ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 959
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Харесах си хотел Serenity Makadi Heignts имате ли отзиви за него.Гледах офертите за него в Турс клуб и Тез тур но разликата в цените хич не е малка.Нормално ли е .

# 586
  • Beyond the Frontiers
Харесах си хотел Serenity Makadi Heignts имате ли отзиви за него.Гледах офертите за него в Турс клуб и Тез тур но разликата в цените хич не е малка.Нормално ли е .

Програмите на Турс клуб са всъщност на Тез тур. Какво точно гледате? Има различни цени според това, кога резервирате...

# 587
Тук има отзиви, макар и малко, но не много добри /аз вярвам на Букинга, защото мненията са реални - ние винаги, когато сме букнали хотел чрез тях, няколко дни след връщането ни, получаваме искане за мнението ни/

http://www.booking.com/hotel/eg/serenity-makadi-heights.en-gb.ht … &#tab-reviews

В Трипа има повече, но не ги разглеждах детайлно. Ако имате нужда от помощ с езика, кажете.

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297550-d940461-Reviews- … ea_and_Sinai.html

# 588

Програмите на Турс клуб са всъщност на Тез тур. Какво точно гледате? Има различни цени според това, кога резервирате...
Гледам цените сега но ще чакаме есенните оферти /октомври.началото на ноември/но от Тез тур ми отговориха че няма да има кой знае каква разлика в цените.Интересувам се за двойната стая

# 589
  • Beyond the Frontiers
Отсядала съм в Serenity Makadi, на мен ми допадна. Ако трябва да му дам наши звезди - типичен 4* хотел. хубави широки стаи, красива територия, нормална храна.

Хотели, които бих причислила към 5* са Steigenberger и Moevenpick.

Хилтън са доста прилични също.

# 590
Calactic/b] благодаря ти

# 591
  • Бургас
харесали сме си една почивка за Великден в Шарм, но не искаме да прекараме 5 дни само на плажа, има ли възможност за организиране на еднодневна екскурзия до пирамидите със самолет, може би с някаква местна агенция или как...

# 592
харесали сме си една почивка за Великден в Шарм, но не искаме да прекараме 5 дни само на плажа, има ли възможност за организиране на еднодневна екскурзия до пирамидите със самолет, може би с някаква местна агенция или как...
Из хотелите щъкат едни момченца с каталози. От тях можете да си вземете. Може и със самолет и с автобус. Със самолет е по скъпо, но с автобус е около 20 часа до пирамидите и обратно.

# 593
Някой може ли да ми препоръча хотел в Шарм ел Шейх?

# 594
Hauza beach. Преди да резервираме четохме лоши коментари за храната, но цената беше ниска и така го предпочетохме. Като отидохме там всичко беше страхотно а храната вкусна и разнообразна и не сме имали никакви проблеми с разстройства и тн. След това повторихме отново.

# 595
Благодаря!

# 596
Hauza beach. Преди да резервираме четохме лоши коментари за храната, но цената беше ниска и така го предпочетохме. Като отидохме там всичко беше страхотно а храната вкусна и разнообразна и не сме имали никакви проблеми с разстройства и тн. След това повторихме отново.

Благодаря ти за коментара,но понеже сме си харесали една програма,в която не се предлага този хотел,си мислехме да запишем хотел CORAL BEACH TIRAN 4*.Цената е много добра,но ме притеснава изхранването,защото в Букинг пише какво ли не,а ти казваш,че и във вашия случай е било така.Някой ходил ли е в този хотел?

# 597
Май се спрях на Sunny Days El Palacio - Hurghada .Има хубава локация. Близо до града и летището.
Някой който е бил или чувал нещо за този хотел моля да сподели.
И още едно въпросче  Embarassed  Как е времето началото на март? Става ли за плаж? Или да се ориентирам към края на април. БЛагодаря  Thinking

# 598
  • EU
Май се спрях на Sunny Days El Palacio - Hurghada .Има хубава локация. Близо до града и летището.
И още едно въпросче  Embarassed  Как е времето началото на март? Става ли за плаж? Или да се ориентирам към края на април. БЛагодаря  Thinking

Преди 5 години, когато ходих, имаше отседнали в този хотел от групата на Тез. Понеже се засичахме по допълнителните екскурзии и си споделяхме за хотела. Казаха, че точно под терасата им почва плажа. Хотелът бил много хубав, само се оплакаха, че нямало много месо на обяд и вечеря. Но това да не ви притеснява, защото има достатъчно хубави неща на шведските маси. 

# 599
  • Beyond the Frontiers

За да обясня мнението си - отличен хотел в Египет по нашите стандарти трудно ще намерите. Така че този е от приличните - за мен. Да кажем отговоря на 4 звезди. Един от приличните комплекси в Хургада.

Общи условия

Активация на акаунт