ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 956
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Да. Направи ми впечатление, че някъде го срещам 5* а на друго място 4*.
А GOLDEN 5 DIAMOND по-добър ли е или на същото ниво?

# 601
Кои от предлаганите екскурзии си заслужават да бъдат посетени.

# 602
  • Beyond the Frontiers
Кои от предлаганите екскурзии си заслужават да бъдат посетени.

- Кайро, Луксор...задължително.
На мен ми хареса и джип сафарито.

# 603
На мен ми хареса и батискафа, ако не се гмуркаш е добър вариант да видиш красотите на Червено море.

# 604
На мен ми хареса и батискафа, ако не се гмуркаш е добър вариант да видиш красотите на Червено море.
На това и аз му хвърлих окото.Благодаря

# 605
  • EU
На мен много ми хареса и целодневната екскурзия до остров Гифтън или така наречения Райски остров. Не бях виждала по-ситен пясък, а и се правят 2 шнорхелинга - трябва задължително да видите морския свят. А там само като си потопиш очилата и всичко оживява! От екскурзията до Ел Гуна не бях впечатлена. Луксор и Кайро задължително, сафарито става. В сайта на тез преди имаше цените им и какво представляват.
Като ходих в Египет, все още не бях се гмуркала. Миналата година го направих в Мармарис и разбрах колко съм изгубила. Сега ако ида на Червено море само ще се гмуркам. Пробвайте нови неща!

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 23:08 от didito_pz

# 606
Предстои ми ходене в Египет с Тез тур . хотела ние Султан бийч. Някой да ми каже нещо за този хотел.
Много сме притеснени.

# 607
  • София
Предстои ми ходене в Египет с Тез тур . хотела ние Султан бийч. Някой да ми каже нещо за този хотел.
Много сме притеснени.

Какво точно ви притеснява? Ако е хотелът, тогава защо него сте избрали? Тез тур има доста голям избор от хотели.  Peace

# 608
Здравейте, ние избираме все  още между Ел Палацио и Голден 5 Диамонд /ХУргада/. Смятаме да заминем на 11 април. Единственото нещо, което ме притеснява е екскурзията до пирамидите - нощен преход през пустинята около 500 км. и дали е безопасно.

# 609
Тези екскурзии /до Кайро и Луксор/ се осъществяват с конвой - и преди беше така. По принци аз следя английското Външно Министерство - Кайро и зоната около Хургада и надолу я дават като безопасна. Ние пътуваме на 21-ви март. Колкото до 500-те км до Кайро.... и за мен са много, но, за какво съм отишла до там, ако не видя пирамидите.... Ние щяхме да ходим преди няколко години, но, днес, утре, дойде революцията и.... Кой знае какво би било след някоя и друга година newsm78

# 610
Коя от двете екскурзии си заслужава повече Кайро или Луксор.

# 611
  • София
mimi0585
Ако на това някой отговори конкретно, ще сбърка.
Писала съм и за двата варианта.
Аз не бих се лишила от едното за сметка на другото.
Отиваш на едното място с нагласата, че ще видиш и другото...когато може.

# 612
Ще избера единия вариант за да имам повод да се върна да другото  Wink

# 613
Ние сме планирали да направим и  двете екскурзии. Кайро е по изморителната като път, другата е около 3-4 ч. в едната посока.

# 614
  • Egipet
ако някои от пристигащите в египет имат възможност да ми донесат малко багаж от България ще съм много благодарна

Общи условия

Активация на акаунт