза да стои далече от нея, че намало да е поредната от харема му. А на другия ден забрави какво му е казала и като разбра, че ще се развежда май прие да попълни "харема Кузеев". Той и показа, че я харесва, да, но тя се държи така, все едно имат връзка и той и е изневерил с Оя. Не знам, сега ще го гледам с превод и може да си променя мнението. Някакси много бързо я вмъкнаха тая нова любов, не ми изглежда правдоподобно. До вчера изпиваше с поглед Джемре, днес вече му е само приятелче, не се връзва.

# 93
Джемрето му е приятелче - вече! Наистина той вече не я гледа  като жена заради тъпия Гьон! И смятам, че любавта му се превърна в приятелство. Като визия не я харесвам - нещо ми е несъразмерна в лицето.

# 94
  • Toronto
А я виж моментите когато изпращаше Зейнеб и Джемре. Колко дълго гледа след  Джемре и как не погледна дори след Зейнеб Peace
Ама пък видя ли как гледаше само Зейнеп, когато дойдоха у Али? Пред нея беше Джемре, но той само я пусна да влезе без да сваля очи от Зейнеп.
Не мисля, че е гледал дълго след Джемре, още повече в присъствието на Зейнеп, той не е такъв. Просто беше замислен, защото му предстоеше разговор със Зейнеп.

# 95
Тя скандали не му е правила, само това оставаше, но му се нацупи и му каза да стои далече от нея, че намало да е поредната от харема му. А на другия ден забрави какво му е казала и като разбра, че ще се развежда май прие да попълни "харема Кузеев". Той и показа, че я харесва, да, но тя се държи така, все едно имат връзка и той и е изневерил с Оя. Не знам, сега ще го гледам с превод и може да си променя мнението. Някакси много бързо я вмъкнаха тая нова любов, не ми изглежда правдоподобно. До вчера изпиваше с поглед Джемре, днес вече му е само приятелче, не се връзва.

Ами той си потисна чувствата към Джемре заради Гьона / да не кажа гьон сурат /!

# 96
Вярно е, че Кузей търси нещо истинско и може би смята, че ще го открие у Зейнеп.
Той все пак не е забравил, че Джемре го остави заради брат му, т. е. тя го предаде.
Симай също го изигра много лошо и няма да и прости, а и не трябва, защото той пое своята отговорност към случилото се.

Към Зейнеп ми е много противоречиво отношението. От една страна, наистина той се променя, когато мисли за нея, но от друга страна, тя няма право да дойде от майната си /простете, но съм от Пловдив все пак/, да види един път един хубав мъж и да иска от него да се държи така, сякаш не е имал преди нея други жени, тя е единствената и неповторима и тай е длъжен да и разкаже цялото си житие и битие. Че човек вижда на ден колко хубави мъже и да иска всеки хубав мъж да себе си ли!? Не съм съгласна с нейното поведение. не ми се връзва. Още повече с косата много се изложи - един вид се направи като тази, с която е Кузей, и се обезличи съвсем.
Знам, че ще имам опоненти, затова не искам да ангажирам никого с мнението си - само споделям.

# 97
  • Toronto
Готово! 17 епизод. Peace
http://en.viki.com/channels/4762-kuzey-guney/videos/59315/1
Приятно гледане, момичета! Основната заслуга е на тупарова.  Hug Hug
Благодаря, Мими, но заслугата е на всички, колкото е моя, толкова на Захарчето (Кралицата), толкова и твоя, и на още няколко имена, които не познавам. Трябва да благодарим повече на тези, които го превеждат на английски. Peace

# 98
Аз се чувствам объркана от сюжета на този филм! ooooh! Все си мисля, че ако човек е прекарал най-хубавите се години в затвора, ще му се иска да е щастлив и ще търси начин това наистина да се случи, а не да се набутва все по-дълбоко в калта още от първата си вечер на свобода!   Та откакто е на свобода той забърква само каши, които са  с последици за близките му! А и дистанцията с брат му постоянно расте и мисля, че са на крачка да се намразят- толкова смело в последно време му се кара Гюней! А заради майка си, наистина ще се скарат и ще има защо- колкото и да мрази майка си, в момента голямата му тежест е Симай!Дал бил дума!? Чист алтруизъм!!! А той-борецът за чистата кауза, ще се скара с всички само защото е наивно справедлив и е дал дума ли?! Но е прав да му търси сметка Гюней, щом като е нарушено спокойствието в къщи, с идването на Симай! Така и не ми става ясно как се издържат финансово младото семейство- не виждам нито К. нито С. да работят! Мъчно ми е да го гледам този герой на Киво! Другите персонажи са някак си по-последователни, особено Гюней- направо си израстна професионално, макар че не ми се вижда особено щастлив! Някак си героите ми стоят наполовина щастливи и още толкова нещастни! И все повече харесвам Али- готов е и залъка си да даде на Кузей, а може и да му помогне да се отърве от Симай! Peace Знае ли човек... newsm78 newsm78 newsm78    

# 99
Гюней не е щастлив определено, а по-скоро е пресметлив. Но не сте ли съгласни, че в този филм всеки се стреми да обсеби някого: в началото Гюней искаше Джемре /Кузей не се натрапи, а с болка се оттегли/, след това Бану искаше Гюней, а Джемре него. След това Симай се насочи упорито към Кузей, а Зейнеп към Кузей. Равносметката: 4 жени атакуват 2-ма мъже. За съжаление никой не отразява Али, а той е много точен. Излиза, че само Кузей не иска да обсебва никого.

# 100
lora666, права си, така е! Но от последната част на 17 еп за пръв път видях и чух, че Кузей вече иска Зейнеп и е готов да реши проблема! Но Симай играе много точно картите си! И пак излъганите са К и З! Не знам до кога ще продължи това между тях- празни обещания от негова страна и дълбоко страдание от нейна!

# 101
Наистина Кузей има чувства към Зейнеб, и в нея той вижда шанса си да започне начито един нов живот, но според мен още обича Джемре и когато тя разкрие чувствата си към него .....това ще го върне пак там откъдето е тръгнал. Макар да смятам също че той не би бил никога с нея защото е бивша годеница на брат му Peace
Майката на Джемре ме убива с тоя смях ,много е сладка Grinning

# 102
Добро утро. Hug Hug Hug

Аз искам Кузей да е със Зейнеп (със Симай вече е невъзможно, прекалено го нарани), едно, че са хубава двойка, другото - тя за него е глътка свеж въздух. Иначе всичко ще заприлича на "Дързост и красота" - жените първо минават през големия брат, после отиват при малкия.  ooooh! Според мен, няма нужда. Peace А никак не виждам Бану с Кузей, още повече К. в нейната среда.  Shocked Това е мнението ми, а какво ще стане - ще видим. Hug

# 103

Тук едвам го удържат нещо момчето ! Ама да вземат да го пуснат , че да ги подкара , както са се събрали накуп !

А то от страст по СимайчитУ e така напрегнат

Аз продължавам да мисля, че ни подвеждат с фрагмана...
Да, явно нещо ядоса Кузей, явно става някакъв скандал и конфликт, вижда се, че едва го удържат, но забележете - агресията и погледът му не са насочени към Симай, а някъде другаде, така че едва ли ще се развали сватбата. А и тази сватба да се развали, те имат вече подписан брак, няма отърване и това е, докато не получи официално развод.
Освен това, на една от по-предните страници имаше друга снимка от сватбата, на която Кузей танцуваше със Симай, нали се сещате, че танците са все пак след ритуала, не преди него...Wink

И само да кажа още, че вчера ми доставиха най-сетне споменатата книга  "Джевдет бей и неговите синове"  на Орхан Памук - оказа се към 700 страници  Laughing и съм я почнала
Обаче Джевдет бей няма нищо общо като образ със Сами, той е  преуспяващ търговец, който се жени за жена с благородническо потекло и си живеят сговорно и щастливо / не като нашите Сами и Хаднан/ . Имат двама сина , женени за прекрасни и добри жени, по няколко внучета, че даже и дъщеря Айше си имат. Та до тук - т.е. първите 150 страници - никаква аналогия с нашите герои, нито даже идея за взаимствани и развити в съвременен вариант образи.
Вярно, има още 500 страници, ама не ми се вярва да се появят нашите момчета Кузей и Гюней Wink

Все пак Орхан Памук е голяма работа, страхотно пише..снощи до 2 и половина и едва оставих книгата... Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 09:09 от lor

# 104

Малко от старите ленти...

Каквото и да си пишем, С. му доставяше наслада в леглото.  И това бяха едни от редките моменти, в които К. беше задоволен и щастлив. Laughing

Май я срещна след излизането от затвора /а там бе зациклил с физическото освобождаване на хормони/ и лудо-младо.......

Дори и на тази снимка  си личи колко далече е от нея ! Виж , тя определено е доволна ! Mr. Green
Не знам колко далече е от нея, но според мен се чувста точно, както един мъж след добър секс. Просто като гимнастика.

Общи условия

Активация на акаунт