Парфюмни размисли и страсти - 148

• 41 764
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Мидичка,тук май няма много фенове на Томи Хилфигър Hug

Май да  Simple Smile Ама и аз вече няма да съм му фенка,ако не се променят усещанията ми към парфюма.

# 631
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Много се радвам, че вече имам нет и дори успях да ви изчета след два дни информационно затъмнение.

Ще се поФаля тук - днес си взех най-после шофьорския изпит. Е, какъв гипс бях, да  не обяснявам. Даже изпитващия казал на инструктора ми "Твоето момиче е много бледо. Ще издържи ли?". После в колата преди да включи камерата, взе да ми говори бащински и успокоително. Хубави мъже, ей. Настроиха ме положително.
 Но и аз от сутринта си спретнах едно удоволствие. Пръснах се с Кристалната Еуфория и ще кажа, че Лунен Сън ми я прати.  Hug Пожелах си Сънчо да ми е късмета в този ден. И така се получи. Понякога си пожелавам такива неща и вярвам в тях. Пък Еуфорията се държа чудесно. Отива й това влажно време. Усещам я по-добре ако е пръсната върху дреха. Сякаш на кожа по не стои.

Съжалявам, че няма да съм на срещата и не мога да се запозная с вас. Толкова сте ми интересни. А съм отскоро тук. И все едно, че вече ви познавам. Дано да пуснете после няколко ароматни снимки.

Hug

# 632
Нама шанс за снимки. Повечето момичета категорчино отказват да се снимат вк. и аз. Най-много да се направят снимки на отрупаната с парфюми маса, които са просто вълшебни.

# 633
  • на североизток от Рая
Нама шанс за снимки. Повечето момичета категорчино отказват да се снимат вк. и аз. Най-много да се направят снимки на отрупаната с парфюми маса, които са просто вълшебни.

Е, и това ще е достатъчно. Ще се усети атмосферата.  Hug

# 634
  • Там, където ме обичат

Май да  Simple Smile Ама и аз вече няма да съм му фенка,ако не се променят усещанията ми към парфюма.
Мидичка, аз не познавам всички неща на ТХ, но харесвам Момичето на Томи, май нямаше тютюн в пирамидката, но на мен ми стои леко тютюнево. Много си го харесвам, а го взех случайно. Имаше голямо намаление на летището в Анталия и аз го грабнах много набързо. Така че, ако това се брои, аз съм му фен Peace
И да попитам, кога е срещата?

# 635
  • Германия

Вчера и днес тествам Mona di Orio Oud. Бях любопитна защото, според слуха, истински уд бил използван в него..... Не е "медицински" определено; няма го това остро, стряскащо начало на Монталите. Напротив, мек е. Топъл е, много дълбок, тъмен, и много дървесен.

Може ли още малко разяснения, Пикси? Да разбирам ли напр., че oud, който мирише на зъболекарски барабан с интрументи е тогава синтетичен и неистински, щом истинският е мек и топъл. Доразкажи, ако може, чета постовете ти като енциклопедия.

Всъщност, от близо десетина години зъболекарският инструментариум не мирише изобщо на арсеник и карбол, както в миналото. Придобивам чувството, че по-младите ни феи въобще не го свързват с това и нямат представа за какво говорим. Допускам, че за тях е екзотична миризма, която им е трудно да оприличат на нещо.

Фокси, срещата е на 3 февруари/петък/ от 17 часа в кафе-клуба на читалище "Аура",  София, бул. "Ал Стамболийски" 175.

Нели, честито! Бъди внимателен шофьор, какъвто си и внимателен човек.

Драги ми Смехурко, парфюм за щръкнали зърна. Крайно време беше.  Whistling

Мълча.
След Георги Русев, ....., Велко Кънев, сега и Коста Цонев.  Tired От вчера ми е докривяло, домъчняло и потъмняло. Улових се, че една част от мен си заминава с тези големи таланти, с които съм израсла. Усещанията ми стават все по-хлъзгави и адски трудно им събирам пъзела. От вчера насам изпитвам силно желание да се вдетиня. "Аз имам в джоба кокоша глава, кокоша глава, ко-коо-ша глава" си пея от заранта, в памет на "Баща ми, бояджията". Да ми простят прекрасните ни момичета, на които това не говори нищо.

Най-лесно вдетиняването става при мен с аромат. Нося Honey&the Moon Tokyo Milk. Нямах представа Оле, че искаш да го тестваш. Той си е съвсем буквалният мирис на топло мляко с лъжица мед. Мисля (но само мисля), че Карен описваше така Стайлесенс на Джил Сандър. В него, аз лично никога не съм усетила буквалният мирис така, както в  Honey&The moon. Мирише ми на детство и това е единствената му сантиментална стойност, иначе не харесвам аромат на храни /с изключение на какао и шоколад с лешници/. Нося си го у дома във вдетинени понеделници, като ми измръзнат краката. "Делници, делници, понеделници. Измръзнааа ми ушите, делници, делници, по-недееелници"........

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 08:50 от Натали Никол

# 636
  • виртуално

Май да  Simple Smile Ама и аз вече няма да съм му фенка,ако не се променят усещанията ми към парфюма.

дъщерята го ползва (и аз някой път тайничко)
няма спиртно начало  Naughty, започва плодово, леко сладко, след това утихва към цветята
трайност при мен поне 4-5 часа, при дъщерята цял ден

# 637
  • на североизток от Рая

Нели, честито! Бъди внимателен шофьор, какъвто си и внимателен човек.

Натали, благодаря!  Hug
 Ще се опитам да съм внимателна. Аз бързо качвам адреналина и кракът ми все е на газта.
 Обаче ми предстои още един важен изпит - пред мъжа ми. Той ще прецени дали мога да бъда сама по улиците. Много го е страх, горкия, от палавата ми глава. Joy
 Обаче аз съм майка, мога да съм разумна и да пазя живота си.
 Как си вярвам, а? Mr. Green

За Коста Цонев и аз съжалявам. Колко набързо ги прибра Господ при себе си...
 Поне оставиха диря след себе си.
 Вечна им памет.

Днес си пръснах една Мишка. Така ме забавлява името на този парфюм. Опознавам го. Трае, мирише ми приятно, като крем за ръце. Обаче готвих и вече мириша на друго. Пфууу.

Хубав ден!  Hug

# 638
  • Козлодуй
Нат Hug

По повод статията-най-мразим нЕкой лаик,дето няма никакъв личен опит,а просто е събрал информация от тук и там в интернет,сглобил/изплагиатствал и взел да ме учи кои парфюми са модерни и кога с к'во да се парфюмирам.Айде нема нужда.Мога да опонирам на всяко изречение в този материал,но не си струва да си хабя нервите.

По повод L'Artisan-нощес разносих Vanille Absolument и доста си промених мнението.Ми то се оказа,че като се напръска човек както си трябва,си има и шлейф,и трайност,и всичко.Оленце,може и да се окажеш права за Чушките Hug
От снощи в 23ч. до този момент все още си го усещам.(Посред нощ правих разходка до стола във виелицата,че бяхме огладнели,после вътре климатика беше на 30 градуса и това чудо издържа стоически!)Колегата,който смених,веднага изкоментира,че съм със страхотен парфюм.Е,един друг,който е отскоро с нас и още не ми е свикнал,каза,че винаги съм с някакви странни парфюми Mr. Green Но на мен ми беше супер просто.Утре ще изпробвам и Навегар.
И друго нещо-отдавна не бях попадала на толкова променливи аромати.Което ми харесва много.Независимо,че са на много по-разумни цени от бай Килиан,особено на намаленията,са ми в пъти по-интересни.Май няма да спра само с тези двата Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 10:33 от Lunen_sun

# 639
  • София
Натали, има нещо вярно в статията  Laughing

Agent Provocateur Titillation - Baumes Sensuel et Rafraоchissant
балсама за устни е лют и устните се подуват, другото наистина действа по предназначение и предизвиква възбуда

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 10:59 от Мaрта

# 640

Май да  Simple Smile Ама и аз вече няма да съм му фенка,ако не се променят усещанията ми към парфюма.

дъщерята го ползва (и аз някой път тайничко)
няма спиртно начало  Naughty, започва плодово, леко сладко, след това утихва към цветята
трайност при мен поне 4-5 часа, при дъщерята цял ден

Благодаря за информацията Simple Smile Наистина няма спиртно начало.Не знам защо така ми се стори при първото пръскане.Точно като утихнат плодовете и спирам да го усщам,освен ако не си завра носа на мястото,където съм пръскала.На дрехата ми се задържа повече,отколкото на кожата.Но пък по кожата и след две  измивания го усещах,ако си допра носа.Не знам какво да мисля.От парфюми-шоп.нет е,дано не е менте,не ми прилича.

# 641
Днес и аз получих Лютите чушки.Това мразовито време навън ,сигурно не е най-подходящо за разносването им,но аз се офъскотих здраво и си ги усещам. Много интересен парфюм ,нестандартен .Ще си го нося с удоволствие.

# 642
Оленце,може и да се окажеш права за Чушките Hug
...
Май няма да спра само с тези двата Mr. Green

Сънче, нали?  Hug А това последното ми звучи много познато  Mr. Green

Натали, ами аз не само за Honey&The Moon и Ex Libris приритвам. Издирвам също и Dead Sexy, Age of Aquarius, Contemplation, Waltz N14, Le Petit, Kabuki, Bittersweet, Paper & Cotton, Lapsang Su Chong, French Kiss и Gin & Rosewater. И това са само ароматите, които са ме впечатлили като състав и описания  ooooh!

Алис, честити  Hug

# 643
Ако някой помни, преди време имаше /може все още да има, но не ми е попадала/ дъвка на зърна - ето този аромат искам да намеря. Не знам какъв е, надявам се да ми помогнете.

/п.с. улавям нещо сходно в Средиземноморските на Ерме  Thinking/

Аааа, и аз и аз искам, но няма парфюм с изразено доминиращ сакъз.
Има нотки в Хабанита ПП, в разни мъжки аромати - Encre Noire, Terre D'Hermes.
Има и едно евтинджосче на Ив Роше - . Син Кедър EDC. Много напомня сакъз, но си е нетрайна водица.

Мимс, прекрасно описание на Cherie, Par Camille. При първа въможност ще тествам, страхотно звучи.

# 644
  • София
Днес тествем Айсберг Фраганс, чудесен е за тоя ужасен сняг.
Много интересен, но цветята от средата ми се губят бързо и накрая остава една напарфюмирана кожа. А, ето какво ме дразни леко - кориандъра. Но не е зле.
Всъщност това е ванилов аромат от типа на Синема, Адикт, Долче Вита, които аз по принцип не харесвам, но какво ми стана този път, не знам.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 15:54 от L'Agent

Общи условия

Активация на акаунт