Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 700
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Не е менте, италиански е. Пере както пере Ариел - без забележки. Мирише приятно, но не и трайно. Моят го купих за 15,90 лв. Взех го, защото ми се стори „екзотичен”. Такъв с бикарбонат.

А да питам тези, които ползват прах Максима на Сано, колко прах слагат? Една цяла чашка изпира ли добре 5 кг пране? Защото дават да се слага 1 чашка, която е 60 мл и тежи 36 г. Ако с тази доза пере, то това е най-концентрираният прах в историята. И да, знам, че е пълен с фосфати, но като свърши, повече няма да повторя. Само за пробичка си изневерих на принципите. Embarassed

Здравейте, Дами  bouquet Как я карате Grinning
Гес, има едни ултра прахове по-концентрирани от цитираното - с доза 30-32 грама. И перат, ама са зад океана Wink

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 00:12 от Дедо

# 706
Дедо Heart Eyes, как винаги ми е драго да те прочета!

Гес, ползвала съм само Сано сензитив. Дозирах една пълна мерителна чашка, переше. Но и избелваше доста, макар че на опаковката по спомен пишеше, че не докарва избледняване на цветните дрехи.

# 707
Чери,
удоволствието е изцяло мое Hug
Кажете какво ново, още ли перете с Омо Laughing Нещо сензационнно няма ли на пазара?

# 708
  • София-в сърцата на моите деца
Чери,
удоволствието е изцяло мое Hug
Кажете какво ново, още ли перете с Омо Laughing Нещо сензационнно няма ли на пазара?
Е, то от твоята поява има ли нещо по-сензационно!! Laughing

# 709
А прах който да изпира детски замърсени чорапи?Може би някакъв за бяло да търся?

# 710
А прах който да изпира детски замърсени чорапи?Може би някакъв за бяло да търся?
  ами аз преди няколко странички похвалих Савекс-а. Ето този http://www.sezambg.com/bg/ProductDetails.aspx?ProductID=704

# 711
Да ви кажа, че в дрогериите DM са пуснали препарат за почистване на перални собствена марка Денкмит. Струва 4,79 лв.

# 712

Гес, има едни ултра прахове по-концентрирани от цитираното - с доза 30-32 грама. И перат, ама са зад океана Wink

Новите прахове на Ариел, Персил, Болд, Сърф и още много други са концентрати и дозата им е 30гр на пране. Отделно че перат добре дори на 15 градуса  Wink

http://ariel.co.uk/Products/ArielRange.aspx

За мен най удобния прах за пране е този на капсули Simple Smile не се занимавам нито с мерене на грамажа нито пък пералнята се цапа , както ако употребяваш обикновения прах за пране  Wink

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 19:59 от Troy

# 713
  • София
Цялото ли eupnka се слага за 5 кг пране?
Snow ми харесва и изпира за мен по добре от таблетките на Карфур.
Взех Омо,някой попита нещо ново има ли  Wink
В бързината грабнах един шпрей за петна на Карфур,дали не сбърках,но цената си заслужаваше.

# 714

Новите прахове на Ариел, Персил, Болд, Сърф и още много други са концентрати и дозата им е 30гр на пране. Отделно че перат добре дори на 15 градуса  Wink

http://ariel.co.uk/Products/ArielRange.aspx

Troy,
нещо не си разбрала - Гес коментираше прахообразните препарати, моята вметка бе също за тях. Геловете знаем с колко милилитра перат, но прахообразните от твоя линк са с двойно по-висока доза  Wink

# 715
Нямам представа за прахообразните ,пък и кой ги ползва вече Simple Smile 

# 716
Добре де, не мога да разбера нещо -
Мъжа ми ми носи Ариел Активлифт 70 пранета от Германия и го купува 20 евро от Реал, а тук го продават около 30лв - пак немски.Как става тоя номер?

# 717
Нямам представа за прахообразните ,пък и кой ги ползва вече Simple Smile 

Kaк кой? Аз!

Добре де, не мога да разбера нещо -
Мъжа ми ми носи Ариел Активлифт 70 пранета от Германия и го купува 20 евро от Реал, а тук го продават около 30лв - пак немски.Как става тоя номер?

Аз и преди казвах, все по-рядко се намира немска стока тук. Виждам на френски, белгийски, холандски, италиански стоки лъжливи надписи - "произведено в Герамания". Затова и съветите на Гес за разпознаване са правилни и ги подкрепям.
Карамел, ако покажеш добра снимка на тукашния ще коментирам колко е немски. А 20 евро за 70 дози В Германия е дори ниска цена. Обикновено е около 24-25

# 718
О, и аз ползвам и предпочитам праховете. Нямаше да има шеста тема по въпроса, ако никой не ползваше прахове, нали? Ако течните бяхо по-добри, праховете досега да са изчезнали. И нищо не ми се цапа по пералнята от праха. Rolling Eyes

А дозата на посочените от Troy прахове е 70 - 85 грама в зависимост от марката. В милилитри 130 - 135 мл.

# 719
Ариел , персил и другите концентрати милилитрите са 30 Wink
Я погледни пералнята там където сипваш праховете и пак ми кажи колко е чисто Mr. Green Отделно много често съм виждала как дрехите стават на петна от прахообразните прахове и особено тези които са на таблетки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт